Szeretnél értesítést kapni?

Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.

Engedélyezem Nem kérem
Horoszkóp

Ez a 4 csillagjegy nehezen kiismerhető

Gyakran összezavar a párod, a barátod, vagy a főnököd viselkedése? Lehet, hogy a csillagjegye az oka a kiismerhetetlenségének. Vajon mely csillagjegyeket a legnehezebb kiismerni? A horoszkópból minden kiderül.

Azt hiszed, hogy kiismertél valakit, aztán hirtelen valami teljesen váratlan dolog történik? Sosem tudod, hogy mi fog következni, hogyan reagál a következő pillanatban? A csillagjegyek viselkedését ugyanis nagyban befolyásolhatja, hogy milyen minőség és milyen elem uralja…

A Bika nem mindig mutatja ki az érzéseit

A Bika jegy a föld elemhez tartozik és szilárd, fix minőségű, mindez már sokat elárul róla. Például azt, hogy rémesen makacs. Ha valamit a fejébe vesz, biztosan véghezviszi, de nem kürtöli világgá a terveit. Sőt előfordul az is, hogy nem teljesen azt mondja, amit gondol. A párkapcsolatokban hajlamos nem kimutatni a szeretetét, legyen az akármilyen erős. Nagyon gyengéd szívű, de ezt gyakran leplezi, így nehéz őt kiismerni.

Az Oroszlán extrovertált, vagy mégsem?

A szilárd minőségű, tűz elemű Oroszlán az egyik legnehezebben kiismerhető csillagjegy. Extrovertált, a bulik lelke, a táncparkett ördöge, a mindennapokban azonban gyakran visszahúzódó, mintha álarcot viselne. Hiába a társaság középpontja, aki imádja a figyelmet, szüksége van az egyedüllétre is, ahhoz, hogy feltöltődjön. Ez a kettősség gyakran összezavarja az embereket. A viselkedése igazán tanulságos, hiszen senkit sem lehet beskatulyázni, az Oroszlánt pedig főleg nem.

Ezeket a csillagjegyeket nem könnyű kiismerni (Fotó: iStock)

A Skorpió könnyen bezárkózik

A Skorpió szilárd minőségű, víz elemű jegy, aki tele van tele rejtélyekkel. Nagyon mély érzésű, ám ezt nem mindig mutatja ki. Erős az érzelmi intelligenciája, de jól megválogatja, hogy ki előtt nyílik meg. És könnyen bezárkózik, ha megsértik vagy veszélyben érzi magát. Pontosan ettől annyira kiismerhetetlen, hiszen az egyik pillanatban nagyon közel engedi a többieket magához, a másikban pedig teljesen kizárja őket. A vele való kapcsolat kulcsa a hűség, a megbízhatóság, csak így maradhat meg sokáig a mély lelki kapcsolat.

A Vízöntőnek a fejlődés az első

A Vízöntő is szilárd minőségű, de levegő elemű jegy, ami eleve komoly kettősséget okoz nála. Miközben játékos, szórakoztató típus, rendkívül maximalista is, a fejlődése érdekében sokszor csak magára koncentrál. Lázad a rutin ellen és másként gondolkodik, mint az átlag, ami még kiismerhetetlenebbé teheti őt. Igényli a szeretetet, de ő nem igazán képes kimutatni a saját érzelmeit mások felé. Nem tűri a korlátokat és a bezártságot, ilyenkor menekülőre fogja vagy a saját világába zárkózik, ami sokak számára érthetetlen reakció lehet.

(via elite daily)

Te bedőlsz az álhíreknek?

Hiába az elővigyázatosság, napjainkban nem nehéz belefutni egy-egy álhírbe, összeesküvés-elméletbe, ügyesen vagy kevésbé ügyesen manipulált fotóba, trükkösen szerkesztett videóba. Teszteld a tudásodat, lássuk, mennyire látsz át a szitán!

TESZT KITÖLTÉSE

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top