Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. október 30. – Szerelmet hoz a szerda

Persze, most nem mindenkinek. Az viszont biztos, hogy kifejezetten szép napra számíthatsz. A napi horoszkóp szerint szerdán valahogy mindenki sokkal nyugodtabb és meghittebb hangulatba kerül. Közeledik a halottak napi hétvége, talán ez teszi...

Kos

A hosszú hétvégéhez közeledve mintha egyre szomorúbb lennél. Nem kell veszteségtől tartanod, és nem is a hallottak napjának gondolata teszi, inkább az elmúlás okozza. November közeledtével a hűvös, nyirkos idő lehangol. Érdemes vidám társasághoz csatlakoznod, és elpárolog a rossz kedved.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán különleges lehetőséget jeleznek a bolygók. Persze csak akkor, ha aktuális nálad a szerelem, mert még keresed a párod. Nos, járj ma nyitott szemmel és szívvel, mert könnyen lehet életed szerelmébe botlasz bele. Talán szó szerint is így történik majd, csak nehogy megremegjen a lábad…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ha olyan szerencsés vagy, hogy az őszi szünetben szabadságot vehettél ki, ez a szerda nagyszerűen alakulhat. Ha pedig dolgozol, valójában a munkahelyeden is nyugalom és béke vár. Nem mellesleg ma nagyon sokat haladhatsz a „nemszeretem” feladatokkal.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán ragyogó ötleted támad. Ha még emlékszel a hétfői újholddal kapcsolatos javaslatra, akkor pontosan tudod, a mostani ötleteket érdemes megvalósítanod. Jegyezd fel az elgondolásodat, és lásd magad előtt, hogy már el is érted a célodat. Hamarosan különleges lehetőséget kapsz pontosan ezzel az ötlettel kapcsolatban.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A munkahelyeden parázs viták alakulhatnak ki szerdán. A legjobb lenne, ha úgy tennél, mintha ott sem lennél. Ne foglalj állást, ha pedig megkérnek rá, nagyon diplomatikusan kerüld el a választ. Nem kell belefolynod a nézeteltérésbe, így jöhetsz ki győztesen a kellemetlen szituációból.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyon fontos információ jut a füledbe szerdán. Talán elsőre nem is igazán érted, és a jelentőségét sem érzékeled. Mindenesetre ne engedd el a füled mellett. Hamarosan egyre több részletet tudsz meg, amelyek már nagyon is optimista képet formálnak benned.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vajon neked is szerelmet hoz a szerda? (iStock)

Mérleg

Szerdán váratlan kiadásról kaphatsz számlát, értesítőt. Természetes, ha nem örülsz a kötelező és fájdalmas kiadásoknak, de mégis jobban tennéd, ha kicsit más szemszögből látnád. Bosszankodás helyett elég lenne egy „semmi gond, ki tudom fizetni” gondolat, hogy a pénz továbbra is akadálytalanul áramolhasson hozzád.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A Nap és az Uránusz szembenállása akadályokat jelez az új kezdettel kapcsolatosan. Mindez természetesen nem jelenti, hogy rosszul alakulnának a terveid, inkább nem úgy indulnak, ahogy szeretnéd. De ez sem lehet ok, hogy feladd a céljaidat. Némi kitartás, és elhárulnak a most még problémásnak látszó helyzetek.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán már egyre optimistább a hangulatod, és talán az elmúlt napok fásultsága is múlóban van. És ez még csak a kezdet, a hétvége felé közeledve egyre jobban alakulnak a dolgaid és a hangulatod. Még egy kis kitartás, és megtörténnek a csodák.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán is azt látod, hogy a többiek mennyi problémával küszködnek. Te most pontosan átlátod a feladatokat, a helyzeteket, ezért dönthetsz úgy, hogy segíted, támogatok őket. Persze, nem kötelező, valójában az is érthető, ha csak hátradőlsz, és a saját ügyeidet intézed.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hajlamos lehetsz szerdán csípőből osztogatni a véleményeket, javaslatokat. Lehet, hogy tökéletesen igazad van, és jól látod az eseményeket, mégsem leszel szimpatikus a többieknél, ha kerek-perec a szemükbe vágod, mit kéne másként tenniük. A segítő javaslatokat ugyanakkor örömmel fogadják tőled.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nyugodt napnak tűnik a szerda a munka szempontjából mindenképpen. Ha dolgozol, haladhatsz a magad rendjében, viszont ha szabadságon lennél az őszi szünetben, ma érdemes a pároddal tölteni a napot. Felébrednek bennetek az érzelmek, s ezt a közös program csak még inkább elmélyítheti.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top