Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. szeptember 25. – Szerencsés szerda

A horoszkóp szerint a szerda igazán szerencsésen alakulhat. Ma izgalmas lehetőségek nyílhatnak meg előtted, de az is lehetséges, hogy egyszerűen csak magabiztosabbnak, erősebbnek érzed magadat, amivel valójában bármit elérhetsz...

Kos

Szerdán energikus, magabiztos leszel. Úgy érzed, ma hegyeket tudnál megmozgatni. Kétségtelenül nagyon hatásos a fellépésed. Szóval bárkit is szeretnél meggyőzni és elvarázsolni a kisugárzásoddal, ma kifejezetten jók az esélyeid, a kilátásaid. Élsz vele?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nyugalmasnak és nagyon kedvezőnek tűnik a szerda. Persze csak akkor, ha nem ragaszkodsz mereven a saját álláspontodhoz. Érdemes ma figyelmesen meghallgatni a többieket, mert nem is sejted, mennyi érdekes és igazán fontos információt osztanak meg veled, valójában az akaratukon kívül.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Igazán szerencsésen alakul a szerda. Mindenki nagyon segítőkész veled, minden a vágyad szerint alakul. Ha a lottófőnyereményt nem is ütöd meg, némi szerencséd a szerencsejátékban is lehet. Szóval, ki tudja, még az is előfordulhat, hogy kaparós sorsjeggyel nyersz nagyobb összeget.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán a pároddal keveredhetsz vitába, ha nem leszel kellően óvatos. Ma mindketten hajlamosak lehettek a saját igazatokat szajkózni ahelyett, hogy meghallgatnátok a másik érveit. Csak akkor juthattok megegyezésre, ha egyikőtök enged. Hidd el, szeretettel sokkal többet érhetsz el nála, mint túlzott keménységgel.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A hét legszuperebb napja kétségtelenül a szerda. Kirobbanó formában vagy, és nem véletlenül érzed úgy, ma bármi sikerülhet. Valóban támogatnak téged a bolygók, érdemes is élned ezzel a szuper lehetőséggel. Milyen jövőt álmodsz magadnak? Ma sokat tehetsz a megvalósításért is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szerdán valamivel jobb a hangulatod, mint az elmúlt két napban. Egyre tetterősebb vagy, és kezded valamivel optimistábban látni a lehetőségeidet. Ha tudatosan a pozitívumokra figyelsz, könnyen rájöhetsz, hogy sokkal jobb a helyzeted, mint amilyennek eddig gondoltad.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szerencsés nap a szerda a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

A szerda legnagyobb nyertese kétségtelenül te vagy. Bármit is szeretnél elérni, nagyon gyorsan teljesülhet a kívánságod. Optimista, nyitott és nagyon vidám a hangulatod egész nap. Önmagában már ettől is nagyon szerencsésnek érezheted magadat. Ha van kedved picit kísérteni a szerencsédet, még ez is összejöhet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Legyél különösen körültekintő szerdán, mert könnyen az illúzió csapdájába eshetsz. Ami túl szép, hogy igaz legyen, hidd el, hogy az is. Semmi esetre se engedj a kísértésnek, mert később csúnyán megütheted a bokádat. Ezt pedig nem kívánhatod magadnak…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdára érdemes a fontos megbeszéléseket időzíteni. Ma is nagyszerűen kommunikálsz, meggyőző a fellépésed, szóval minden adott, hogy könnyedén meggyőzd a másik felet. Ha állásinterjúra mennél, legyél a lehető legalázatosabb. A túlzott rámenősség ma sem vezet eredményre.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán nem igazán látsz tisztán. Kicsit zavartnak tűnsz, úgy érzed, mintha valaki összekuszálta volna a szálakat körülötted. Nem is kéne ma fontos döntést hozni. Inkább gubancolj ki mindent, ha kell többször is, és amikor úgy érzed, megvilágosodtál, csak akkor tedd meg a legszükségesebb lépéseket.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kedvező napnak tűnik a szerda, bármilyen feladatot is kell befejezned. A magad ütemében haladsz, senki sem korlátoz, amitől már önmagában sokkal jobban érzed magadat. Egyre felszabadultabb vagy, és az életkedvedet is visszanyerted. Ugye, végül mégiscsak meg tudtad oldani a problémásabb feladatokat is?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Napról napra szebbnek, fényesebbnek látod magadat és a jövődet is. A hangulatodat csak fokozza, hogy ma rájössz, mennyien támogatnak téged, milyen sokan bíznak benned. Az elmúlt hetekben megcsappant hitedet szépen lassan visszaépítheted. Épp ideje, igaz?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top