Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 3. – Fontos hírek érkeznek

A nap legfontosabb asztrológiai eseménye, hogy jegyet vált a Merkúr bolygó, és a Skorpióban folytatja útját. Ezzel pedig fontos híreket, információkat is hoz magával. Vajon mit üzen a csillagjegyeknek? A horoszkópból kiderülnek a legfontosabb részletek.

Kos

Könnyen lehet, hogy váratlan kiadások érnek csütörtökön. Nem fogsz örülni, mert most még egyáltalán nincs egyensúlyban a pénzügyi mérleged. Viszont okos vagy és előrelátó, ezért most is megoldod ezt a bosszantónak tűnő helyzetet. Utólag lesz miért megveregetni a válladat.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nagyon izgalmas és fontos híreket kapsz csütörtökön. Nem biztos, hogy közvetlenül hozzád intézik az információkat, ezért ma mindenképpen járj nyitott füllel. Talán épp valamilyen elejtett megjegyzés, talán egy kósza e-mail hozza meg ma a felismerést.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A munka köti le minden figyelmedet csütörtökön. Ma úgy érzed, senkire és semmire nem jut időd. Minden feladatot be akarsz fejezni a hétvége előtt, ezért is koncentrálsz csak a munkádra. Jól is teszed, mert a hétvégéd pompásan alakul. De addig is, azért már ma este lazíts egy kicsit. A párod is hálás lesz érte.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A Merkúr jegyváltása nagyszerű lehetőségeket hoz. Mostantól napról napra egyre jobb ötletek pattannak ki a fejedből. Ha már ma is eszedbe jutna valami izgalmas, mindenképpen írd fel, nehogy a feledés homályába merüljön. Mostantól minden ötletedet érdemes papírra vetni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nagyon szeretnéd elmondani ma valakinek, ami a lelkedet nyomja. Jól is tennéd, ha nem tartanád magadban a problémákat. Olyasvalakivel kellene megosztani a gondolataidat, akinél nyitott fülekre és nyitott szívre találsz. Nem együttérzésre, sajnálatra van most szükséged, hanem lélekmelengető jó tanácsokra.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A Merkúr jegyváltásának köszönhetően a szokottnál is élesebb lesz ma a nyelved. Az nagyon jó, amikor határozottan képviseled az álláspontodat, az viszont kevésbé, amikor a többieknek mondod meg kéretlenül a véleményedet. Próbálj meg diplomatikusan fogalmazni. Valójában holnaptól már ez is könnyebben megy.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Milyen híreket kapsz ma? (iStock)

Mérleg

Csütörtökön talán magadat is megleped, amikor határozottan állsz ki a véleményed mellett. Ma nem hagyod, hogy bárki is figyelmen kívül hagyjon téged, vagy a saját akaratát erőltesse rád. Ugye, milyen nagyszerű érzés időnként vállalni a konfliktusokat? Ma nagyon sokat tapasztalhatsz és tanulhatsz. Hajrá!

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Próbálj meg visszafogottan kommunikálni csütörtökön. Szíved szerint élből kimondanál ma mindent, viszont a nyers kritikával inkább ellenségeket szerzel magadnak, mintsem barátokat. Hidd el, nem mindig kell mindent kimondani, ami a szíveden van éppen… Legyél ma bölcs és okos.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön mások helyett inkább magadra figyelj. Nyugodtan lehetsz ma „önző”. Sőt, akkor teszed a legjobbat, ha csak saját magaddal törődsz. Az is rendben van, amikor segítesz a többieknek, de egy idő után te szorulsz mások segítségére, ha mindig figyelmen kívül hagyod a saját igényeidet.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen lehet, hogy csütörtökön meglepő változást jelentenek be a munkahelyeden. Talán épp a te pozíciódat érinti ez a változás. Lehet, hogy megszűnik, ezért máshová helyeznek át, de az is megtörténhet, hogy a főnököd személye változik. Ne ijedj meg, ma csak a bejelentés történik meg, még bőven lesz időd B-terven gondolkodni, ha szükséges.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Csütörtökön nagyon ébernek kell lenned, ha el akarod kerülni a konfliktusokat. Fontos, hogy semmilyen provokációnak ne dőlj be. Engedd el a bántó megjegyzéseket a füled mellett, mintha meg sem hallottad volna. Ha visszavágsz, csak magadnak ártasz. Már csak ezért is legyél türelmes és nyugodt egész nap.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Váratlan kiadást hozhat neked is a csütörtök. Egyáltalán nem örülsz ennek a „hírnek”, mert nagyon szerettél volna megvenni már valamit. Most még le kell mondanod róla, de hamarosan tényleg megtalálod azt a pénzügyi egyensúlyt, amiben oly régóta hiszel. Picit még dolgoznod kell rajta, de menni fog.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top