Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 23. – Paprikás hangulatot hoz a szombat

Sajnos feszültségeket jeleznek a bolygók szombatra. A horoszkóp szerint jó hír, hogy a feszültséget könnyedén kikerülheted, ha nem veszel tudomást róla. Persze, ha te magad kerülnél paprikás hangulatba, jól tennéd, ha mély lélegzetekkel oldanád a nyugtalanságot, mielőtt bármit is kimondanál vagy tennél.

Kos

Nem kéne tönkretenni a csodásan indult hétvégét. Szombaton a pároddal könnyen összevitázhattok, máskor apróságnak, lényegtelennek tűnő dolgokon is. Mindenképpen próbálj vele egyezségre törekedni, semmi sem érhet annyit, hogy haragban töltsétek a mai napot. Holnap már könnyebb lesz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Az egészségedre kellene nagyon figyelned szombaton. Jól tennéd, ha minél több időt töltenél a szabad levegőn, mozognál egy kicsit, kiszellőztetnéd a fejedet, az otthonodat. Könnyen emészthető ételeket egyél, és lehetőség szerint most többször keveset. Érdemes kímélned az emésztésedet, meghálálja a szervezeted.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Izgalmas ismerkedésre számíthatsz már szombaton is. De valójában az egész Nyilas hava különleges meglepetésben részesít téged. A kérdés mindössze, valóban nyitott vagy a lehetőségre? Természetesen te döntesz. Ez a találkozás nem feltétlenül jelent szerelmi kapcsolatot, lehet ez egy nagyszerűnek ígérkező barátság kezdete is.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szombaton szinte biztosan csak te tudsz rendet tenni a vitákban. Könnyen lehet ugyanis, hogy a környezeted csap össze. Ha összevitáznának a többiek, legyél pártatlan, vedd elő a diplomáciai érzékedet, és simítsd el a nézeteltéréseket. Ez ma különösen hatékonyan megy. A többiek pedig nagyon hálásak lesznek érte.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombatra szerencsére nyoma sincs a hét eleji családi összezördüléseknek. Érdemes alaposan átgondolnod, miért is történt az egész, és valójában mit is akartak tőled a többiek. Nagyvonalú tett lenne tőled, ha mindenkit vendégül látnál. De legalábbis közösen ebédelnétek, és közben rendeznétek a félreértéseket. Ma biztosan sikerül.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A feszült hangulatot nem kerülheted el szombaton. Nagyon jól tennéd, ha óvatosan közlekednél. Ha meg autót vezetsz, akkor pláne. Baleset veszélyét jelzik a bolygók, aminek persze nem kell feltétlenül megtörténnie. De ehhez ma nagyon tudatosnak és figyelmesnek kell lenned. Ugye, megfogadod a horoszkóp javaslatát?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vitákat, feszültséget jeleznek a bolygók mára (Fotó: iStock)

Mérleg

Úgy érzed, szombaton muszáj vásárolnod valamit. Megteheted, de csak nagyon óvatosan és visszafogottan. Vigyázz, nehogy beszippantson a vásárlási láz. Okosabban tennéd, ha ma csak körülnéznél, tájékozódnál. Akár fel is írhatod, ha valami nagyon megtetszik. Pénteken Black Friday, hátha akkor jóval olcsóbban veheted meg…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A szombatot töltsd lazítással, pihenéssel, elmélkedéssel, mintha semmi egyéb dolgod nem lenne. Hidd el, minden otthoni feladat várhat még egy napot. Ma csak töltekezz, sétálj, szívd magadba a friss levegőt, és tölts minél több időt a szeretteiddel. Rád fér a nyugalom, a teljes kikapcsolódás.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szombaton nagyszerűen érzed magad, minden jónak, szépnek látsz. Tartsd is meg ezt az optimizmust, mert a többiek belőled merítenek ma erőt, energiát, örömet. Bármilyen furcsán is hangzik, de ma te leszel a boldogságuk forrása. Vidítsd fel őket néhány izgalmas történettel, vagy mesélj könnyfakasztó vicceket.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Könnyen felbosszanthat szombaton valaki, aki képtelen dönteni. Talán az üzletben nem tudja kiválasztani, melyik holmit vegye meg, amivel sokáig húzza az időt – no meg az idegeidet – a kasszánál. Az is lehet, valamelyik családtagod képtelen választani ételt az étlapról. Ne lepődj meg, ha ilyesmivel találkozol. Nyugtázd inkább magadban, „ma ez van”.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ha átmulattad a péntek éjszakát, ma nem sok mindenhez érzel majd kedvet. Ellenben, ha kialudtad magad, mindenképpen érdemes lenne sétálni, kirándulni szombaton. Nagy szüksége van már a szervezetednek nemcsak a friss és szabad levegőre, de a mozgásra is. Nem kell persze izzasztó sportra gondolnod. Persze, ha ahhoz érzel kedvet, miért is ne?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

A legjobban tennéd szombaton, ha ki sem mozdulnál otthonról. Illetve kimozdulhatsz, de a pénztárcádat mindenképpen hagyd otthon. Ma könnyen veszteség érhet. Vagy azért, mert túl sokat költenél fölöslegesen, vagy azért, mert például kiesik a zsebedből a pénztárcád, és nem veszed észre. Legyél ma mindenképpen körültekintő…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top