Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 13. – Szerdán nincs ok panaszra

A tegnapi telihold feszültsége szerdára szertefoszlik. Ma végre ismét nyugalmas nap vár a csillagjegyekre. A horoszkóp szerint persze eseménytelennek ez a nap sem nevezhető, de senkinek sem lehet oka panaszra.

Kos

Ha vitába keveredtél volna kedden bárkivel is, ma könnyedén pontot tehetsz az ügy végére. Persze, az sem baj, ha nagyvonalúan elnézést kérsz, hiszen ezzel is pozitív energiát adsz a beszélgetés sikeréhez. Ma kifejezetten hatékonyan és összeszedetten fogalmazhatod meg az érveidet. Érdemes élni a kedvező lehetőséggel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán nagyságrendekkel jobban érezheted magadat, mint az elmúlt két napban. Ma már közel sem leszel annyira érzékeny, és talán nevetni is tudsz a tegnapi viselkedéseden. Érdemes átbeszélni a sérelmeket, mert így sem magadban, sem a másik emberben nem maradnak tüskék és kellemetlen érzések. A legjobbat magadnak tennél vele.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyszerű formába kerülsz szerdán. Valósággal ragyogsz, energikusnak, vidámnak érzed magadat. Használd ki a remek lehetőséget, mert ma nemcsak nagyon hatékonyan haladsz a feladatokkal, de mindenkivel nagyon könnyedén szót érhetsz. Azt veheted észre, ma mindenki csüng a szavaidon, mint gyümölcs az ágon…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán nagyon szívesen és örömmel beszélgetsz bárkivel. Ha beleférhet az idődbe, érdemes lenne ma találkoznod a barátokkal is. Tényleg, mikor beszélgettél utoljára a legjobb barátoddal? Beülhetnétek a kedvenc kávézótokba, étterembe, és beszélgethetnétek egy jót. Bőven lesz most közös témátok.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szerdán semmi okod sem lehet a sértődésre. Ha mégis, tudj róla, az még a keddi telihold okán visszamaradt tüske. Te olyan nagyvonalú és szeretetteljes tudsz lenni, és különben sem vagy haragtartó, nem igaz? Ne a másiktól várd, hogy kiengeszteljen téged, inkább ajándékozd meg magadat a kedvenc süteményeddel. Megérdemled.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Mondhatni, nem vagy könnyű helyzetben egész héten. A hétfői vihar előtti csendhez nagyon hasonló a szerda. Ma is nyugalom vesz körül téged, de már érzed a levegőben, hogy valami nagyon is készülődik. Tényleg így van, a következő két napod sem lesz egyszerű. Próbálj minél több erőt gyűjteni ma.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A szerda jóval nyugodtabbnak ígérkezik a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Optimizmusra ad okot a szerda. Főleg, ha tegnap kibírtad, és nem költötted el a pénzedet. Persze, megjutalmazhatod magadat, de kizárólag csak valami aprósággal. Például egy szál virág ma csoda szépen mutatna az asztalodon, vagy egy csoki is beleférhet. Vagy felhívhatnád a legjobb barátodat, és elmondhatnád neki, mennyire jó lenne találkozni.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyszerű hangulatba kerülhetsz szerdán. Valahogy most mindent és mindenkit sokkal szebb színben látsz. Végre megtalálod a közös hangot a többiekkel, ezért érdemes lenne a lelkedhez közelálló emberekkel is találkozni. Kire nem tudtál mostanában időt szakítani? Mindenképpen hívd fel, nagyon pozitív energiával töltitek fel ma egymás lelkét.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán frissnek, lendületesnek érezheted magadat. Ma bármibe is fogsz, mindennel gördülékenyen, könnyedén haladsz. Szívesen társalogsz is a többiekkel, csak arra figyelj, ne merülj bele a beszélgetésbe túlzottan. Hajlamos lehetsz ma túl hosszan és túl sokat beszélni. De akkor nem jut idő befejezni a munkádat.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán jobban érdekelhetnek a többiek gondjai, mint az indokolt lenne. Ma szívesen belekotyognál olyasmibe is, amiről nincsenek mélyebb ismereteid. Míg tegnap szinte tudomást sem vettél a többiekről, ma annál kíváncsibb lehetsz. Vedd észre, kicsit átestél a ló túlsó oldalára. Próbálj inkább az arany középútra törekedni.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerdára elmúlik a feszültség belőled. Nagyságrendekkel jobban érzed magadat, és ma tényleg szó szerint is fellélegezhetsz. Szellőztesd ki a fejedet, sétálj ma minél többet függetlenül az időjárástól. Nagyon jót tesz neked a levegő, a mozgás. Megjön az inspirációd, és a motivációdat is visszanyered. Nem megéri?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szerdán nagyszerű lehetőségeket jeleznek a bolygók, ha kommunikálnod kell. Ma higgadtan, megfontoltan érvelsz, valójában nem is lehet ellenállni neked. Mindenki elfogadja a javaslataidat. Szóval, bármit is szeretnél a környezetednek elmondani, azt mindenképpen érdemes mára ütemezned.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top