Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 3. – Csupa jót hoz a vasárnap

A napi horoszkóp szerint érdemes kihasználni a hosszú hétvége utolsó napját, mert holnaptól ismét nagyot változik minden benned és körülötted. A vasárnap még csoda szépre sikeredhet. Élvezd ki minden pillanatát.

Kos

Vasárnap érdemes kiruccannod valamerre. Nem kell hosszú utat tervezned, de utazz el valahová, ahol még nem jártál, és kedved lenne megnézni. Ma megteheted, hogy például a szomszédos település éttermében ebédelsz. Találj mára izgalmas programot. Imádni fogod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A vasárnapot töltheted lazítással. Kapcsolj ki mindent, beleértve a telefont, a számítógépet, a tévét. Párod, a családod is nyitott rád, miért is ne beszélgethetnétek egy nagyot? Mikor is került ilyesmire utoljára sor? Ugye, te is egyetértesz: ideje valóban csak rájuk figyelned.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnap már sokkal jobb a kedved, mint az előző napokban volt. Elmúltak a nyomasztó érzések, egyre felszabadultabbnak érzed magadat. Kifejezetten jót tenne, ha ma járnál egy jó nagyot. Nem lehet az idő olyan rossz, hogy a lakásba száműzd magadat.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Valójában vasárnap is nyitva áll előtted a lehetőség, ha a párodat keresed. Persze, ehhez neked is kellően nyitottnak kell lenned. Ha otthon ülsz a jó meleg lakásban, biztonságban érezheted ugyan magadat, de a szerelemnek esélyt sem adsz. Ki kell lépned otthonról, és nyitott szemmel kell járnod…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Vasárnap nem kerülheted el, hogy meglátogasd a szüleidet, a hozzád legközelebb álló rokonokat. Nagyon kíváncsiak már rád, és valójában te is kedvet érzel a találkozáshoz. Nagyszerűen sikerülhet a hosszú hétvége utolsó napja, és nemcsak a remek ételek, italok okán. Ma nagyon meghitten beszélgethettek egymással.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Meglepően beszédes hangulatba kerülsz vasárnap. Éppen ezért érdemes lenne a barátokkal összefutnod, vagy a testvérekkel, a közeli rokonokkal közös ebédet szervezni. Te nemcsak a szervezésben vagy kiváló, de most a beszélgetések fonalát is te irányíthatod. Ritka nap a mai…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszépre sikeredhet a vasárnap (iStock)

Mérleg

Nagy kedvet érzel vasárnap a kiránduláshoz, a friss levegőhöz. Lehet, hogy csípős lesz ma az idő, de még ez se szegje kedvedet, hallgass a szívedre. Vedd föl a legmelegebb kabátodat, és sötétedésig sétálj, kirándulj ma. Este megérdemled a forró fürdőt, a forró gyümölcsteát vagy forró csokit.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap szíved szerint begubóznál kicsit. Jólesik a kályha melege, a forró leves, a forró tea. Nézheted a kedvenc sorozatodat, olvasgathatsz, és összebújhatsz a kedveseddel. Ha családod van, kicsi az esélye a nyugalmas, visszavonulós napnak. De elgondolkozhatsz rajta.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Érzed, hogy hamarosan valami igazán jó esemény történik veled. Nos igen, hamarosan ismét nagyon szerencsés napok köszöntenek rád. Elkezdhetsz már ma gondolkodni, hogyan lehetnél a saját szerencséd kovácsa. A kérdést a párodnak is érdemes lenne feltenned. Ő mit gondol róla?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Vasárnap olyasmire kérhet a családod, amihez semmi kedvet nem érzel. Most mégsem teheted meg, hogy kihúzod magadat a közös programból. Hajlamos lehetsz magadban pufogni, amivel persze csak azt éred el, hogy mindenkinek rossz lesz a kedve. Próbáld inkább meglátni a jót, és akkor a harmónia is megmarad köztetek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Vasárnap feléled a bolondos éned. Képes vagy ma mindenből viccet csinálni. Magadat is szívesen figurázod ki a környezeted legnagyobb örömére. Nagyon vidám és boldog napra számíthatsz, hiszen te magad teszed azzá. Olyan jó lenne, ha mindig ilyen jó kedvűen ébrednél reggel.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Vasárnap élhetnél a hobbidnak. Olyan régóta nem alkottál már semmit, s talán pontosan ez hiányzik a leginkább a lelkednek. Amikor harmóniában vagy önmagaddal, nagyon könnyen jön az inspiráció, az ihlet. A mai nap pontosan ilyen. Készíthetnél néhány szép karácsonyi ajándékot a szeretteidnek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top