Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 23. – Nem mindenkivel értesz szót ma

A horoszkóp szerint nem mindenkit értesz meg, és téged sem mindenki ért meg szerdán. S mivel október 23-a ünnepnap, érdemes olyanok társaságát keresned, akikkel könnyen egyezségre juthatsz. Minek elrontani a jó hangulatot?

Kos

Jól jött neked ez a hét közepi szabadnap. Szívesen mozdulsz ki otthonról, érdemes sporttal töltened a napod nagyobb részét. Ha kellően átmozgatod a testedet, újult erővel folytathatod holnap a munkahetet. Ráadásul kisimultan, könnyedén, lazán és feszültségmentesen.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Lehet, hogy az ünnep teszi, lehet, hogy a bolygók, de ma kicsit lázadó kedvedben leszel. Mintha „forradalmi” átalakulást szeretnél a környezetedben. Ha valami nem tetszik, zsörtölődés helyett inkább mondd el részletesen a változtatási javaslatodat. Háború helyett nyugodt megbeszéléssel többet érhetsz el.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kifejezetten örülsz a hét közepi szabadnapnak. Lehetőség szerint töltsd a pároddal az időt. Főzzetek közösen valami finomat, de az is jó ötlet, ha kimozdultok a négy fal közül. Ma nagyon okos ötleteid vannak, érdemes bevetni mindet. Nyitott fülekre találsz ma a párodnál, de az egész családnál is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Van valaki a környezetedben, akivel nem igazán találod a megfelelő hangnemet. Talán hosszabb ideje provokál téged különféle megjegyzésekkel, és ma betelik nálad a pohár. Érdemes a sarkadra állnod, és határozottan elmondanod a véleményedet a viselkedésével kapcsolatosan. Visszavesz a hozzáállásából – legalábbis egy darabig.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Október 23. egyik nyertese kétségkívül te vagy. Mintha csak azért sütne ma a Nap is, hogy minél jobb hangulatba kerülhess. Ma te dönthetsz a programokról. Családod, a párod is nyitott a kívánságaidat illetően. Mire vágysz, hová mennél, mit csinálnál egész nap?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Türelmetlennek tűnsz egész nap, és valójában nem tudod a türelmetlenséged okát. Egyszerűen csak az történt, hogy „felborult” a heti megszokott rended. Mit szoktál csinálni szerdán? Dolgozol és nem otthon vagy, igaz? Nos, ma dobd be a B-tervedet. Ne mondd, hogy nincs ilyen a tarsolyodban…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Olyan emberekkel töltsd a napot, akik megértenek téged (iStock)

Mérleg

A Mérleg havának utolsó napján pihenj, lazíts, és élvezd az őszi napsütést. Ne sajnáld, hogy vége a te hónapodnak, inkább gondold végig, mi minden történt veled. Mozgalmas hónap volt, nem igaz? A mai nap nem a vég, inkább fogd fel egy új ciklus kezdetének.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerdán szenvedélyes hangulatba kerülsz. Ünnep van, dolgoznod nem kell, szóval, mindenképpen a párod mellett a helyed. Sétáljatok, egyetek finomabbnál finomabb ételeket, nézzétek meg a kedvenc sorozatotokat, vagy filmeteket, hallgassatok romantikus zenéket, aztán jöhet, aminek jönnie kell…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Te képtelen lennél ma otthon maradni, és az is biztos, hogy máris tele vagy egy csomó tervvel. Érdemes is kihívást jelentő kirándulást tenned ma, a lényeg, hogy mire végigjárod az útvonalat, tényleg fáradj el. Ha már csak vonszolod magadat, teljesítetted a mai kihívást. Mondjuk, te ennyire úgysem tudsz elfáradni, annyi energiád van.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ünnepnap van, ezért csak annyit vállalj, amennyit el is bírsz. Néha nyugodtan mondhatsz nemet, főleg ma, hiszen ezt a napot magadra is fordíthatnád. Ne hagyd, hogy visszaéljenek a többiek a jóhiszeműségeddel. Nem kell mindenki kívánságára azonnal ugrani. Gondolnod kellene néha magadra is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szíved szerint egész nap csak lazsálnál. Végül is ünnep van, és ha egyedül élsz, meg is teheted. Ha családod van, már nem ennyire egyszerű a helyzetet. Ők ugyanis nem fogják jó szemmel nézni, ha egész nap a számítógép előtt gubbasztasz. Szükségük van rád, és ma tényleg élhetnél egy kis családi és társasági életet is.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ma egész nap azt teheted, amit a szíved diktál. Dönthetsz úgy, hogy ki sem mozdulsz az ágyból, de úgy is, hogy a pároddal kettesben töltöd az egész napot. Nagyon szerencsésnek érezheted magadat azért is, ha egyedül élsz, és független vagy, de akkor is, ha a párod ölel át éppen.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top