Horoszkóp

Ettől lesznek igazán boldogok a csillagjegyek

Vajon mi teszi igazán boldoggá a csillagjegyeket? Mitől érzik úgy, hogy övék a világ? A horoszkóp természetesen felfedi a részleteket. Nos, te mitől leszel valóban boldog? És vajon a párod minek örül a leginkább?

Boldoggá tehet valójában egy apró meglepetés, egy váratlanul betoppanó régi barát, de egy kedves szó, egy mosoly, sőt egy különleges és meghitt vacsora is. Személyiségből fakadóan mindenkit más és más élmény tesz boldoggá. A horoszkóp segít megfejteni, vajon párod, a szüleid, a legjobb barátok mi mindennek örülnek a leginkább.

Keresd meg a csillagjegyedet, és persze a szeretteid csillagjegyét is, és kiderülnek a legfontosabb részletek. Íme, ez az, ami a leginkább boldoggá teszi a csillagjegyeket.

A Kos

A kihívások, a versenyzés tesz igazán boldoggá, ha a Kos jegyében születtél. Imádod a kalandokat, folyamatosan új célokat tűzöl magad elé, és nagyon szívesen feszegeted a határaidat. A győzelem érzését sosem unod meg. Veszíteni meg egyébként sem tudsz.

A Bika

Az otthon nyugalma, a kikapcsolódás, egy jól eső relaxáció egészen biztosan boldoggá tesz, ha a Bika jegyében születtél. Az otthonod szépítgetése feltölti a lelked, de egy pihentető masszázsnak sem tudsz ellenállni. Az érintések valósággal megszépítik a lelkedet…

Az Ikrek

Semmitől sem leszel boldogabb, mint egy igazán inspiráló beszélgetéstől, ha az Ikrek jegyében születtél. A lelked szárnyal, amikor intellektuális beszélgetésekbe kapcsolódhatsz, és olyan témákról esik szó, ami igazán érdekel, és érint téged. A legjobb barátok és persze a szerelmed társaságát sosem unod meg.

A Rák

A család, a gondoskodás a lételemed. Rák jegyűként akkor vagy a legboldogabb, amikor érzed, hogy a többieknek mennyire szükségük van rád. Szeretteid a válladon sírhatják ki bánatukat. S amikor egy öleléssel, a szeretet érzésével mutatják ki, mennyire fontos vagy nekik, madarat lehetnek fogadni veled.

Az Oroszlán

Téged valójában nagyon egyszerű boldoggá tenni, hiszen alapvetően is optimista és nagyon vidám ember vagy. Oroszlán jegyűként a lelkedet igazán simogatja, amikor csodálattal, rajongással, elismeréssel tekintenek rád a többiek. A dicséreteket egyszerűen sosem unod meg, a tisztelet érzése pedig különösen fontos a számodra.

Ez az, amitől igazán boldognak érzik magukat a csillagjegyek (iStock)

A Szűz

Szorgalmas, mindig munkálkodó Szűz jegyűként rendkívül boldoggá tesz, amikor észreveszik, és elismerik az igyekezetedet, a munkádat. Kifejezetten jólesik, amikor pótolhatatlan munkatársnak, szülőnek, partnernek tart téged a környezeted. Nem várod, hogy folyton dicsérjenek, te az elismerő pillantásokból is értesz.

A Mérleg

Mérleg jegyűként az olyan értékek tesznek igazán boldoggá, amit például a hatvanas évek hippimozgalmai hirdettek: szerelem, béke, harmónia. Ugyanakkor nagyon kiborítanak a folyton panaszkodó emberek, a negatív, lehúzó energiák. A leginkább attól érzed jól magad, amikor a párod kimutatja, hogy mennyire szeret.

A Skorpió

Időnként szükséged van a magányra, ha a Skorpió jegyében születtél. Ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy érezd a környezeted bizalmát. Nem szereted, ha mások a lelkedben vájkálnak, téged ugyanakkor nagyon is éltet, amikor a többiek megnyílnak előtted, és kiöntik a szívüket, a lelküket. A bizalommal persze sosem élnél vissza.

A Nyilas

Nyilas jegyűként az utazás tesz téged igazán boldoggá. Amikor szabadon mehetsz, új helyeket, kultúrákat, szokásokat, embereket ismerhetsz meg. És persze lehetőség szerint minél gyakrabban teheted, annál inkább szárnyal a lelked. Ugyanakkor a felelősséget nem vállalod fel, hacsak nem muszáj.

A Bak

Bak jegyűként nagyon megbízható és szavahihető ember vagy. Nagyon fontos számodra, hogy minden rendben legyen körülötted, hogy az ellenőrzésed alatt tarthasd az életedet. Szereted a szabályokat, a fegyelmet, a kiszámíthatóságot, és boldoggá tesz, ha mindezt a körülötted élők is legalább ennyire fontos értékeknek gondolják.

A Vízöntő

Rugalmasság, szabadság és széles tér nélkül valójában létezni sem tudnál. A függetlenséged megőrzése minden másnál fontosabb, ha a Vízöntő jegyében születtél. Rajongsz az újdonságokért, de az is boldoggá tesz, amikor az elmédet megdolgoztató feladványokat kell megoldanod.

A Halak

Halak jegyűként rajongsz a művészetekért, az alkotás, a kreativitás a véredben rejlik. Kifejezetten szeretsz elmerülni a fantázia világában, hiszen ilyenkor gyűjtöd az új ötleteket, inspirációkat, amelyekkel elindul benned a valódi alkotás folyamata. Jól is teszed, ha minél gyakrabban használod a különleges tehetségedet.

(ZodiacLife)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top