Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 12. – Megnehezíti a mai napot a telihold

Kedden a Bika jelében látható a telihold. Ma könnyen vitába keveredhetsz másokkal, és hajlamos lehetsz a saját gondolataidhoz ragaszkodni, ezzel pedig nem segíted a kompromisszumos megoldásokat. És pontosan ettől lehet annyira bosszantó a mai nap a horoszkóp szerint.

Kos

Jól tennéd, ha ma otthon hagynád a pénztárcádat, mert akkor esélyed sem lehet a vásárlásra. Nagyon erős kényszert érezhetsz ugyanis a telihold hatására, hogy mindenfélét összevásárolj ma. Nagyon nem kéne. Egyrészt, mert könnyen kiürülhet a kereted, másrészt lesznek még sokkal jobb alkalmak a vásárlásra idén.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A keddi telihold kétségtelenül téged visel meg a leginkább, hiszen a te jeledben jár most a Hold. A szokottnál is érzékenyebben reagálsz a többiek közeledésére, bizony ma mindenen könnyen megsértődhetsz. Mindenképpen meg kell próbálnod felülemelkedni az érzelmeken. Holnap már nyoma sem lesz a telihold energiájának, már csak emiatt sem kellene mindent túl komolyan venned.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kedden nem a telihold hat rád elsősorban, inkább a retrográd Merkúrral való Hold-szembenállás. Hajlamos lehetsz ma a múlt történésein rágódni, talán olyan régi sérelmeket szedegetsz elő, amikre a másik egyáltalán nem is emlékszik már. Hidd el, ezeknek már nincs semmi jelentőségük, mosolyogj csak rajta, és ne is foglalkozz többé vele.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Annak ellenére, hogy közvetlenül nem érint téged a keddi telihold, mégis nagyon erősen érezheted a feszültséget a többieken keresztül. A legjobb és a legtöbb, amit tehetsz, hogy nem veszed át a negatív rezgéseket. Lépj hátra, és mondd el mindenkinek, nagyon szívesen beszélgetsz, amikor meglesznek hozzá a nyugodt körülmények. Ne terheld magadat fölöslegesen.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A telihold komoly összeütközéseket jelez a munkahelyeden és az otthonodban is. Már reggel vértezd fel magadat, hogy ellen tudj állni a kísértésnek. Ne akard az igazadat hangoztatni, egyszerűen csak hagyd rá mindenkire, gondoljon, amit gondolni akar. Csak ezzel a hozzáállással nőhetsz mindenkinek a szemében nagyot ma.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A tegnapi vihar előtti csendet követően kedden könnyen a konfliktusok kellős közepébe csöppenhetsz. Vedd észre a provokációt, és semmiképpen se menj bele. Nem tudnád magadat megfelelően képviselni, mert a feszültségek mellett kommunikációs nehézséget is jeleznek a bolygók. A legjobb, ha mindenből kimaradsz, így a lelked sem sérülhet.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Telihold van. Legyetek ma körültekintőek… (iStock)

Mérleg

Könnyen lehet, nagyon kecsegtető ajánlatot kapsz kedden. Semmi esetre se fogadd el, mert több csapdát, akadályt rejt, mint sejtenéd. Minden eddig elért pénzügyi eredményed, sikered romba dőlhet. Bármilyen jó ajánlatnak tűnhet is, engedd el a lehetőséget. Ez a legtöbb és a legjobb, amit ma tehetsz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Téged is közvetlenül érint a telihold. A feszültség sem hagy hidegen, de ma te mondhatsz könnyen olyasmit, amivel mélyen megbántod a többieket. S mivel nem az a típus vagy, aki könnyedén beismeri a hibákat, és örömmel kérne bocsánatot, inkább előzd meg az egész kellemetlen szituációt azzal, hogy kerülsz ma minden vitás helyzetet.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden annyi dolgod van, hogy kerülöd a feszültséget, és csak magadra figyelsz. Mintha senki és semmi más nem is létezne, csak te magad. Jól tennéd, ha ma csupa egészséges ételt, italt választanál, és kímélnéd a szervezetedet. Néha kell egy kis megtisztulás, a mai nap pedig tökéletes lehetőség erre.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon szerencsés helyzetben vagy, mert téged egyáltalán nem érint a telihold hatása, sőt csupa kedvező fényszöget vetnek rád a bolygók. Így valójában a feszültséget is alig érzékeled. Kicsit érzéketlen lehetsz ma, amivel viszont inkább ellenérzéseket váltasz ki a többiekből. Próbáld előszedni az empatikus énedet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Téged nagyon erősen frusztrál a keddi telihold. Kapkodsz ide-oda, fogalmad sincs, mit és hogyan kéne ma tenned. Úgy érzed, mindenki tőled várja a csodát, és egyszerre kellene tökéleteset alkotnod a munkahelyeden és az otthonodban is. Egy dolgot tehetsz: a munkában a munkádra figyelsz, otthon pedig a családra. Így nem lehet baj.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon óvatosan közlekedj ma. A telihold ugyanis balesetveszélyre figyelmeztet. Mind a közlekedésben, mind otthon és a munkahelyeden is legyél óvatos és megfontolt. Nem jönne most jól semmilyen sérülés sem. Vigyázz magadra kedden a megszokotthoz képest is sokkal jobban.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top