Horoszkóp

Heti pénzhoroszkóp 2019. szeptember 23–29. – Egyensúlyba kerül a pénzügyi mérleg?

A Mérleg jegyébe lépő Nap változásokat indít el a pénzügyekben is. Vajon mi mindenre számíthatsz, és persze mire érdemes a leginkább odafigyelned, hogy végre egyensúlyba kerülhessen a mérleged? Kiderül a horoszkópból.

Szeptember negyedik hete a horoszkóp szerint változásokat hozhat a pénzügyeket illetően. Persze, mindenkinek mást jelent most a változás. Lesznek, akik kifejezetten jó híreket kapnak, másoknak a változás annyit tesz, hogy szűkebbre kell fogniuk a kiadásokat. Hogy mi mindent jeleznek a bolygók a Mérleg havának első hetére? S vajon mi mindenre figyelj a pénzügyekben szeptember utolsó napjaiban? Csillagjegyednél elolvashatod a választ és a megfontolandó javaslatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Kos

Kos jegyűként gyanúsan mozdulatlan most az anyagi helyzeted. Mégse gondold, hogy ez amolyan vihar előtti csend lenne, és utána valami rossz jön! Szó sincs ilyesmiről. Gyorsan hessegesd el az ilyen jellegű gondolatokat.

Heti pénzhoroszkóp: Bika

Bika jegyűként továbbra is az egyensúly megtartása a legfontosabb feladatod. Pénzügyekben ez azt jelenti, hogy a bevételed és a kiadásod is egyforma legyen. Még jobb persze, ha a bevétel kicsivel több, mint a kiadás…

Heti pénzhoroszkóp: Ikrek

Ikrek jegyűként a pénzügyeid alakulása szorosan összefügg a hangulatoddal és a derűlátásoddal. Ez a hét ebből a szempontból végre pozitív áttörést hoz neked, hiszen most tényleg pozitív fordulat várható.

Heti pénzhoroszkóp: Rák

Rák jegyűként pontosan tudod, nincs az a pénz, amit ne lehetne rákölteni az otthonodra. Folyton újabb és újabb ötleteid támadnak, de ezt képtelenség anyagilag finanszírozni. Elengedhetetlen, hogy leírd, mit tervezel még ebben az évben.

Heti pénzhoroszkóp: Oroszlán

Oroszlán jegyűként akár utazást, akár tanulást tervezel, könnyen lehet, hogy többe fog kerülni, mint vártad. A többletköltségeket csak úgy úszhatod meg, ha bele sem vágsz a tanulásba, az utazásba. Valóban el akarod kerülni ezt?

Heti pénzhoroszkóp: Szűz

Szűz jegyűként nagyon jó híreket kapsz a héten, ami jogos bizakodással tölt el. Ez a hír ugyanakkor nem csak fizetésemelés lehet. Vedd észre, nem csak akkor láthatod optimistábban a pénzügyeket, amikor nő a bevételed…

Vajon egyensúlyba kerül a pénzügyi mérleg? (Fotó: iStock)

Heti pénzhoroszkóp: Mérleg

Mérleg jegyűként veheted születésnapi ajándéknak is azokat a kedvező folyamatokat, amelyeket a héten tapasztalhatsz a pénzzel kapcsolatosan. Nem kell ahhoz lottóötös, hogy pozitív egyenleget hozhass ki a hét végére…

Heti pénzhoroszkóp: Skorpió

Skorpió jegyűként gondold végig, mióta is vágysz olyan félretett pénzre, ami biztonságot jelent? Ha eddig nem sikerült megvalósítanod ezt, akkor ezen a héten megteheted az első lépést. Nem baj, ha az első lépés apró…

Heti pénzhoroszkóp: Nyilas

Nyilas jegyűként el kell fogadnod a tényt, hogy az a pozitív folyamat, amit a bolygók ígérnek, nem egyik napról a másikra következik be. Ahogy a gyümölcséréshez is idő kell, úgy az anyagi gyarapodáshoz is. Ezt tartsd a héten a leginkább szem előtt.

Heti pénzhoroszkóp: Bak

Bak jegyűként lehet, hogy úgy érzed, sosincs elég pénzed. Tény és való, mindig lehetnek megvalósíthatatlan vágyaid, amiket képtelen vagy finanszírozni. Mégis ehelyett most koncentrálj arra, ami sikerül. Hidd el, több pénzt és örömet érsz el vele.

Heti pénzhoroszkóp: Vízöntő

Vízöntő jegyűként az előző hetekhez képest most sokkal kedvezőbbnek ítéled meg a pénzügyeid alakulását. Könnyen lehet, erre semmi konkrét okod nincs, de most nem ez számít, hanem, hogy te mit érzel.

Heti pénzhoroszkóp: Halak

Halak jegyűként megint hallgatnod kéne egy józan emberre a pénzeddel kapcsolatosan. Nem kizárt, hogy ez a józan ember a párod. Mivel ő közel áll hozzád, és jól ismer téged, tökéletesen látja a csapdáidat is…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top