Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb halogatók

Ezek a csillagjegyek hajlamosak mindent a következő napra halasztani. Aztán az azt követőre, majd az azutánira. Aztán nem győznek a fejükhöz kapkodni, amikor sürgetik őket a határidők. Vajon te is a legnagyobb halogatók közé tartozol? A horoszkópból kiderül.

„Később majd megcsinálom.” Ez a mondat minden halogató száját elhagyta már. Pedig jól tudják, mindez csupán a puszta leegyszerűsítése annak, hogy sosem fognak hozzá az adott feladathoz, sőt azzal is tisztában vannak, hogy a halogatás kísérteni fogja őket a jövőben.

Aki folyton halogatja a dolgait, nagy valószínűséggel könnyen meg lehet zavarni. Szó sincs róla, hogy nem fontos számára, milyen teendőknek kellene eleget tennie, csupán valami más elvonja a figyelmét, s inkább arra fókuszál. Lássuk, mely csillagjegyek tologatják folyton a teendőiket.

Bika: egy örökkévalóság, mire felkészül

Nehezen kezd hozzá mindenhez, s az is hátráltató tényező, hogy legszívesebben ki sem kelne az ágyból. Számtalan okot tud felsorakoztatni, hogy éppen miért nem kell megcsinálnia valamit. Majd, amikor közeleg a határidő, lelkiismeret-furdalást érez a halogatás miatt, na ekkor kapkodva nekilát. Mindazonáltal, ha a Bika a hosszú felvezetést követően hozzákezd valamihez, nagyon magasra teszi a lécet, s mindent elkövet, hogy a lehető legjobban be is fejezze.

Ezek a csillagjegyek a legnagyobb halogatók (iStock)

Ikrek: hajlamos elfeledkezni a feladatról

Sok minden jár az Ikrek fejében egyszerre, ennek előnye, hogy képes egyszerre több feladatot is elvégezni, s valójában látja az érem mindkét oldalát. Hátránya viszont, hogy nem tud hosszú ideig koncentrálni, és felületes lehet. Hamar elunja magát, így nagy a veszélye, hogy valami biztosan elvonja a figyelmét. Például, ha odahaza takarítás közben észrevesz egy fotóalbumot, akkor ahelyett, hogy előbb befejezné a munkát, belemerül a fényképek nézegetésébe. Ha éppen esszét ír, a Wikipédia ejti őt rabul.

Nyilas: a napi programja csordultig van

Nem könnyű rávenni a Nyilast, hogy üljön neki valaminek, és fejezze is be. Amint megtudja, hogy valamilyen érdekes eseményre van kilátás, nagy valószínűséggel már repül is oda. Egyetlen alkalmat sem akar elszalasztani, hogy kimaradjon bármilyen izgalmas dologból, s ennek az az eredménye, hogy bizony rendre halogatja a feladatait. Szerencsére képes arra is, hogy még időben észbe kapjon, és elvégezze a teendőit.

Halak: álmodozás mindenekelőtt

A Halak álomvilágban él, így neki nem könnyű hosszú ideig a valóságban maradnia. Sajnálatos módon a valóság az a hely, ahol a feladatait el kell végeznie. Különleges kreativitásának és élénk fantáziájának köszönhetően az alkotásban éli ki magát, hiszen mindig egy jobb és szebb helyre vágyódik. Ez a jellemvonása viszont őt is halogatóvá teszi, ám leleményességének köszönhetően a feladatait mégis gyorsan és egyedi módon fejezi be.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top