Horoszkóp

Decemberi horoszkóp: boldogság és szerencse vár

A Jupiter és az Uránusz bolygók között különleges fényszögkapcsolatot jelez a horoszkóp. Ez pedig nagyszerű hír a csillagjegyeknek, mert decemberben végre olyasmi is megvalósulhat, amire hosszú ideje vártak. Boldognak, szerencsésnek érezheti magát végre mindenki.

December nagyszerű lehetőségeket ígér a csillagjegyeknek. Már a hónap második napján a kiszámítható és megbízható Bak jelébe lép Jupiter, a nagy szerencse bolygója. A Bikában járó Uránusz bolygóval káprázatosan szép fényszöget alkot, amellyel támogatja a csillagjegy régóta dédelgetett vágyainak megvalósulását. S mikor is történhetnének csodák, ha nem az év utolsó hónapjában? Hogy mi minden várható az előtted álló hetekben? A decemberi horoszkópból megtudhatod a legfontosabb részleteket. 

Kos

Kos jegyűként a munkád, megélhetésed alakulhat nagyon is szerencsésen decemberben. Még az is lehet, olyasmibe vághat, amiben annyira sikeres lehetsz, hogy irigyeid száma annyi lesz, mint égen a csillag. Nem kedvez viszont az idő a külfölddel kapcsolatos tevékenységeknek. Ezért, ha az utazás elkerülhetetlen, jóval több pénzt vigyél magaddal, mint amennyit terveztél. Egy titok viszont feldobottá tehet.

Bika

Bika jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben a társad nagyobb erőfeszítéseket tehet azért, hogy a kapcsolatotok jól működjön. De az is lehet, hogy te kaphatsz olyan tanácsot, amelyet megfogadva a magánéletedben nagyobb, pozitív változások következhetnek be. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, sikert sikerre halmozhatsz. Az egészségedre és a pénzedre ugyanakkor jobban ügyelj decemberben.

Ikrek

Ikrek jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben elsősorban miattad alakulhatnak kommunikációs problémák. De az is lehet, azt szeretnéd, hogy a dolgok úgy történjenek, ahogyan elképzelted, és ebből alakulhat feszültség. Az egészségedre, a testi épségedre jobban kellene ügyelned decemberben, mert a betegség átmenetileg kivonhat a forgalomból. A munkában viszont pompás eredményt érhetsz el. Az is lehet, hogy kollégával tökéletes összhang alakul közöttetek.

Siker és boldogság vár decemberben a csillagjegyekre (iStock)

Rák

Rák jegyűként a szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amelyek miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, a gyermeked miatt többet fáradhatsz, ami azért sem esik nehezedre, mert szereted a csemetédet, akinek ez a befektetett energia a jövőjét szolgálhatja. A munkahelyeden olyan helyzet alakulhat ki, amely miatt megeshet, hogy szorongóvá válhatsz, esetleg egy hiba elkövetése miatt tartanod kell a hátad.

Oroszlán

Oroszlán jegyűként a szerelem egén viharfelhők gyülekezhetnek decemberben. A feszültséget az okozhatja, hogy a kedveseddel valamiben nem értetek egyet. De az is lehet, a munkában, megélhetésben történhetnek olyan dolgok, amelyek miatt feszültebbé válsz, és olyan hangot üthetsz meg a pároddal, amit bizony nem kellene. A munkában, megélhetésben viszont sikeressé válsz. Ha most szeretnél állást változtatni, ezt a lehető legjobbkor teszed.

Szűz

Szűz jegyűként a párkapcsolatodban történhetnek olyan változások decemberben, amelyek okán úszhatsz a boldogságban. Összejöhetsz olyan partnerrel, akiről úgy gondolhatod, ő a lelki társad. De az is megeshet, hogy a meglévő kapcsolatokban történhet olyasmi, amely jó hatással lehet még a biztonságérzetedre is. Nem kedvez az idő viszont ingatlanügylet bonyolításának. Megeshet, hogy rokon szenvedhet a viselkedésed miatt, esetleg múltbeli esemény körül forognak mostanában a gondolataid.

Úgy tűnik, nagyon jól végződik a 2019-es év… (iStock)

Mérleg

Mérleg jegyűként olyan váratlan helyzet alakulhat decemberben, vagy olyan elképesztő dolog jut a tudomásodra, amely előtt döbbenten állhatsz. Rendkívül balesetveszélyes számodra ez az időszak, legyél nagyon óvatos. Anyagi ügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet a jókedvre és az örömre. Ha párkapcsolatban élsz, társadnak a munkájában történhetnek olyan változások, amely miatt elégedettséget érezhet, és ez jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Rokonnal végre meg tudsz egyezni.

Skorpió

Skorpió jegyűként a házasságokban, régi együttélésekben a társadnak a pénzzel kapcsolatban olyan elképzelései lehetnek, amelyek miatt kinyílhat a bicska a zsebedben. De az is lehet, hogy életed párja olyan helyzetbe keveredik, amellyel te nem érthetsz egyet, és emiatt egyre többet idegeskedsz. Ha szülő vagy, csemetéd miatt ugyanakkor örömödben fülig érhet a szád. Nagyobb vásárlások lebonyolítására kiváló ez az időszak. Nos, karácsony előtt ez biztosan jó hír lehet…

Nyilas

Nyilas jegyűként még az is lehet, hogy a főnököd olyan dologgal áll elő, amellyel nem érthetsz egyet. Megeshet, úgy érezheted, rád kívánja kényszeríteni az akaratát, ami pedig frusztrálhat. Pénzügyeid alakulása miatt viszont minden okod meglehet a jókedvre. Még az is lehet, hogy olyan összeg ütheti a markodat, amelyre egyáltalán nem számítottál, és amelyet ügyesen be tudsz fektetni. Egy titok juthat a tudomásodra, amelyet jó lenne, ha nem vernél nagydobra…

Meleg hangulatot, boldogságot hoz a december (iStock)

Bak

Bak jegyűként furcsa helyzet alakulhat ki decemberben. Talán olyasmi történik, ami miatt az egyik percben örömöt érezhetsz, a másikban meg tele leszel aggodalommal. Ha nagyobb utazást tervezel, mindenképpen köss biztosítást, és jól felszerelt gyógyszeres ládikóval indulj útra. A kapcsolatok talán soha nem voltak még annyira fontosak, mint ebben a hónapban. A protekció hatására decemberben közel kerülhetsz a húsosfazékhoz…

Vízöntő

Vízöntő jegyűként a munkában, megélhetésben történhetnek úgy a dolgok, ahogyan szeretnéd. Olyan lehetőséget sodor utadba az élet decemberben, amely miatt úgy érezheted: Isten a tenyerén hordoz. Anyagilag roppant sikeres lehetsz ebben a hónapban. Érdemes lenne a megérzéseidre hallgatni, mert ha így teszel, elkerülheted a nehéz helyzeteket. Nem kedvez az idő ugyanakkor ingatlanügylet bonyolításának. Ha lehet, az életnek ezen a területén most ne tegyél semmit.

Halak

Halak jegyűként kommunikációs problémák alakulhatnak ki, ezért világosan és egyértelműen kellene fogalmaznod decemberben. A munkahelyeden is olyan esemény történhet, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön ugyanakkor áldás van. A baráti kapcsolatok is fontosabbá válhatnak. Ha párkapcsolatban élsz, társad rokonsága miatt idegesítő helyzet alakulhat ki. Akár kenyértörésre is sor kerülhet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top