Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 18. – Frusztráló nap a mai

A Hold és a Jupiter kerül szembe egymással pénteken, ami azt jelenti, hogy a csillagjegyek ma sem mentesülnek a feszültségektől, az összeütközésektől, sőt a balesetek lehetőségétől sem. Legyél óvatos, ez egy frusztráló nap lehet.

Kos

Pénteken különösen fontos lenne a lassítás, bár nem nagyon megy ma neked. Mégis próbálj a lehető legkörültekintőbb lenni, ugyanis ez a nap sem mentes a balszerencsés helyzetektől. Türelemmel, toleranciával, udvariassággal kikerülheted. Most nagyon megéri.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Pénteken bárhol is jársz, nagyon figyelj az értékeidre. A legjobb lenne, ha nyakadba akasztanád a telefonodat, és a pénzedet is biztos helyre tennéd. Veszteség érhet ugyanis, ha nem vagy kellően óvatos. Sőt, ma kétszer ellenőrizd le, hogy bezártad-e az otthonod bejárati ajtaját.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Pénteken óriási szükséged lesz a türelmedre, nagyon könnyen összetűzésbe, fölösleges vitába keveredhetsz. Most téged támad a másik fél, és egyáltalán nem biztos, hogy meg tudod védeni magadat. A legjobb lenne, ha a veszekedés lehetőségét is elkerülnéd.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ma nagyon őszintén és határozottan kellene megfogalmaznod az álláspontodat. Már csak azért is, mert ha finomkodsz, óvatoskodsz, egyszerűen nem fogja érteni, hogy mégis mit szeretnél elérni nála. Távol áll tőled, hogy „lerohand” a másik embert, de ma csak ez a módszer hatásos. Van ilyen.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Neked sem árt megfontoltnak lenned pénteken, de téged ma biztosan nem üldöz a balszerencse. Kifejezetten jó hír lehet, hogy végre kézzel fogható eredményt tudsz felmutatni egy olyan ügyben, feladatban, amivel egy ideje szinte egyáltalán nem haladtál. Úgy tűnik, hamarosan beérnek a gyümölcsök, és szüretelhetsz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken egyáltalán nem úgy haladsz a munkával, ahogy tervezted. A család szinte agyonnyom most a különféle kívánságaival. Nem tudsz megfelelni mindkét fronton, ezért kénytelen leszel választani. A döntés valójában nem nehéz, úgy kell mindent szervezned, hogy a magánélet ne menjen a munka rovására.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Amilyen jó volt a csütörtök, olyan nehéznek tűnik a péntek (iStock)

Mérleg

Nagyon ébernek és figyelmesnek kell lenned pénteken, hogy elkerülhesd a baleseteket. És ne csak a közlekedésre gondolj, persze ott is bármi megtörténhet. A munkahelyeden, de még otthon is történhet veled kisebb-nagyobb baleset. Legyél tudatában annak, amit épp csinálsz, és akkor baj sem lesz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Téged nem különösebben érint a pénteki bolygószembenállás, viszont közvetetten mégis érzékeled, a kollégákon, a párodon keresztül. Ők ugyanis jóval érzékenyebbek, feszültebbek, mint általában. A tudat, hogy péntek van, mindenképpen sokat dob a közérzeteden. Holnap meg már egyébként is minden könnyebb lesz.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Pénteken nagyon könnyen robbanhat a feszültségbomba. És ez a munkahelyedre, az otthonodra ugyanúgy érvényes. Te vagy most jobb helyzetben, éppen ezért te tudod megakadályozni, elkerülni a vitás helyzeteket. Próbáld visszafogni magadat, és ne ma szembesítsd a többieket a hibáikkal vagy bármilyen tévedésükkel.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hajlamos lehetsz túlhajszolni magadat. Nagyon fontos a munkád, ezért általában többet vállalsz, mint amit valójában el is bírsz. Márpedig, ha rendszeresen hazaviszed a munkádat, azzal nemcsak a párkapcsolatodnak ártasz, hanem a saját egészségednek is. Figyelj magadra, mert előbb-utóbb lerobbansz.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Pénteken a legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy hagyod a maguk útján folyni az eseményeket. Ma csak szemléld kívülről, ami körülötted – vagy akár benned – zajlik. Fontos összefüggésekre figyelhetsz fel. Más szemmel látni a világot kifejezetten hasznos lehet. Ma jó vagy ebben.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Úgy érzed, ma nem mondanak igazat a többiek. Lehetséges, hogy valamit elhallgatnak előled, de ha így is lenne, inkább örülj, hogy nem kötnek minden részletet az orrodra. Van az a helyzet, amikor okosabb nem tudni mindenről. Magadat is így védheted meg a leginkább.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top