Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 13. – Szétfeszít a vasárnapi telihold

Az októberi telihold nagyon más, mint a többi. Ilyenkor ugyanis a Mérleg Nap és a Kos Hold kerül szembe egymással. Már pedig a nyugtalan és akaratos kosenergia senkit sem hagy hidegen. Könnyen lehet, szétfeszít téged a mai nap. A horoszkóp szerint mindenképpen legyél óvatos.

Kos

Mivel a jegyedben jár a Hold, ez a mostani telihold téged érint a legerőteljesebben. Pattanásig feszülhetnek ma az idegeid, ezért nagyon tudatosnak kéne lenned. Minden apróságból hatalmas vita kerekedhet, és bizony most olyasmit is kimondhatsz, amit később nagyon megbánsz. Nem kéne…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Az októberi telihold szakítás veszélyét jelzi. Éppen ezért, ha fontos a párod, legyél a lehető leghiggadtabb. Ne engedj semmilyen provokációnak. Inkább kertészkedj, mozogj egész nap, hogy kiadhasd magadból a felgyülemlett feszültséget. Ha viszont nincs párod, ma elönthetnek a szenvedélyes érzelmek.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Igazán hálás lehetsz vasárnap, mert míg a többieket majd szétveti az ideg, addig rád szinte semmilyen hatással sincs az októberi telihold. Viszont jobban teszed, ha nem keresed a többiek társaságát, mert abból már könnyen vita pattanhat ki. Ma hódolj a hobbidnak – lehetőleg magadban.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nem a te napod lesz a vasárnap. Ingerültnek, kimerültnek érezheted magadat. Most minden és mindenki bosszanthat, és fölösleges apróságokon is felkaphatod a vizet. Figyelj rá, mert ilyenkor szoktad felhánytorgatni a múltat. Nem kéne olyasmit előkaparni, aminek már régóta semmi jelentősége nincsen…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Rád nem a telihold hat a leginkább, hanem a Vénusz–Uránusz-szembenállás. Valójában ez is meglehetősen frusztráló lehet, szóval nem mondhatni, hogy jobb helyzetben lennél, mint a többiek. Nem találod a helyedet egész nap, türelmetlen, nyugtalan vagy. Figyelj rá, attól nem fogod magadat jobban érezni. hogy goromba megjegyzéseket teszel a többieknek…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha valakinek minden a nyakába zúdul vasárnap, az te vagy. Téged ugyanis ma szinte minden nehéz fényszög érint valamilyen formában. Hogy kivédhesd a veszteségeket, a legokosabb megoldás, hogy nem csinálsz semmit. Vagyis otthon maradsz, és tévézel, lazítasz, pihensz. És persze kikapcsolod a telefont, a netet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A vasárnapi telihold nagyon sok feszültséget okozhat (Fotó: iStock)

Mérleg

Ma nagyon okosnak és diplomatikusnak kell lenned. Persze alapból nagyon jó vagy ezekben, de ma nem biztos, hogy a jobbik éned az erősebb. Ezért is kell nagyon tudatosnak lenned. Rajtad áll ugyanis, hogy óriási veszekedés kerekedik ma, avagy megmarad a nyugalom és a béke…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A vitákból, a veszekedésekből te sem maradsz ki ma. Pontosabban, kimaradhatsz, ha összeszorítod a fogad, és nem engedsz semmiféle vitának, provokációnak. Könnyen elszakadhat a cérna, ami viszont végzetes lehet. Nem akarhatod, hogy most érjen véget a párkapcsolatod, vagy valamilyen régi barátság.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha valaki, te igazán szerencsésnek érezheted magadat. Rád ugyanis nem hatnak azok a folyamatok és energiák, amelyektől a többiek egyszerűen nem találják ma a helyüket. Hogy megőrizhesd a lelki békédet, jól tennéd, ha önálló programot keresnél mára. Ha a párod veled tartana, persze őt is viheted.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Mindenképpen érdemes a fejedbe vésni, hogy a bolygók által jelzett provokáció és feszültség csupán lehetőség. De mindig ott van a szabad akarat, vagyis te döntesz, hogyan töltöd a napodat. Ha engedsz a feszültségnek, az el fog uralkodni rajtad, ha a nyugalomra, a békére törekszel, semmi sem tud kibillenteni belőle.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A legjobban tennéd, ha ki sem mozdulnál otthonról vasárnap. A telihold ugyanis veszélyt, balesetet sejtet. Ilyenkor a szembejövőkkel „akadhatsz össze”. Nagyon körültekintőnek kell lenned, hogy elkerülhesd az ütközést. Már pedig ez szóban és fizikailag egyaránt megtörténhet. De persze nem feltétlenül…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A balesetveszély téged is érinthet ezen a vasárnapon. Legyél a megszokotthoz képest is figyelmesebb, körültekintőbb, ha elkerülhetetlen, hogy útra kelj. Persze ha megteheted, hogy otthon maradj, lustálkodj egész nap. Olyan friss és energikus leszel hétfőn, mint már nagyon régen.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top