Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. szeptember 28. – Újhold, új lehetőségek

Szombaton este a Mérleg jegyében áll együtt a Nap és a Hold. A szeptemberi újhold különleges és egyedi lehetőségeket hoz a csillagjegyeknek. Mindenkinek mást és mást. Vajon élsz vele? Mindenképpen érdemes...

Kos

Az újhold számodra új ismeretségeket jelez. Rajtad múlik, milyen jellegű új kapcsolatokat kötsz. Valójában bármi megtörténhet ma: új szerelem, új munkatárs, új barátok, de még eddig nem látott rokonnal is összetalálkozhatsz. Persze, ha párkapcsolatban élsz, nem biztos, hogy jó ötlet egy új szerelem…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Számodra valami egészen új hobbit, szabadidős kikapcsolódást ígér az újhold. Mi az, amit még sosem csináltál, de szívesen kipróbálnád? A mai napnál megfelelőbb időpontot nem is találhatnál hozzá. Vedd elő a bátorságodat, feszegesd kicsit a határokat. Nem fogod megbánni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Az újhold nagyszerű lehetőséget kínál neked. Persze csak akkor, ha tudod, miben akarsz újítani. Mi az, amit szíved szerint újrakezdenél, megváltoztatnál az életedben? Miben szeretnél megújulni? Még ma gondold át, és lehetőség szerint tedd is meg az első lépést.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton rádöbbensz, mennyire értelmetlen volt az egész heti vita, feszültség a pároddal. Ez az új felismerés mélyen érint most téged. A lehető legjobbkor eszmélsz fel, mert így a hétvégéd pompásan alakul. Visszatér a szeretet, a meghittség, a béke és a nyugalom. Ugye, mennyivel jobb ez így?

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton felébred benned a vágy az utazáshoz. Talán inspiráló úti filmet látsz, talán érdekes könyv kelti fel a figyelmedet valamilyen különleges, egzotikus hely iránt. Tudod mit? Ne csak vágyakozz az utazásra, kezdd el szervezni is. Amit újhold napján indítasz el, előbb-utóbb össze is jön.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A pénzzel kapcsolatosan lehetnek benned ellenérzések szombaton. Aggódás helyett érdemes lenne pénzügyi tervet készítened. De azzal is sokat teszel a jövődért, ha veszed a fáradtságot, és pénzügyi kalauzt, szakértői javaslatokat olvasol. Ragyogó ötletekre bukkansz, és nem is érted, hogy nem jutott mindez eddig az eszedbe.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Mindenkinek más és más lehetőséget ígér a Mérleg újhold (Fotó: iStock)

Mérleg

A szombat és az újhold legnagyobb nyertese kétségkívül te vagy. A Mérleg újhold számodra kínálja a lehető legtöbb újdonságot. Olyan ez a nap, mintha most kezdődne az éved. Gyújts ma halványzöld gyertyát, és gondold át, mit szeretnél kívánni magadnak az elkövetkező évre. Hamarosan meg is valósul…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Az egész heti borús hangulatod szertefoszlik szombatra. Nemcsak a te szerencsédre, a környezeted is boldog lesz, hogy jobb kedvűnek láthat téged. Érdemes végiggondolnod az egész hetet: mit tettél, gondoltál, hogyan viselkedtél? Nagyon fontos összefüggésekre jöhetsz rá, amelyek segítenek a változásban is.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vajon mire vágysz most a szíved mélyén? A kérdést azért érdemes boncolgatnod, mert ez a mai újhold téged is támogat a céljaidban. Szóval, ha tudod, mit szeretnél a közelebbi/távolabbi jövőben megvalósítani, érdemes már ma valami icipicit tenned is érte. Ültesd el a magot, és a növény látványosan kihajt – szó szerint és átvitt értelemben is.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szombaton úgy érezheted, mintha új dimenziók nyílnának meg előtted. Igen, a mai nap nagyon különleges. Bármilyen új célt, gondolatot is forgatsz a fejedben, érdemes leírnod egy papírlapra, hogy nyoma maradjon. Ha pedig látványos helyre tűzöd, és sokszor rápillantasz a nap folyamán, a megvalósítás is elkezd érlelődni benned.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szombaton a legváratlanabb pillanatban hallasz, olvasol, látsz valamit, ami egészen új megvilágításba helyezi mindazt, amit önmagadról, az életedről, a lehetőségeidről gondoltál. Ne lepődj meg, de úgy fogod érezni magadat, mintha megvilágosultál volna. A lehető legjobbkor érkezik ez a felismerés. Legyél majd hálás érte.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Furcsa dolgok történnek veled szombaton. Mintha valamilyen más szemüvegen keresztül szemlélnéd a világot, a körülötted élőket. Talán most ismered fel, hogy milyen nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, vagy mennyivel jobb emberek, mint eddig feltételezted. A szeretet szemüvegén át valóban egészen más a világ…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top