Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. november 30. – Nyugisnak csöppet sem nevezhető szombat

A horoszkóp szerint ezt a szombatot olyannak érzed, mintha munkanap lenne. Annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy csak kapkodod a fejed, és esélyed sem nyílik a pihenésre. Talán majd holnap...

Kos

Szombaton nagyon sok feladatod lesz. Először nem is tudod, melyikbe fogj. Kapkodással, idegeskedéssel biztosan nem jutsz előre. Szóval, vegyél néhány mély levegőt, állíts fel fontossági sorrendet, és haladj lépésről lépésre. Az sem baj, ha nem jutsz a lista végére, így is sok munkával végzel. Este megérdemled a pihenést.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Mozgalmas napnak ígérkezik a szombat. Viszont szerencsére bőven lesz erőd, motivációd, kedved és türelmed is minden feladathoz. Bármit is kell ma megcsinálnod, estére biztosan befejezed. Aztán pedig jólesőn dőlhetsz hátra, sőt meg is jutalmazhatod magad a szorgalmadért. Megérdemled.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A szombat nem a te napod lesz. Úgy érzed, máris a nyakadba zuhant a karácsonyi bevásárlás terhe. Ma a legjobban tennéd, ha vásárlás, szaladgálás helyett otthon maradnál, elővennél papírt, tollat, és kitalálnád, megterveznéd, hogy mit veszel, mennyit szánsz az ajándékozásra. A vásárlásra találsz még alkalmasabb napokat advent idején.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Nagyon sok munkára számíthatsz szombaton. És valójában mindegy, hogy otthon töltöd az időt, esetleg a munkahelyedre kell ma is bemenned. Temérdek feladat szakad a nyakadba. Jó hír, hogy boldogulsz vele. Valójában most kedvet is érzel a karácsonyi előkészületekhez, a tervezéshez, illetve bármilyen más feladathoz is.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton reggel arra ébredsz, hogy ezernyi feladat vár rád. Talán pihenést, lazítást terveztél mára, de erre most csekély esélyed nyílik. Pontosabban sokkal jobban tennéd, ha nem halogatnál, hanem a sarkadra állva nekiállnál a feladatoknak. Mintha nem is szombat lenne. Este megdicsérheted magad. Sőt kisebb ünneplést is csaphatsz cserében.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nem úszod meg a szombati munkát, pedig ez még nem is a dolgozós hétvége. Viszont, ha rászánod magad és előredolgozol, nagyon sok szabadidőt kapsz cserébe. Ma egyébként sincs kedved különösebben kimozdulni otthonról, szóval, ha teheted, érdemes olyan feladatokat előre megcsinálnod, ami csak néhány nap múlva esedékesek.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A horoszkóp szerint a szombat még nem a pihenésről szól (iStock)

Mérleg

Szombaton leginkább a párod, a gyerekeid társaságára vágysz. Megteheted, hogy kimozduljatok a négy fal közül, és közös programot csináljatok. Mindenkinek nagyon jót tesz ma a közös együttlét. Legalább kicsit fel is szabadulsz a nyomás, a stressz alól. Felejts el mára mindent, amit munka és kötelezettség.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton tökéletes program, ha kiruccansz valahová. Utazz el a pároddal. Nem kell nagy távolságokban gondolkodni, a következő település is megteszi, ahol például remek éttermet, kirándulási vagy szórakozási lehetőséget találtok. Kell néha egy kis változatosság, és ezt most meg is engedhetnéd magadnak, magatoknak.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A Black Friday után érdemes lenne ránézned a pénzedre. Mindenképpen számold össze, mennyi pénzed van most, és mennyire számítasz még ebben az évben. Készíthetnél alapos költségvetést, akkor biztosan nem kerülsz mínuszba sem. Persze, erre nem kéne egy óránál többet szánnod ma. A párod zokon veszi, ha rá nem jut időd…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Érzékenynek, melankolikusnak tűnhetsz szombaton. Ha tehetnéd, inkább kicsit magadba zárkóznál, és egyedül töltenéd a napot. Ha senkinek sem kell alkalmazkodnod, jó ötlet a lelkedre figyelni. Viszont, ha családban élsz, a párodnak szüksége van ma rád. Szóval, saját magad mellett tölts időt vele is. Engedd meg neki, hogy kicsit simogassa a lelkedet.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szombaton nem találod a helyedet. Szótlan és visszafogott lehetsz. Mielőtt bárkivel is konfliktusba keverednél, érdemes előre szólnod, senkivel sincs semmilyen problémád, egyszerűen csak magányra, csendre vágysz. Megkapod a nyugalmat, de cserében holnap teljesítsd feltételek nélkül a többiek kívánságát.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szombaton érdemes adventi koszorút készítened. Ma kellő türelmed lesz hozzá. De ha a többi feladat mellett nem jut rá időd, legalább vegyél szép karácsonyi dekorációt. Díszítsd fel az otthonodat. Nemcsak a kreativitásnak, az alkotásnak élhetsz, de az adventi készülődésre is egyre inkább ráhangolódhatsz.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top