Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp 2019. november 27-december 3. – Máris itt van advent első vasárnapja

Szinte hihetetlen, hogy vasárnap máris az első adventi gyertyát gyújtjuk meg a koszorún. A karácsony egyre közelít. Vajon készülsz már lélekben? A holdhoroszkóp nagyszerű javaslatokat, okos tanácsokat ad a hét minden napjára. Ezzel sokkal könnyebben megy...

Vasárnap már az első gyertyát gyújthatod meg az adventi koszorún. A növő Hold az adventi készülődést felerősíti, felnagyítja szó szerint és átvitt értelemben is. Ettől lehetsz kissé érzékenyebb, sérülékenyebb, érzelmesebb…

SZERDA – november 27.: Újhold utáni napon még a Nyilasban jár a Hold, ami aktuálissá teszi az újítást. Merj valami újba belevágni akár ma is. Például készíthetsz saját kezűleg adventi koszorút, adventi naptárat. Érdemes a kidobásra szánt holmit újrahasznosítani, például üdítős üvegeket, kávékapszulát, bármit.

CSÜTÖRTÖK – november 28.: Csütörtökön kora délután lép a Hold a Bakba. Innentől komolyabbá és összeszedettebbé válsz, ami leginkább arra alkalmas, hogy költségvetést készíts a karácsonyi kiadások kapcsán. Írd össze, eddig mennyit költöttél, és azt is, mennyi van még hátra. Ma lesz ehhez is kellő türelmed.

PÉNTEK – november 29.: Péntekre fogászati és kertészeti tilalmat javasol a hagyomány. A Bakban járó Hold továbbra is fegyelmet hoz neked. Bármilyen feladat vár rád, most hihetetlen hatékonyan és következetesen haladsz vele. Ne halogass semmit, ma ess neki, különben sosem teszed meg. Próbáld ki, meglátod, milyen gyorsan végzel.

Hihetetlen! Ez már advent első vasárnap (iStock)

SZOMBAT – november 30.: András napján a régiek felszeltek egy hagymát 12 karikára, amivel a jövő év 12 hónapjának időjárását jósolták meg. Tehetnél te is egy próbát, hátha megmutatják, milyen idő lesz karácsonykor… Ma csak este vált jegyet a Hold, vagyis még mindig a Bakban jár, ami továbbra is fegyelmezetté, hatékonnyá és összeszedetté tesz téged.

VASÁRNAP – december 1.: Ne feledd el, ma van advent első vasárnapja. A Vízöntő Hold a szokatlan dolgoknak kedvez. Ráadásul nő a Hold, ezért bátran kísérletezhetsz: süss valami olyat, amit eddig még nem! Garantáltan fel fog dobni, ha mersz különleges recepteket is kipróbálni. Az illatok betöltik a lakásodat, és belopják a karácsonyi hangulatot.

HÉTFŐ – december 2.: Vízöntő Holddal indul az új hónap első hete. Ez pedig újszerű érzéseket hozhat, ha nem ragaszkodsz a régi, elavult, de jól bevált szokásokhoz. A növő Hold azt javasolja, vigyél a szervezetedbe mindenféle szépet és jót: vitaminokat, ásványi anyagokat, friss zöldséget, gyümölcsöt.

KEDD – december 3.: A növő Hold aktuálissá teszi a tested táplálását, kényeztetését. Ám nemcsak táplálék formájában teheted ezt, hanem a bőrödön keresztül is. A zöldségekben, gyümölcsökben, növényi olajokban rengeteg tápláló anyag található. Válogass kedved szerint, és persze legyél nyitott ma is az újdonságra.

Erre figyelmeztet advent első hetében a fogyó Hold

Advent első hetében ezekben a jegyekben jár a Hold (nlc.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top