Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 4. – Ne menj bele a vitákba hétfőn

November első hete meglehetősen feszülten indul. Mintha elpárolgott volna az előző napok pozitív kisugárzása. A napi horoszkóp javaslata szerint legyél ma nagyon körültekintő és óvatos, kerüld a feszültséget, ne menj bele semmilyen fölösleges vitába. És akkor minden a lehető legjobban alakul.

Kos

Hétfőn legyél nagyon-nagyon körültekintő. Hajlamos lehetsz könnyen felkapni a vizet, de most nem kéne belefolynod semmilyen ügybe. Pláne, ha az nem is érint közvetlenül téged. Ma csak legyél külső szemlélő. Nagyon érdekes tanulságokat vonhatsz le mások vitáiból.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A párodat nagyon kiborítja valamilyen esemény hétfőn, amitől te is dühössé válsz. Nagyon szeretnéd őt megóvni a csalódottságtól, de az az igazság, ez az ő élete, és neki kell megoldania a konfliktust. Szeretettel támogathatod őt, de nem oldhatsz meg helyette semmit.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn meghökkenve tapasztalod, hogy csupa olyan emberrel hoz össze a sors, akik a legapróbb rezdülésre is felcsattannak. Legyél figyelmes, és mindenképpen fogd vissza magadat, ne vedd át az ingerültségüket. Ha nyugodt tudsz maradni, a veszekedés szikrája is kialszik.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Könnyen lehet, már hétfőn reggel összevitatkozol valamin a pároddal, aminek az lehet a vége, hogy köszönés nélkül csapjátok egymásra az ajtót. Az egész napodra rányomhatja a bélyegét, ha nem oldod rögtön a feszültséget. Bármi is az, amiben nem értetek egyet, nem annyit, hogy rosszul érezzétek magatokat egész nap.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn a kommunikációdat teszteli az élet. Mennyire tudsz higgadtan érvelni és beszélgetni olyan emberekkel, akik csöppet sem nyugodtak? Nos, nagyon nem könnyű a feladat, mert a frusztráltságuk rád is könnyen átragadhat. Vegyél ma minél több mély lélegzetet, hogy megőrizhesd a lélekjelenlétedet. Akkor a teszten is ötösre vizsgázol.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A legjobban tennéd, ha hétfőn csak és kizárólag a saját munkádra koncentrálnál. Mintha meg sem hallanád a körülötted zajló eseményeket, vitákat. Persze, ha a főnököd kér meg valamire, azt azért mindenképpen teljesíts. De amúgy csak magadra figyelj, és akkor bajod sem eshet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Jobb, ha kimaradsz a vitákból, feszültségből hétfőn (Fotó: iStock)

Mérleg

Meglepően harcias kedvedben leszel hétfőn. Pontosan ezért próbáld meg visszafogni magadat, amennyire csak lehet. Nem teszel jót magadnak, ha kioktatod a többieket. Ellenben, ha előveszed híresen jó diplomáciai érzékedet, hihetetlenül hatékonyan simíthatsz el minden feszültséget.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Családod tesz próbára téged hétfőn. Úgy érzed, túl sokat akarnak tőled, és képtelenség teljesíteni az elvárásaikat. Gondolj egész nap arra, hogy nem szándékosan bosszantanak, egyszerűen most csak benned látják a megoldás kulcsát. Ez az érzés elégedettséggel tölthet el, hogy fontos vagy nekik.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kibicnek semmi sem drága – a mondás szerint. Nos, úgy tűnik, ma te vagy a kibic. Téged ugyanis nem érint közvetlenül az a feszültség, amivel a többiek alig tudnak mit kezdeni. Lehet ma kibic, de csak akkor, ha támogatod, segíted a többieket. Még több feszültséget senki sem akar. Te sem…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Hétfőn rólad lehetne mintázni a nyugalom szobrát. Észre is veszik gyorsan a többiek, hogy rád nem hat a feszültség, egyszerűen kibillenthetetlen a nyugalmad. Ne lepődj meg, ha többen is meg akarják tudni a titkokat. Tényleg, miben rejlik a megingathatatlan nyugalmad?

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Hétfőn a magad dolgára figyelj. A főnököddel pedig legyél nagyon kedves, figyelmes, és semmi esetre se kérdőjelezd meg a javaslatát. Máskor elfogadja az érveidet, de ma nem lesz nyitott semmi ilyesmire, ezért ne is erőltesd. Lesz a mainál még sokkal alkalmasabb időpont, hogy elmondd, amit igazán gondolsz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A problémák, amiket ma érzel, csak átmenetiek. Akármilyen nehéznek is tűnnek, hidd el, maguktól oldódnak meg. Valójában semmi egyebet nem kell tenned, csak türelmesen várni. Ne akarj semmit se megoldani, dőlj hátra, és szó szerint is várd a csodát. Hamarosan megérkezik…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top