Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 11. – Ez egy nem könnyű hétfő

Már hétfőn érezhető a telihold hatása. És nem csupán ez az egyetlen égi esemény nehezíti a napodat. A napi horoszkóp javaslatai ma rendkívül sokat segíthetnek, hogy helyt állhass a rizikósnak tűnő helyzetekben is.

Kos

Akkor sem kéne hétfőn bevásárolnod, ha teljesen kiürült a hűtőszekrényed. Ma hajlamos lehetsz olyasmit is megvenni, amire valójában semmi szükséged. Az egész hónapra feltankolni meg pláne nem kéne, mert nem fogod elfogyasztani, felhasználni. Ha kukába dobott a legdrágább…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Téged érint a novemberi telihold a legerőteljesebben. Már hétfőn is feszült és ideges lehetsz. Próbálj minél higgadtabb maradni. Gondolj rá, most csak az önuralmadat teszteli az élet, meg a többi ember. Ha engedsz a provokációnak, minden problémát könnyedén elkerülhetsz. Te jó vagy ebben.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nem biztos, hogy ma mindenki megérti, amit mondasz. A lényeg, ne kapd fel a vizet, ha képtelenek követni a többiek. Ez egy ilyen nap, hamarosan elmúlnak a furcsa hatások. Szóval, tényleg nincs okod, hogy fölöslegesen bosszankodj. Amit most nem értenek meg, majd elmondod ismét a hét második felében.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Vidáman ébredsz reggel, és az egész napod is ilyen vidám lehet. De csak akkor, ha nem veszed át a többiek negatív rezgését. Most a legjobb lenne, ha hátralépnél egyet, és nem is kérdeznél semmit sem a többiektől. Csak legyél külső megfigyelő. Nagyon érdekes tapasztalatokat gyűjthetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Makacsságoddal sodorhatod bajba magadat hétfőn. Jó lenne, ha észrevennéd, amikor mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez. Semmi sem érhet annyit, hogy összezördülj a munkatársakkal, a családtagokkal. Nem mellesleg, később úgyis rájössz, hogy nincs mindenben igazad. Tényleg megéri?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A hétfő amolyan vihar előtti állapotot jelez. Úgy tűnik, minden a legnagyobb rendben, de a távolban már gyülekeznek a sötét felhők. Ha picit befelé figyelsz, magad is érzed az egyre növekvő feszültséget. Előzd meg a robbanást. Inkább mozogj, sétálj, szellőztesd ki alaposan a fejedet. A nyugalom mindennél többet ér.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Nem lesz könnyű nap a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Nem kedveznek a bolygók hétfőn az anyagi ügyeknek. Bármilyen pénzzel kapcsolatos megbeszélésed lenne ma, ha teheted, halaszd a hét második felére. Sokkal tisztábban látsz addigra, és könnyelmű döntéseket sem hozol. Persze, rád ez nem jellemző, de mások rábeszélésére most biztosan rábólintanál olyasmire is, amit később megbánnál.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Könnyen felmehet benned a pumpa hétfőn. Ne engedj a kísértésnek, és ne menj bele a fölösleges vitákba. Tudd, ez a mai nap számos kihívást tartogat, amit csak akkor oldhatsz meg, ha valójában semmit sem teszel. Bármivel is találnak meg a többiek, kérj néhány nap haladékot. Hidd el, így jársz a legjobban.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nagyon becsapós már az időjárás. Az ablakból nézve nagyon szépnek tűnhet az idő, de mégis öltözz reggel minél melegebben. Könnyen megfázhatsz, pedig most egyáltalán nem jönne jól a betegség. Figyelj magadra is hétfőn. Igyál minél több teát, jót fog most tenni neked.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kicsit magadba forduló lehetsz hétfőn. Mintha egyáltalán nem érdekelne, mi van körülötted és a többiekkel. A legjobban tennéd, ha már reggel elmondanád, ma ilyen napod van, és senkivel sincs problémád, egyszerűen csak nincs kedved beszélgetni, és igazán együttműködni sem. Pár nap és elmúlik.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A telihold közeledtével egyre inkább úgy érzed, mindenki tőled várja a megváltást. Hidd el, ez csupán a te fejedben létezik. A látszat ellenére sem akarnak kihasználni téged a többiek. Ma is csak a feladataidra kellene koncentrálnod, és persze arra, hogy mindenkivel megtaláld a közös hangot. Nem könnyű, de megoldod.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Már hétfőn is nagyon nézz a lábad elé. Minél tudatosabban közlekedsz, annál kevésbé érhet baj. Hajlamos vagy időnként a gondolataidba merülve jönni-menni. Ma erre nincs lehetőséged. Ma legyél körültekintő és figyelmes, bármit is csinálsz, bárhová is menj.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top