Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 10. – Elöntenek ma az érzelmek

Csütörtökön ne lepődj meg, ha érzelmes hangulatba kerülsz. Talán olyan megható dolgokat látsz, hallasz ma, melyek könnyeket csalnak a szemedbe. A sírás nem szégyen, sőt kifejezetten jótékonyan hat a lelkedre. Megengeded magadnak?

Kos

Meglepően érzelmes leszel csütörtökön. Ma mintha inkább a szívedre és nem a józan eszedre hallgatnál. Hidd el, nincs ezzel semmi baj. Sőt, kifejezetten hasznos lehet, ha időnként a szíved hangját követed, és nem csak a logikus elmédnek hiszel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Csütörtökön nagyon vágysz az érintésekre. Ha van párod, érdemes lenne közös programot csinálnotok este. Például ma nagyon romantikus hangulatot teremthetsz néhány gyertyával, illatos kádfürdővel. Merüljetek el közösen a melengető vízben, a többi már a fantáziátokon múlik.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Csütörtökön téged is magukkal ragadnak az érzelmek. Ritkán esik meg veled, hogy a logikus érveket félre téve a szíved hangjára hagyatkozz. Nem is igazán tudsz ma logikusan gondolkodni. De nem is baj, mert a belső hangok, a megérzéseid legalább olyan jó tanácsokat adnak, mint a racionális agyad.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kifejezetten romantikus hangulatba kerülsz csütörtökön. Jól érzed magadat, nagyszerű a kedved. Vegyél ma néhány szál virágot, és gyönyörködj bennük. Ha engedi az időd este moziba mehetnél. Persze ma csak romantikus film jöhet szóba. Szóval, ha a párodnak nincs kedve, hívd el a legjobb barátnődet.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Csütörtökön téged is elöntenek az érzések, de nem úgy, mint a többieket. Ha lehet, még bizonytalanabbnak érzed magadat, a jövőt pedig egyenesen kilátástalannak látod. Nem kéne pánikba esned, és sajnáltatni sem magadat, egyrészt nem olyan rossz a helyzet, amilyennek érzed, másrészt ezt is csupán múló állapot.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Könnyen lehet, hogy ma csupa olyan emberrel találkozol, akik folyamatosan változtatják a véleményüket. Az egyik percben még egyetértenek veled, a következőben meg pontosan az ellenkezőjét szajkózzák. Semmi esetre se akard őket meggyőzni, inkább csak hagyd, hadd gondoljanak, amit akarnak. Ez a béke kulcsa csütörtökön.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Az érzelmek széles skáláját élheted meg csütörtökön (iStock)

Mérleg

Általában hosszasan mérlegelsz a döntéseid előtt, mert a legtöbbször nem tudod, hogy az észérvekre vagy a szívedre hallgass. Csütörtökön tutira az érzelmek győznek. Ha teheted, tölts romantikus estét a pároddal. Mikor voltatok utoljára moziban? Mikor sétáltatok csak úgy kettesben? Ideje lenne…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A csütörtök a te napod. Jól érzed magadat a bőrödben, s nyugodt a lelked. Ma nagyon szívesen segítesz mindenkinek. Figyeld a többiek reakcióját, és meglátod, mekkora örömet okozol nekik a kedvességeddel. Olyan jó érzés, nem igaz? És ez ott van benned, bármikor használhatod…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Csütörtökön könnyen megszólod a többieket. Hidd el, ez csöppet sem jó stratégia, mert ezzel nem leszel népszerűbb a többiek szemében. Kedvességgel, figyelmességgel jóval többet tehetsz magadért, a barátokért és a kiegyensúlyozott munkahelyi hangulatért is. Inkább erre kellene törekedned.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Csütörtökön érdemes nagyon megválogatnod, kinek mit és hogyan mondasz. Főleg a főnököddel legyél nagyon tapintatos még akkor is, ha nem értesz egyet a javaslatával. Nem kell bólogatnod, csak úgy előadni a saját érveidet, hogy azt építő jellegű javaslatként értékelje.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Te nem igazán vagy érzelmes típus, de a mai nap még benned is megmozgat valamit. Persze ömlengeni csütörtökön sem fogsz, de megtapasztalhatsz magadban valamit, amiről eddig sejtésed sem volt. Az intuíciód káprázatosan erős, figyelj a belső hangokra, és megkapod a kérdésedre a választ.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Csütörtökön nagyon jó a hangulatod. Úgy érzed, most minden kerek és egész az életedben. Érdemes ezért minden fontos feladatot mára időzíteni, hiszen könnyedén, gyorsan haladsz. Az estét töltsd lehetőség szerint kettesben a pároddal. Felébrednek most köztetek az érzések.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top