Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 26. – Szombaton fellélegezhetsz

Harmonikus napot jelez a horoszkóp szombatra. Érdemes is ma kültéri programokat szervezni, vagy elfogadni a barátok invitálását. Ma könnyebbséget érezhetsz, így szó szerint is fellélegezhetsz. Ne hagyd ki a lehetőséget.

Kos

Szombaton semmi kedved otthon maradni. Engedhetsz a szíved hangjának, de mielőtt döntenél, érdemes a pároddal is egyeztetni. Nem mond ellent neked, sőt örömmel csatlakozik hozzád. Viszont ha nem beszéled meg vele, úgy érezheti, most is kihagytad az őt is érintő döntésekből. Nem kéne fölöslegesen vitázni. Nem éri meg.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szombaton fontos témában kell döntened. Semmiképpen se siesd el, inkább írj le minden mellette és ellene szóló érvet. Amelyikből több van, amellett érdemes letenni a voksodat. És ha mindkét oldal teljesen azonos? Nos, akkor nem hozhatsz rossz döntést…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton fogadd el a barátok meghívását. Annyit voltál otthon az előző hétvégéken, hogy épp ideje már kimozdulni. Nem tudhatod, milyen meglepetésben részesít az élet ezen a hétvégén. Ha otthon maradsz, most a jóból is könnyen kimaradhatsz. Erre gondolj.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ez a szombat mindenképpen a családé. Annyira vártad már, hogy együtt lehessetek, és számtalan ötleted is van, mivel töltsétek a hétvégét. Szombaton érdemes kültéri programokat szervezni, főként, ha az időjárás is engedi. Főzhetsz is a szabadban, de piknikezhettek is ma. Talán nem sok ilyen csodás hétvége akad már ezen az őszön.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A szombat a szórakozásé. Ma megengedheted magadnak, hogy vendégül lásd a barátokat, de ha téged hívott meg valaki, mindenképpen fogadd el az invitálást. Nagyon jól fogod érezni magadat, és rád is fér már a társasági élet. Ma tehetsz úgy, mintha tökéletesen gondtalan életed lenne. Élvezd ki a szombatot.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Szombaton borítsd ki a pénztárcádat. Mindent vegyél ki belőle, aztán nem ártana kicsit kimosni, kitörölgetni, megtisztogatni. Ha nagyon használtnak látod, még ma vegyél új pénztárcát magadnak. Aztán számold össze a pénzedet, készíthetsz táblázatot is, ha szükséges, és alaposan gondold át, mi mindenre kell még idén költened.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ez a szombat a békéről, a harmóniáról szól a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Töltsd a szabadban a szombatot. Piknikezhetsz, kirándulhatsz, vagy meghívhatod magadhoz a barátokat. A lényeg, hogy szívd tele a tüdődet ma friss levegővel. Ha kell, öltözz fel melegen, de ne gubbassz a lakásban. Nagyon kell neked a szabadság, és hogy a levegő érintse most a bőrödet.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szíved szerint átaludnád az egész napot. A horoszkóp szerint viszont a szombatot aktívan kéne töltened. Könnyen lehet, délelőtt felhív valamelyik rokonod, barátod és programot ajánl neked. Bármennyire is húz az ágy, fogadd el a meghívást, és mozdulj ki otthonról. Holnap bőven lesz időd lazsálni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szombaton valósággal büntetésnek éreznéd, ha otthon kéne maradnod. Kifejezetten jót tesz neked, ha minél több időt töltesz a szabadban. Mi lenne, ha felülnél ma a Libegőre? Aztán sétálnál egyet a János-hegyen? Ha nem teheted meg, mert távol élsz Budapesttől, akkor is érdemes erdős területre menned.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen lehet, szombaton a nyafogásával bosszant valaki a környezetedben. Két dolgot tehetsz: nem hallgatod meg őt, vagy megkéred, álljon a sarkára, és a kifogások keresése helyett vegye észre, mennyi mindennek örülhet. Valójában ő is egy tükör neked, hiszen időnként te is hajlamos lehetsz fölöslegesen problémázni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Már szombaton mehetnéked lesz. Ne is maradj otthon, sőt ma legyél minél rugalmasabb. Pakold össze a legfontosabb holmikat, és indulj el valamilyen szép helyre az országban. Ha kedved tartja, ott is aludhatsz. Nem kell aggódnod, szállást biztosan találni fogsz.

Még több horoszkóp Vízöntők jegyűeknek

Halak

Szombaton elkap a vásárlási láz. Ma szebbnél szebb dolgokat vennél meg. Megteheted persze, csak legyél mértéktartó. Még van legalább egy hét a következő fizetésig, nem kéne lenullázni magadat. Persze, ha van félretett pénzed… Miért is ne?

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top