Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 22. – Izgalmas kedd…

A horoszkóp szerint izgalmasnak tűnik a keddi nap. És nemcsak azért, mert holnap extra pihenőre mehetsz. Az ünnep előtti nap ugyan pörgős lehet, de ma könnyedén boldogulsz minden feladattal.

Kos

Kicsit megterhelőnek érzed a keddet. Úgy tűnik, ma meglehetősen sok munkával kellene végezned. Ez még nem a hosszú hétvége, csupán egyetlen nap pihenés vár rád. Ha ma nem végzel minden feladattal, csütörtökön folytathatod. Persze, sokkal lassabban haladsz, ha csak azon gondolkozol, mivel töltsd majd a szerdát…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Főnököddel nézeteltérésed akadhat kedden. Ne akard bizonyítani, hogy mindent tökéletesen csináltál eddig, inkább fogadd meg a javaslatát, és ha kell, kezdj elölről mindent. Csütörtökön úgyis kiderül, milyen jól tetted, hogy végre egy kicsit rugalmas voltál.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kifejezetten lelkesít a holnapi munkaszüneti nap, ettől valósággal erőre kapsz. Következetesen és precízen haladsz a feladatokkal, ami nem mindig jellemző rád. A nap végére örömmel nyugtázhatod, hogy mindent sikerült befejezni, amit terveztél. Lesz miért megveregetni a válladat. Tényleg megérdemled.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ne ess abba a hibába, hogy egész hétre ma akarsz bevásárolni, mert holnap zárva lesznek a boltok. Akkor sem marad éhen a család, ha ma egyáltalán nem vásárolsz. Olyan kreatív és ügyes vagy a konyhában, hogy bármiből képes vagy valami finomat összedobni. Meg egyébként is, az éttermek holnap is tárt karokkal várnak…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Aktív és fegyelmezett vagy kedden. Most úgy érzed, minden a lehető legnagyobb rendben van körülötted. A horoszkóp szerint sincs okod panaszra, most minden sikerülhet, amit eltervezel. Ugyanakkor ez még csak egy keddi nap, ne téveszd össze a pénteki hangulattal.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kedden sokkal határozottabb és energikusabb is vagy, mint általában. És ez a plusz energia nagyon jól jön, hogy előredolgozhass, vagy ha bármilyen elmaradásod lenne, azt be tudd akár még ma pótolni. Ma biztosan nem halogatsz semmit, sőt régen álltál már ennyire két lábbal a talajon.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Izgalmasnak tűnik a kedd a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Kedden valósággal ragyogsz. Ne lepődj meg, ha ma többen is megdicsérnek téged. Lehet, hogy a ruhádat vagy a frizurádat dicsérik meg, de az is lehet, hogy többen is kávézni hívnának. Minden meghívásnak nem tudsz eleget tenni, de ma megteheted, hogy kedvedre válogatsz…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Kedden nem sok kedved lesz a szabályokat betartani. Azzal nincs baj, ha óvatosan feszegeted a határokat, sőt azzal sincs, ha kilépsz a komfortzónádból, de az előírásokat nem tudod semmissé tenni. Még ha idegesítőnek és fölöslegesnek tartod is, a szabály az szabály… Nem véletlenül alkották meg.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Jó a kedved egész nap. Aktívnak, frissnek, energikusnak érzed magad, és persze a holnapi munkanap közelsége is melengeti a szívedet. Jó lenne, ha már ma mozognál egy keveset. Ha nem laksz elérhetetlenül messze a munkahelyedtől, jó kihívásnak tűnik a hazáig gyaloglás. Bevállalod?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

El kell fogadnod, hogy senkire sem tudod az akaratodat ráerőltetni. Mindenki más, és mindenki másként gondolkozik. Nem csinálhatják a feladatokat úgy, mint te. Inkább próbálj meg kicsit rugalmasabb lenni, és fogadd el, mennyi színe is van a világnak. Hadd töltse bele mindenki a sajátját.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Vidám vagy kedden és nagyon pozitív. Lehet, hogy a holnapi munkaszüneti nap teszi, de lehet, hogy egyszerűen csak visszatért az optimista hozzáállásod. Ugye, mennyivel jobban érzed magadat, amikor bizakodsz és hiszel a pozitív változásokban, lehetőségekben? Ezt az érzést próbáld megtartani egész héten.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden harmóniára és békére vágysz. Valójában nagyon könnyedén megteremtheted, ha pozitív kisugárzású tárgyakkal veszed körbe magadat. Néhány szál gyönyörű virág is sokat segíthet, ahogy az is, ha rózsakvarc kristályt teszel az asztalodra. Vagy nyomtasd ki a yin-yang szimbólumot.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top