Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 19. – Őrült energiákat hoz a Skorpióba lépő Mars

Két év után kedden ismét a Skorpióba lép a tüzes és energikus Mars. Mostantól jócskán felpörgeti a csillagjegyek életét. A horoszkóp szerint az erőteljesen energiákat már ma is érezheted...

Kos

Ha valakit, téged mindenképpen felpörget energiával a Skorpióba lépett Mars. Talán csak akkor fogod jobban érezni magadat, amikor 2020 júniusa végén a te jeledbe lép a bolygó. Szóval nem lehet okod mostantól panaszra. A céljaidnak hihetetlen energiát adhatsz, ami az év vége felé közeledve kifejezetten jól jön neked.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Még nem tudni, szerelmet vagy éppenséggel veszekedéseket hoz neked a Skorpióban járó Mars. Valójában tőled függ, hogyan éled meg ezeket a szenvedélyes energiákat. Inkább az előbbire kéne törekedned, és például már ma is meglephetnéd a párodat valamilyen érzéki ajándékkal…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kedden nagyon vigyázz magadra. Könnyen megfázhatsz, mert könnyelműen is öltözködsz. Hidd el, az egészséged a legfontosabb, ha most lebetegszel, nem jössz ki belőle egyhamar. Ellenben tudatossággal elkerülheted a betegségeket. A Mars tüzes bolygó, szóval, ne játssz a tűzzel, szó szerint és átvitt értelemben sem.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Téged nagyon inspirál a Skorpió jelébe lépő Mars. Ne lepődj meg, ha kedden valósággal berobban az intuíciód. Meglepő dolgokat érezhetsz meg előre, de most elég lesz csak gondolnod valakire, hogy néhány perccel később felhívjon, üzenetet írjon neked, vagy „véletlenül” összefussatok az utcán…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Könnyen lehet, hogy ma az idegeidre megy a családod. Olyasmit kérnek tőled, amire most sem időd, sem energiád nincs. Ahelyett, hogy kiborulsz, és veszekszel velük, próbáld meg a lehető leghiggadtabban elmondani az érveidet. Nem biztos, hogy megértik, de épp ennek békés rendezése kívánja tőled a legnagyobb kihívást.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kedden érdemes lenne elgondolkodnod, vajon mit tanulnál most a legszívesebben. Lehet ez bármi, kapcsolódhat a munkádhoz, de a hobbidhoz is. Biztosan van olyan régi álmod, amibe korábban nem mertél belevágni. Most itt az alkalom, hamarosan a lehető legjobb megoldás bukkan fel előtted. Mindenképpen élj vele.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A Mars bolygó a Skorpió jelébe lép kedden (iStock)

Mérleg

Valósággal fellélegzel kedden. A Mars nagyon sok bosszúságot, feszültséget hozott neked az elmúlt hetekben, amíg a jegyedben járt. Ennek most vége, viszont azzal is számolnod kell, hogy jóval kevesebb lesz az energiád. Nos, igen, valamit valamiért. Azért olyan nagyon rosszul most sem jársz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

És igen! Hosszú ideje vársz erre a napra! A jegyedbe lépő Mars újult energiákkal tölt fel téged. Mostantól még ambiciózusabb és céltudatosabb lehetsz. Már ma érdemes lenne kitalálni, mire használod uralkodó bolygód kedvező energiáit. Ugye, tudod, hogy a Mars feszültségeket, agressziót is kelthet benned. Inkább előbbire használd ezt a pluszenergiát.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Egyre nyitottabbá válasz a spirituális, misztikus tanok iránt. Már ma is érdemes lenne ilyen témákat böngészned a neten. Persze, ha ezt a horoszkópot olvasod, máris a legjobb úton jársz. Érdemes lenne ma meditálnod. Nem biztos, hogy könnyű lesz kikapcsolni az elmédet, de néhány perces próbát tehetnél. Aztán minden egy picit hosszabban lazíts.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Úgy tűnik, kedden visszatér a jó hangulat a munkahelyedre. Ma mindenki bizakodóbb és lelkesebb. Ez a hozzáállás pedig téged is felpörget. Ha éreztél fáradtságot, kábultságot az elmúlt időszakban, ez ma szinte szertefoszlik benned, mintha soha nem is létezett volna.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Konfliktust hozhat a kedd. Legyél éppen ezért figyelmes, türelmes és megfontolt. Nem kéne senkinek sem a tyúkszemére lépni, mert csak magadnak ártanál vele. Az elkövetkező hetekben a türelmedet, az empátiádat teszteli az élet. Készülj fel, nem lesz egyszerű időszak.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden csoda szép napra ébredhetsz. Mintha infúzióban kapnád ma a lelkesedést, olyan hihetetlenül feldobódott leszel. Van is okod az örömre, a vidámságra. A Skorpióba lépő Mars téged is nagyon erősen támogat. Mostantól bármit elérhetsz, amire csak vágysz, vagy amiről álmodozol…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top