Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 4. – Figyelj a megérzésekre

Szerdán nagyon erős megérzéseid lehetnek. Talán már reggel úgy ébredsz, hogy emlékszel az álmodra. Ezek a megérzések, álmok nagyon fontos üzeneteket hordoznak. A horoszkóp szerint érdemes foglalkoznod a jelentésükkel is.

Kos

Szerdán kifejezetten pozitív a kisugárzásod. Jól érzed magad, mindenkivel kedves és figyelmes vagy. Ne is lepődj meg, ha a mosolyodra mosoly lesz a válasz. Tartsd meg magadban ezt az örömteli állapotot, nagyon jól fog még jönni a későbbiekben. Csak emlékeztesd majd magad, mennyivel szebbnek tűnik minden, amikor nyitottan állsz a világhoz.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán érdemes valamilyen kreatív tevékenységet is beiktatni a napodba. Például máris készíthetnél néhány szép karácsonyi dekorációt, apró ajándékot, vagy süthetnél mennyi illatú és ízű mézeskalácsot. Igaz, utóbbi gyorsan elfogy majd, de biztosan nagyon megörvendezteted vele a családot.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Ha bármilyen fontos témában kell egyeztetni a főnököddel, érdemes mára időzítened. Ma sokkal könnyebben hatsz a szívére, a lelkére, és mindketten jóval toleránsabbak, megértőbbek is vagytok egymással. Pontosan ezt a „gyenge pontot” kellene kihasználnod. Nem mellesleg te is rájössz, mennyire kedves vezetővel dolgozol együtt.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Szerdán nagyszerűen működnek a megérzéseid, ezért nagyon jól tennéd, ha figyelnél rájuk, és követnéd őket. Különleges felismerésekben lehet ugyanis részed. Egyrészt rájössz, milyen különleges belső radar működik benned, másrészt megtapasztalhatod, mennyivel könnyebb az életed, ha követed az intuíciódat.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

A szerda sem lesz a kedvenc napod. Legalább olyan borús a hangulatod, mint amilyen az időjárás. Te nagyon optimista és derűlátó ember vagy, ezért egyszerűen ne engedd, hogy bármi vagy bárki is elrontsa a kedvedet. Ha jól akarod érezni magad, így is lesz. Csak erre kéne ma törekedned. És mantrázhatnád: „ma minden a legnagyobb rendben”.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Úgy érzed, titkolózik a környezeted. Talán még az is lehet, igazad van, és helyesek a megérzéseid. De mit nyersz vele, ha faggatni kezded őket? Nyilvánvalóan azért nem mondták el eddig sem, mert nem tartozik rád az információ. Vagy az is lehetséges, hogy meglepetést rejtegetnek. Akkor meg minek lelőni előre a poént, nem igaz?

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Ma nagyon erősek a megérzések (iStock)

Mérleg

Az egészségedre érdemes nagyon odafigyelni. Talán hajlamos lehetsz túl vékonyan öltözni, pedig most valóban nagyon hideg napok köszöntenek be. Könnyen megfázhatsz, ami most – közeledve az év vége felé – nem igazán jönne jól. Ráadásul nem is egy könnyen lábalnál ki belőle. Szóval, tényleg vigyázz most magadra.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Minden a várakozásod szerint halad szerdán. A bolygók mégis arra figyelmeztetnek, bármilyen jó is a hangulatod, a figyelmedet ne hagyd lankadni. Mintha autót vezetnél: ne vedd le a szemed az útról. Váratlan és nem éppen kellemes szituációba sodorhatod magad, ha nem vagy kellően figyelmes.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szerdán még nagyon furcsán érzed magad. Legyél türelmes, szükséged lesz még néhány napra, mire megszokod a változásokat. Ugyanakkor nincs miért aggódnod, a szerencséd nem úszott el, egyszerűen csak kiszámíthatóbban zajlik az életed ezentúl. Ez meg nem is annyira rossz, nem igaz?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Kifejezetten érzékenyen tekintesz a környezetedre szerdán. Persze, ez nem jelenti, hogy mindenen elsírnád magad, inkább jóval megértőbb és empatikusabb vagy, mint általában. Ma a megérzéseid is nagyon pontosak. Teszteld magad, kövesd az intuíciódat, és ma kivételesen ne bíráld felül a belső hangokat. Meglepő dolgokat tapasztalhatsz…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A megérzéseid nagyon pontos válaszokat súgnak ma a kérdéseidre. Főleg a pénzzel kapcsolatos kérdésekre. Bármilyen pénzügyi döntést is hozol ma, és ez lehet a legegyszerűbb is, figyelj először az intuíciódra. Pontosan érezni, tudni fogod, hogy mi a helyes teendő. Ez egy kifejezetten izgalmas játék, élvezd ma minden percét.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Szinte biztos, hogy jósló álomra ébredsz reggel. A legjobb lenne, ha leírnál minden részletet, amire emlékszel. Lehet, eleinte nem is érted, mit akart neked az álom mondani, de nagyon hamarosan felvillan előtted a teljes kép. Akkor pedig megérted az álom üzenetét is. Használd ezt a szuper képességedet.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top