Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. november 13-19. – Ez az elengedés ideje

Megkönnyebbülést hoz a hét a keddi teliholdat követően. Most már mindenki egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb lehet. Persze, ez a hét az elengedés ideje is. Szóval, érdemes lenne átgondolnod, mi mindent kellene elengedned végleg az életedből. A holdhoroszkóp most is segít.

A telihold után eljött az idő, hogy az év végi ünnepekre kezdd el felkészíteni a szervezetedet. Már ezen a héten érdemes méregteleníteni, diétázni, leadni néhány fölösleges kilót, ha mindez aktuális az életedben. Ehhez több eszközt, módszert is igénybe vehetsz, például talpmasszázs, szauna, teák, némi mozgás. És mi mindentől szabadulnál meg még? Döntsd el, most sokkal könnyebb az elengedés.

SZERDA – november 13.: Annak köszönhetően, hogy délelőtt a Hold átlép az Ikrekbe, fellélegzel, szó szerint és átvitt értelemben is. Nyitottabb leszel az új információkra és az új módszerekre. Bármi érdekel aktuálisan, ahhoz új ötletek érkeznek, érdemes megfogadnod. Persze nem kötelező, tőled függ, mennyit hasznosítasz a lehetőségekből.

CSÜTÖRTÖK – november 14.: Csütörtökön is rajtad múlik, mennyire nyitsz, illetve mennyire vagy nyitott. Az Ikrek Hold az információk és ötletek mellett alkalmassá teszi a napot mindenféle kommunikációra, tanulásra és vizsgára is. No és persze ne felejts el szellőztetni sem. Nemcsak a lakást, az irodát, hanem az ágyneműket és a plédeket is ma érdemes szellőztetned. Remélhetően az időjárás is kegyes lesz…

PÉNTEK – november 15.: A péntek valójában a csütörtök pontos hasonmása. Mivel csak késő délután vált jegyet a Hold, ma is fontos beszélgetésekre keríthetsz sort, de a tanulásnak, a vizsgáknak, a beszámolók készítésének is kedvez a nap. Este már a vizes Rák Hold a mosást, a növények öntözését támogatja. Valójában bármilyen vizes tevékenységet beiktathatsz estére. Például közös fürdőzés a pároddal…

Az elengedésben támogat a Hold most a leginkább (iStock)

SZOMBAT – november 16.: A Rák Hold szentimentális, romantikus érzelmekkel színezi be a szombatot. A családod, a szüleid, nagyszüleid és persze a párod is most különösen fontossá válnak. Látogasd meg őket, csinálj családi programot! Ha erre nincs lehetőség, legalább hívd fel őket telefonon. És kivételesen ne rohanj, türelmesen hallgasd őket végig.

VASÁRNAP – november 17.: Mivel csak késő éjjel vált jegyet a Hold, ma is jó, ha a minél több időt töltesz a családoddal. Továbbra is aktuális a mosás, az öntözés. Javadra fordíthatod a fogyó Hold erejét, ha méregtelenítésbe fogsz. Most a leghatékonyabb módszer a teázás, a szaunázás, a talpmasszázs.

HÉTFŐ – november 18.: Hétfőre kertimunka-tilalmat rendel a hagyomány. A régiek tisztelték a szokásokat, és betartották a tilalmi napokat. Hittek benne, hogy ezzel kevesebb fölösleges és eredménytelen munkát végeznek. Persze, november közepén már valójában amúgy is alig akad teendő a kertekben. Ugyanakkor annál inkább érdemes fodrászhoz menni és hajat vágatni, mert az Oroszlán Hold valódi sörényt varázsol a hajadból.

KEDD – november 19.:  Nem maradtál le semmiről, ha tegnap nem kaptál időpontot a fodrászhoz. A hajvágás ma is ugyanannyira aktuális. Most könnyebben elérheted, hogy a hajad dúsabb és egészségesebb legyen. Még mindig fogy a Hold, fordítsd a javadra, és méregteleníts a testedet. Az Oroszlán Hold aktívvá tesz, ezért a sport és a jóga nagyszerű ötlet mára.

Erre figyelmeztet a fogyó Hold a héten

Ezekben a jegyekben jár a fogyó Hold a héten (nlc)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top