Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 1. – Kedden fura előérzeted lesz

Furcsa előérzetet hoz a keddi nap. Nem igazán tudod még beazonosítani, miért érzed magadat bizonytalanságban. Annyi mindenképpen bizonyos, hogy a megérzésed nem csapnak be. Ha furcsán érzed magadat, figyelj még inkább befelé. Hamarosan minden kérdésre választ kapsz.

Kos

Furcsán érzed magadat kedden. Leginkább a pénzügyek okoznak most gondot neked. Nem tudod, hogy költhetsz-e, és azt sem, vajon megkapod-e a beígért pénzeket. A legjobb, amit tehetsz, hogy semmit sem költesz el előre. Várj még néhány napot, a hét második felére kiderülnek a részletek.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kedden biztosan lesz, aki felborítja a napirendedet, vagy az értetlenkedésével bosszant egész nap. Te nagyon higgadt ember vagy, persze, téged is ki lehet billenti a béketűrésből. Ma mégis az lenne a legjobb, ha elengednéd a füled mellett a bosszantó kijelentéseket, vagy egyszerűen tudomást sem vennél a dühítő emberekről.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Mosolyogj kedden minél többet a munkahelyeden. Még csak véletlenül se sejthessék meg a többiek, ha bántja valami, vagy valaki a lelkedet. Azt sem kéne senkinek sem a tudomására hozni, ha épp összevesztél a pároddal. Így mindenféle kényelmetlen kérdést megúszhatsz. Vedd most fel a pókerarcot, később hálás leszel érte magadnak.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kedden magad is meglepődsz, mennyire döbbenetesen pontosak a megérzéseid. Figyelj is ezekre a belső hangokra, és kövesd azokat. Így minden a lehető legjobban alakul ma, nem mellesleg rájöhetsz, mennyire különleges adomány az intuíció. Neked pedig bőven jutott belőle…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kedden tudatosan törekedj a mértékletességre. És ez a mérték bármi lehet: a megfelelő mennyiségű étel és ital, de egyensúly a magánéleted és a munkád között. Minél inkább kibillensz valamelyik oldalra, annál inkább sérül a másik. Már csak ezért is keresd ma az arany középutat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kedden könnyen megtalálod a hangot mindenkivel. Már csak önmagában ezért is próbálj meg a lehető legtürelmesebben válaszolni a többiek közeledésére. Hidd el, nem provokálnak, nem akarnak a komfort zónádból kimozdítani, egyszerűen csak szükségük van az éles látásodra. Inkább legyél hálás, mert segíthetsz nekik.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Furcsa előérzetedet lehet ma (iStock)

Mérleg

Kedden ne akarj változtatni, mert ma nem fog menni. Az élet úgyis változtatásra késztet téged, amikor elérkezik az ideje. Semmit sem lehet siettetni, és valójában nem is érdemes. Szóval, csak tedd a dolgodat, és amivel valamiért nem haladsz, azt engedd el. Lesz még alkalom, hogy ismét belefogj.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kedden valójában semmi okod sem lehet panaszra. Ma minden gördülékenyen halad, nem mellesleg bámulatos megérzéseid támadnak. Talán először nem is érted, miért vannak olyan fura előérzeteid. Mivel te nagyon intuitív alkat vagy, egyszerűen csak ülj le, hunyd le a szemedet, majd figyelj befelé. A választ pillanatok alatt megkapod.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden kicsit érzékenyebb lehetsz, mint máskor. Hajlamos lehetsz minden megnyilatkozást ellened irányuló kritikának venni. Hidd el, mások kritikája nem feltétlenül rólad szól, viszont, ha építő jellegű, akkor érdemes megfogadnod. Ne húzd fel az orrodat, mert tényleg nincs miért.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen lehet, hogy kedden többször is újra kell kezdened ugyanazt a feladatot. Nem érdemes idegeskednek miatta, inkább fogd fel úgy, hogy újabb lehetőséget kaptál a javításra. Könnyen lehet, hogy tényleg kell is majd javítanod, módosítanod az eredeti elképzeléseden. De ez csöppet sem baj. Meg egyébként is: ismétlés a tudás anyja… Nem igaz?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kedden senki és semmi sem tud kikezdeni téged. Ma szinte minden lepereg rólad. Nagyszerű! A leghatékonyabban úgy tudsz előrehaladni, ha nem foglalkozol, és nem is bosszantod magadat fölöslegesen mások véleménye miatt. Van, ami csak rád tartozik, és van, ami másokra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A megérzéseid az átlagoshoz képest is bámulatosabban működnek. Ma biztosan senki sem tud becsapni téged. Jól is teszed, ha figyelsz a belső hangokra. És jól teszed, ha figyelmesen hallgatod a többieket. Nem is sejtenéd, mi mindent árulnak el magukról a nélkül, hogy a tudatában lennének. Te ugyanakkor nagyon is tudatos vagy kedden.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top