Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 9. – A szerda pozitív napnak tűnik

Az elmúlt két nap után a szerda már jóval kedvezőbbnek tűnik a horoszkóp szerint. Sajnos ez a változás csak átmeneti, hiszen ezután jön még csak a java... Viszont addig is érdemes élni a pozitív tendenciával...

Kos

Szerdán kedvezőbb napra számíthatsz, mint hétfőn és kedden. Ma kevésbé érzed a bizonytalanságot, sokkal könnyebben is jutsz előre. Bármiben is kellene döntened ezen a héten, érdemes még ma megtenned. Persze, a körültekintésre, az alaposságra ma is szükség van.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

El kell fogadnod, hogy nem szerethet mindenki, és nem is tudsz mindenkinek megfelelni. Valójában a legnagyobb felismerésed szerdán az lehet, hogy nem is kell megfelelni saját magadon kívül senkinek. Végre tényleg azt kellene tenni, ami számodra fontos és üdvözítő. Ez még nem jelent önzőséget…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Frusztrálónak érzed a mai napot. Olyan lesz, mintha mindenki rád akarná erőltetni a döntést. Nem tudsz kibújni alóla, kénytelen leszel állást foglalni, nyilatkozni, ha van kedved hozzá, ha nincs. Most nem tudsz diplomatikus lenni, ki kell mondanod az őszinte véleményedet. Akkor is, ha fájdalmas.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán nagyszerűen működnek a megérzéseid. Olyan meglepő és újszerű gondolataid támadnak, hogy még magadat is megleped. Bármilyen furcsának is tűnhetnek ezek az ötletek, érdemes mindet leírnod, mert ha ma még nem is tudsz velük mit kezdeni, hamarosan nagy hasznát veheted mindnek.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szerdán is könnyen nézeteltérésekbe keveredhetsz. Okosabban tennéd, ha nem akarnál senkit sem meggyőzni az igazadról. Egyáltalán nem biztos, hogy a te álláspontod az egyedüli elfogadható, annak ellenére sem, hogy szeretnéd ezt hinni. Ma vedd elő a híres nagyvonalúságodat, és lépj át a kicsinyességek fölött.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szerdán a tűrőképességedet teszteli az élet. Csupa olyan emberrel futhatsz össze, akik nagyon könnyen felidegesítenek. Persze, csak akkor, ha hagyod. Vegyél minél több mély lélegzetet, amikor érzed, hogy szalad fel benned a pumpa, majd fújd ki lassan a levegőt, aztán csak mosolyogj, s máris elveszed a provokáció élét.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Kifejezetten pozitív napnak tűnik a szerda (iStock)

Mérleg

Szerdán kifejezetten érzelmes és empatikus hangulatban leszel. Ma mindenkivel nagyon kedvesen viselkedsz, talán még szavak nélkül is megérted a többieket. Sokan kérik is majd egy-egy problémával kapcsolatosan a véleményedet. Adhatsz javaslatot, de ne akard senki életét sem megoldani.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerdán valaki nagyon kedves gesztust tesz feléd. Ne kételkedj a szándékaiban, egyszerűen csak fogadd el, és köszönd meg a figyelmességet. Egyrészt semmi hátsó szándék nem vezérli, másrészt megérdemled, hogy elismerjék végre az erőfeszítéseidet. Legyél csak nagyon büszke magadra.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A szerda pozitív napnak ígérkezik. Persze csak akkor, ha nem szúrod el. Mivel ronthatod el a kedvező lehetőségeket? Például azzal, hogy kéretlen tanácsokat osztogatsz a többieknek. A legjobb lenne, ha ma csak a saját dolgaiddal törődnél. Van mit sepregetni a saját portád előtt is…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán több olyan szituációba is kerülhetsz, amikor nagy szükséged lesz a türelmedre, a toleranciádra. Ne engedd, hogy bárki vagy bármi kibillentsen a nyugalmadból. Nagyon fontos, hogy megőrizd a hidegvéredet. Persze, nem azzal, hogy magadba fojtod a dühöt. Ha így lenne, inkább fusd ki magadból a feszültséget.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szétszakadni még szerdán sem tudsz. Próbáld megérteni és elfogadni, hogy képtelenség maximálisan teljesíteni az élet minden területén. Muszáj engedményeket tenned, hol az egyik, hol pedig a másik javára. Ez viszont nem megalkuvás, nem is lemondás, egyszerűen csak kevesebb terhet vállalsz magadra.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerdán sokkal jobb a kedved, mert valahogy ma minden jóval könnyebb, mint az elmúlt napokban volt. Használd ki a kedvező lehetőségeket, sajnos ezek most csak átmenetiek. Bármilyen sürgető feladatod lenne, azt időzítsd mára. Könnyedén és igazán flottul megoldod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top