Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 2. – Szuper változást hoz a hétfő

Az év egyik legfontosabb eseménye történik ma az égen: a Jupiter a Bak jelébe lép, amellyel fontos és tartós változásokat hoz a csillagjegyek életébe. Hogy kinek mit és mikor? A napi horoszkópból kiderülhet.

Kos

Igaz, csak este 8 órakor lép a Bakba a Jupiter, de te már egész nap érezheted a közelgő változást. Új munkalehetőségre, talán egész új hivatásra számíthatsz a közeli és távolabbi jövőben. A változás nem egyik napról a másikra történik. Nos igen, a bolygók ismét a türelmedet tesztelik.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Kicsit kapkodó lehetsz hétfőn, pedig ez nem igazán jellemző rád. Már érzed a változás szelét, és a kíváncsiságod is egyre erősebb. Nos, nagyszerű lehetőségeket hoz a Bakba lépő Jupiter. De még nem ma. Ennek ellenére nincs miért elkeseredned, ugyanakkor jól tennéd, ha nem ragaszkodnál az elképzeléseidhez, hanem hagynád, hadd történjen, aminek kell.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon jó hangulatban indul a hétfő, és vele együtt az egész hét. Derűs és vidám vagy, nagyszerűen érzed magad. Lelkesedésed átragad a többiekre is. Pedig ma nagyon sok feladat vár rád, mégis örömmel és bizakodással tölt el, hogy azt csinálhatod, amit igazán szeretsz.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Hétfőn kicsit nehezen rázódsz vissza a munkába. Ha tehetnéd, inkább még a lazítást választanád. Ha lehet, sétálj egyet például az ebédidőben, tiszta és felfrissült fejjel sokkal könnyebb lesz gondolkodni. Séta közben különleges gondolataid támadnak, amelyeken este érdemes lenne kicsit meditálnod is.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nem mondhatni, hogy igazán vidáman indul a heted. Hétfőn meglehetősen borús hangulatod lehet. Talán az időjárás teszi, talán csak a tudat, hogy egyre közeledik az év vége. És talán egyre inkább vágynál a fényre, a napsütésre is. Bárhogyan is érzed magad, nem a többiek tehetnek róla. Szóval, figyelj rá, senkit ne hibáztass, mert neki jobb kedve van, mint neked.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Munkahelyeden akadhatsz össze olyan kollégákkal, akik képtelenek megérteni, követni a gondolataidat. Bármennyire is idegesítőnek tűnnek, ne húzd fel magadat a viselkedésükön. Jusson eszedbe, mindenki tükröt tart eléd. Ha valami nagyon bosszant a másik emberben, az benned is megvan, és dolgoznod kéne még rajta…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Különleges és nagyon fontos változást jelez hétfőre a horoszkóp (Fotó: iStock)

Mérleg

December első hétfője olyan nap, amikor új fejezetet kezdhetsz az életed regényében. Mit írnál a történetedbe? Hogyan akarsz élni mostantól? Milyen céljaid vannak? Érdemes már ma elgondolkodnod ezeken a fontos kérdéseken. Szerencsés fordulatok várnak rád, ha kellően nyitott vagy…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

A hétfő rögtön családi problémával kezdődik. Könnyen lehet, nem találod a közös hangot a szülőkkel, vagy valamilyen fontos okból átszervezik az egész napodat. Valójában mindegy, mit terveztél mára, holnap könnyedén meg tudod csinálni. Ma a szüleid a legfontosabbak. Ha kell, vegyél ki szabadnapot, hogy segíthess nekik.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hétfőn nem érzed magad topon. Nem véletlenül, hiszen Jupiter a te bolygód, és ma kilép a jegyedből. De ez nem jelenti, hogy ezentúl nem támogatna téged. Nagyon is segíti a céljaidat, csak mostantól másképp. Lassabban ugyan, de jóval kiszámíthatóbban. Szóval, búslakodás helyett rázd meg magad, és nyiss új fejezetet az életedben.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Jupiter a te jegyedbe lép hétfőn este. Innentől pedig te leszel a szerencse fia. Már ma érdemes átgondolnod a céljaidat, a lehetőségeket. Persze, sehová sem kell rohannod, bőven lesz időd mindent megvalósítani az előtted álló évben. Este viszont érdemes kicsit ünnepelni, például a pároddal felbonthatnátok egy üveg pezsgőt…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Nem érted, miért annyira nehézkes hétfőn mindenki körülötted. Holott tele vagy lelkesedéssel, optimizmussal, teljes erőbedobással kezded a hetet. Látszólag úgy tűnik, mintha mindenki vonszolná magát körülötted. Igazság szerint te gyorsultál ma fel, ők a saját tempójukban haladnak. Ezt látod csigalassúnak. Jelszó: türelem, türelem.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem különösebben dob fel téged ez a hétfő. Azt látod, hogy a többiek hangulata sokkal jobb, mint a tiéd, ezért kicsit irigykedve figyeled őket. Ha ma még nem is vagy topon, nem jelenti, hogy a hét többi napján sem leszel. Valahogy éld túl a mai napot, aztán szépen lassan visszatér a te jókedved is.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top