Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 10. – A vasárnap már hozhat ellentéteket

Vasárnap feszültségeket, ellentéteket jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint érdemes észrevenned, mikor sodródsz bele a konfliktusokba. Ne engedd, hogy bárki is kibillentsen a pozitív hangulatból. Az egész hétvégét olyannak érzed, amilyen a vasárnapod.

Kos

Legyél visszafogott és óvatos vasárnap, mert könnyen megbánthatsz valakit, aki érzékenyen reagál a felvetésedre, a megjegyzésedre. Ha ő a párod lenne, tegyél meg mindent, hogy kiengeszteld őt. Nem kéne tönkretenni ezt a hétvégét a sértődéssel és a vitákkal.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Érdemes kihasználni a vasárnapot, és valamilyen aktív programot tervezni mára. Mindenképpen jót tenne neked, ha kimozdulnál otthonról. Ha bármilyen baráti meghívást kaptál, fogadd el mindenképpen. Lehet, hogy nem sok kedvet érzel hozzá, de most nagyon igaz a mondás: evés közben jön meg az étvágy.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A vasárnap nagyon jól alakulhat, ha kimozdulsz az otthonodból. Ma akkor sem kéne otthon maradnod, ha vendégeket hívtál. Egy gyors körtelefon, és máris átszervezheted a programot a kedvenc éttermedbe. Minek töltenéd a konyhában az egész napot, ha megoldhatod az ebédet/vacsorát jóval egyszerűbben is?

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

A vasárnapot saját magadra kéne fordítani. Akkor is, ha a környezeted különféle kérésekkel áll elő. Kérhetsz időt tőlük, és kedvesen visszautasíthatod az igényeiket. Ma akkor jársz a legjobban, ha a szívedre hallgatsz, és nem akarsz megfelelni a többiek elvárásainak. Talán túlzottan is hozzászoktak, hogy mindig a rendelkezésükre állsz. Épp ideje változtatnod ezen.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A vasárnap legyen a családé. Ugyanakkor megteheted, hogy a közös programokat te találod ki. Így valójában két legyet ütsz egy csapásra, hiszen azt csinálod, amit igazán szeretnél, és a családod sem panaszkodhat. Vedd elő a nagylelkűségedet, és ajándékozd meg a többieket a figyelmeddel.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pontos és kiszámítható tervet készítettél a hétvégére. A vasárnapod mégsem úgy alakul, ahogyan szeretnéd. Valami, avagy valaki váratlanul felborítja a számításaidat. Legyél nyitott a változásra, és ne ragaszkodj, engedd el a tervedet. Így sokkal jobban alakul végül minden, mint ahogyan eredetileg tervezted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem kéne elrontani a szép hétvégét… (Fotó: iStock)

Mérleg

A szerelmes hangulat vasárnap is átjárja a szívedet. Rózsaszínben látod a világot, a párodat meg különösen vonzónak. Ma minél több pozitív értéket látsz meg benne, a jövőben annál inkább értékelni fogod őt. Persze, az sem baj, ha magadban is felfedezel valamilyen pozitív és vonzó tulajdonságot…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap érdemes lenne rendet rakni magad körül, és alaposan kitakarítani az otthonodat. Dobj ki minden fölösleges holmit, ne gyűjtögess tovább semmit sem. Ma nemcsak rendkívül gyorsan és hatékonyan haladsz, de sokkal könnyebben is válsz meg a fölösleges kacatoktól, mint általában. Délutánra valóssággal fellélegezhetsz…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyszerű a hangulatod vasárnap is. Nagyon jó kedvű és optimista vagy, amivel a többiek napját is bearanyozod. Tartsd meg magadban ezt a csak rád jellemző pozitív életérzést. Ilyenkor nagyon vonzónak látnak téged a többiek. Meg se lepődj, ha például a párod sem tud ma ellenállni neked…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Vagy nagyon jól, vagy nagyon rosszul alakul a vasárnapod. A hangulatodtól függ, hogy este elégedetten bújsz ágyba, vagy szétfeszít az ideg. Mindenképpen az előbbire kéne törekedned. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy egész nap pozitívan gondolkozol, és meglátod a legapróbb dologban is a szépséget.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Legszívesebben az egész vasárnapot olvasással töltenéd. Ha nem az internetet bámulod, hanem régóta halogatott könyvet veszel a kezedbe, meg is teheted. Talán még a párod is csatlakozik hozzád. Ellenben, ha csak játszol, netezel egész nap, a párodnak is okot adsz a sértődésre.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Könnyen megbánthat ma téged valaki a környezetedben. A legjobb lenne, ha egyszerűen elengednéd a füled mellett a megjegyzését. Hidd el, mások bírálatai nem feltétlenül rólad szólnak. Persze ha az valamilyen építő kritika, akkor nem is kéne megsértődnöd rajta. Inkább gondolkodj el, vajon mennyi igazság rejlik benne.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top