Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 27. – A szerda jó lehet a tervezésre

Szerdán is kedvező fényszögeket jelez a horoszkóp. A mai nap alkalmas a tervezésre, amikor energiát adhatsz az új ötleteknek. Például, ma elkezdhetnéd a rendszeres mozgást...

Kos

A szerda is nagyszerű napnak tűnik. Ha ma például valamilyen külföldi lehetőség csillanna fel előtted, mindenképpen érdemes igent mondani rá. Ha pedig külföldre utazol, akkor minden a lehető legjobban alakul. Ha maradsz itthon, a bolygók akkor is támogatnak téged a törekvéseidben.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerencsés véletlent hozhat a szerda. Bármi is alakul ma pozitívan a te szempontodból, mindenképpen legyél érte hálás. Meg ma alapból is jóval optimistább vagy, mint általában. Rád is fér a jókedv, a vidámság az elmúlt napok feszültsége biztosan kikezdte az idegeidet. Ideje pozitívan gondolkodni.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nem biztos, hogy kölcsönös az a vonzalom, amit most érzel. Legyél megfontolt és inkább egy kicsit visszafogott, nehogy csalódás érjen. Nagyon kényelmetlenül éreznéd magad, ha magyarázkodnod kéne. Inkább csak kérdezz minél többet, abban egyébként is nagyon jó vagy.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Kreatív és tevékeny nap lehet a mai. Szerdán kifejezetten kezdeményező lehetsz. Nagyszerű ötleteid vannak, amiket meg is mersz osztani a többiekkel. Még az is lehet, alig ismerned rád. Pedig te valójában igazi stratéga vagy, aki remekül irányítja a környezetét. Csak nem mindig használod ezt a tulajdonságodat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Bőven akad okod szerdán is a bizakodásra, az optimizmusra. Olyan jó most rád nézni, a közeledben lenni, hiszen visszatért a jó kedved, s nagyon pozitív a kisugárzásod. Használd ki az alkalmat, s kérj ma bármit a többiektől. Amikor lenyűgözően viselkedsz, senki sem tud neked ellenállni.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kicsit kapkodó lehetsz szerdán. Viszont ezzel csak azt éred el, hogy még lassabban haladsz a feladatokkal, hiszen többet is hibázol, és kezdhetsz minden munkát elölről. Mély lélegzet, lassíts és vedd elő a híres elemző képességedet. Akkor semmilyen apróság fölött nem sikkad el a tekinteted.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Mit valósítanál meg ebben az évben még a szíved szerint? (iStock)

Mérleg

Hajlamos lehetsz pánikba esni szerdán. De mit érsz el vele, ha aggódsz és gyötröd magad? Előrébb semmivel sem haladsz, ráadásul családod többi tagjára is a frászt hozod rá. Ellenben, ha megpróbálsz minél higgadtabban viselkedni, a megoldást is könnyebben megtalálod. Szóval, minél több mély lélegzet. Be és ki. Be és ki…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szerdán azzal szembesülhetsz, hogy sokkal jobb az anyagi helyzeted, mint eddig feltételezted. Ez pedig valóban nagyszerű hír, és nagyon jólesik most a lelkednek. Érdemes is lenne most már picit a karácsonyi kiadásokra összpontosítani. Lassan elkezdhetnéd összeírni az ajándékok listáját, aztán végig gondolni, igazából mennyit is akarsz minderre költeni.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A nap, a hét, sőt az egész hónap legnagyobb nyertese kétségtelenül te vagy. Ezen a héten bármit megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Az ugyanakkor nagyon fontos, hogy tudd is pontosan, mit akarsz elérni. Célok nélkül a legjobb lehetőség is elúszik mellőled. Szóval, a nyitottságod ma is nagyon-nagyon fontos.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Szerdán rájössz, mennyi jó dolog van körülötted, és valójában milyen szerencsés ember vagy. Mindig hasonlóan pozitívan kellene gondolkodnod, hiszen egyrészt sokkal jobb a hangulatod, másrészt egyre több pozitív esemény is történik veled. Gyakorold mindenképpen egész nap.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Ma csupa olyan emberrel találkozhatsz, akik nagyon inspirálnak téged. Valójában rád is fér a lelkesedés, mert az utóbbi időben hajlamos lehettél a pesszimista hozzáállásra. Meríts erőt magadnak mások jó kedvéből, sikerében, örülj velük együtt, így neked is egyre több jut majd belőle.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Új és sokkal izgalmasabb feladatokat hozhat a szerda. Legyél nyitott mindenre, semmiképp se utasítsd el élből, hogy te nem lennél rá alkalmas. Azért találnak meg téged a többiek a feladatokkal, mert nagyon is helyt tudsz állni. Csak magadnak kéne bizonyítani, hogy képes vagy rá. Mindenki más tökéletesen tisztában van vele…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top