Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 20. – Végre mindenki megért

Szerdán a Merkúr, a kommunikáció bolygója három hosszú hét után újra elindul előre, ami azért is nagyszerű hír, mert végre eltűnnek a kommunikációs félreértések és nehézségek az életünkből. Ma mindenki megért, és mindenki megértő lesz...

Kos

Szerdán egyre jobban meg tudod magadat értetni a környezeteddel. Még nem lesz ugyan tökéletes a kommunikáció köztetek, de érezni fogod, hogy sokkal jobb, mint amilyen az elmúlt hetekben volt. Persze, leginkább rajtad múlik, hogyan fogadod a többiek mondanivalóját. Ma lesz kedved mindenkit végighallgatni.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ami az elmúlt hetekben problémát okozott, szerdára nagyon sokat javul. Te is jóval rugalmasabban állsz a többiek javaslataihoz, mint korábban. Nyitottabbnak tűnsz, így talán nem is annyira meglepő, mennyivel gördülékenyebben halad ma minden a maga útján. Ugye, nem is annyira „rossz” hajlékonynak, rugalmasnak lenni?

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szerdától sokkal jobb hangulatod lesz, mint az elmúlt hetekben bármikor. Szó szerint is fellélegezhetsz ma, visszatér a jó kedved, a kíváncsiságod. Amivel kapcsolatosan eddig úgy érezted, hogy nem haladsz semmit, vagy csak egy helyben toporogsz, ma mintha lendületet kapna. Adj bátran energiát mindannak, amivel elmaradtál.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon jó nap lehet a szerda. Végre a gyerekeiddel is megtalálod a közös hangot. Talán az elmúlt hetekben elbeszéltetek egymás mellett, aminek mostantól szerencsére vége. Ha még nincs gyermeked, a belső gyermekkel találsz összhangra. Ráébredsz, mennyi szerethető tulajdonság rejtőzik benned. Ez pedig nagy eredmény, hidd el…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Neked a szerda még nem hoz kommunikációs megoldást és megkönnyebbülést. Valahogy még mindig nem találod a megfelelő hangot a közvetlen környezeteddel. Ma érdemes mélyen magadba tekintened, és megvizsgálni, vajon te egyezségre akarsz jutni velük? Vagy inkább továbbra is a saját akaratodat érvényesítenéd felettük?

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A Merkúr az Ikrek mellett a te bolygód is. Éppen ezért elvileg szerdától sokkal könnyebben találhatsz közös nevezőre a környezeteddel. Valahogy mégsem jön igazán össze. Szeretnéd, és törekszel is rá, de mindig lesz valaki, aki olyasmit mond, vagy tesz, amivel azonnal kibillent a nyugalomból. Ma is csak te tudsz magadnak parancsolni….

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Végre egyre érthetőbben kommunikál mindenki (iStock)

Mérleg

Sokkal nyugodtabbnak és kiegyensúlyozottabbnak érzed magadat szerdán, mint az elmúlt hetekben. De mire teljesen önmagadra találsz, az még nem egy-két nap. Ez most egy lassabb folyamat, viszont napról napra icipicivel javul benned és körülötted is minden. Próbálj meg a lehető legtürelmesebb lenni…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A Mars a te jegyedben hátrált az elmúlt hetekben, és ma a te jegyedben indul el ismét előre. Mindez pedig számodra egyre jobb és jobb helyzetet teremt a békülésre, a megegyezésre, a kölcsönös egyezségre. Kérdés, akarsz-e élni a lehetőséggel. A lelki nyugalmad érdekében ki kellene használni a kedvező tendenciákat.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha valaki alig várja a pénteket, az kétségtelenül te vagy. De ma még csak szerda van, és ma is a jelen pillanatot kellene megélned. Nálad talán senki sem tudja jobban, hogy minden a maga idejében történik meg, vagyis úgy sem lehetséges az időt előretolni. Ma nagyon hatékony lehetsz, és sok feladatot megoldhatsz. Erre érdemes törekedned.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán azt veheted észre, hogy azok a régóta húzódó ügyek, amelyekbe már rengeteg energiát beletoltál, egy csapásra megoldódnak. Hála a Merkúrnak, mostantól csak előre kell nézned, és végre foglalkozhatsz az igazán fontos feladatokkal is. Ráadásul mostantól semmi és senki sem hátráltat.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerdán a Merkúr a munkádban segít. Ma már jóval könnyebben megtalálod a közös hangot a munkatársakkal, a feletteseiddel. Megérted őket, és ők is meghallgatják, elfogadják a te véleményedet. Végre kezd visszatérni az optimista életszemléleted, hogy nem is olyan rossz a csapatmunka. Sőt, ma kiderül, egyenesen szuper…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Ha bárkivel is akadt kommunikációs nehézséged, félreértésed az elmúlt időszakban, szerdától szinte magától rendeződnek ezek a félbehagyott beszélgetések. Téged keresnek meg a többiek, és mondják el, mennyire igazad volt azokban a kérdésekben, amiről egyezségre kellett volna jutnotok. Valójában megveregetheted a válladat, hiszen nagyszerűen kezelted a helyzeteket.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top