Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 1. – Szívmelengető vasárnap

Bármilyen hihetetlen, de advent első vasárnapja a mai. Délután gyújtsd meg az első gyertyát a koszorún, és egy picit hangolódj lélekben is a közelgő ünnepekre. Az adventi naptár első ablakát is kinyithatod, és megnézheted, vajon mit rejt...

Kos

A vasárnap a lazításé, főként, ha a szombatot munkával töltötted. Ugyanakkor érdemes a családdal is egyeztetni, mert könnyen vita pattanhat ki, ha ők valami mást terveztek. Mindenképpen törekedj a kompromisszumra, és ne kösd az ebet a karóhoz. Abból most sem sülhet ki semmi jó.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Vasárnap mindenképpen ki kellene pihenned az egész heti hajtást. Hidd el, még te sem égetheted két végén a gyertyát büntetlenül. Ha túlterheled magad és a testedet, könnyen lebetegedhetsz, már pedig az év végi hajrá előtt ez most a legkevésbé sem jönne jól. Szóval, lazítás, olvasás, tévézés. Megérdemled.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szó szerint is fellélegezhetsz vasárnap. Az elmúlt napok nyomasztó hangulatának vége. Érdemes a napot a szabadban, friss levegőn töltened. Öltözz fel jó melegen, sétálj, kirándulj egy nagyot. Ha a párod is csatlakozik hozzád, nem is sikerülhetne jobban a nap. Este forró teával, csokival melengetheted magadat…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Advent első vasárnapján kicsit pánikba eshetsz, hogy még sehol sem tartasz a karácsonyi ajándékok vásárlásával. Ha kedved tartja, körbe nézhetsz a boltokban, de óvatosan kéne költekezned. Ma ugyanis hajlamos lehetsz mindent összevásárolni, pedig sokkal kedvezőbb napok is lennének még erre. Szóval, csak megfontoltan, különben a pénztárcád bánja…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A vasárnapot töltsd valamilyen szokatlan tevékenységgel. Csinálj olyasmit, amire a lelked mélyén nagyon vágysz, de még sosem próbáltad. Lehet ez egy kísérletezős nap, amikor kipróbálsz valami újat. Könnyen lehet, annyira megtetszik, hogy új hobbiként, szokásként használod a jövőben. Legyél ma bátor és nyitott.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Hidd el, nagyon sokat dolgoztál az elmúlt időben, és már nagyon rád férne egy kis lazítás. Szóval, bármennyi feladat is legyen még otthon, felejtsd el, és csinálj valami igazán szórakoztató dolgot vasárnap. Engedd meg magadnak a lazaságot, a vidám perceket. Kell a lelkednek a töltődés, meg egyébként is megérdemled.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Advent első vasárnapja igazán szép napnak ígérkezik (iStock)

Mérleg

A vasárnap a szeretteidé. Nem vágysz most senki más társaságára, csak a párodéra, és a gyerekekre. Te is lehetsz gyerek egy napra. Mi lenne, ha feltennéd a kérdést nekik, hogy mit csináljatok vasárnap. Amit a gyerekek választanak, az most téged is nagyon sok energiával tölt fel. Önmagában az is, hogy nevetni, örülni látod őket.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Vasárnap érdemes picit rendbe kapni az otthonodat. Advent első vasárnapján keresd elő az adventi dekorációt, este pedig a pároddal, a gyerekekkel közösen gyújtsátok meg az első gyertyát a koszorún. Téged egyébként is minden évben mélyen érint az advent különleges hangulata…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vasárnap szuper ötlet lenne, ha elmennél a pároddal megnézni valamelyik adventi vásárt. Ihatnátok forralt bort, puncsot, ehettek mézes- vagy kürtőskalácsot. Téged feldob a karácsonyi hangulat, imádod a színes standokat, a sok szép apróságot, dekorációt. Azért a pénzedre ma is nagyon vigyázz.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Vasárnap feldíszíthetnéd az otthonodat az adventi dekorációkkal. Valójában már vártad is ezt a napot, hiszen mindig bearanyozza a lelkedet a karácsonyi készülődés. A gyerekkorodra emlékeztet. Miért is ne süthetnél karácsonyi kekszeket, bejglit, mézeskalácsot. Lehet ez a próbasütés, így nem baj, ha elfogy…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A vasárnap a te napod. Ha tegnap pihentél, ma örömmel teljesíted a többiek kérését. Csináljatok közös programot. Például nézzétek meg a karácsonyi vásárokat. A forró csoki, a forralt bor most a lelkedet is melengeti. Ma még a sok ember sem zavar, sőt, kifejezetten tetszik a nyüzsgés, a karácsonyi forgatag.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Előszedheted ma a kreativitásodat. Még nincs késő adventi naptárat készíteni. Használhatsz hozzá gyufás dobozkákat, vagy az üres kávékapszulákat. Tegyél mindegyikbe valami apróságot, cukorkát, csokit, aztán ajándékozd meg vele a gyerekeket, a párodat. Imádni fogják, ahogy te is.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top