Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 7. – Ez egy szuper szombat

Nagyon jól alakul a szombat a bolygók és a horoszkóp szerint. Érdemes ma kimozdulni otthonról, sétálni a friss levegőn, jól megmozgatni a testedet a szabadban. Igaz, sokaknak munkanap, de még ez sem rontja el a kedvedet.

Kos

Nagyszerű formában érzed magad szombaton. S hogy meg is maradjon egész nap ez a jó hangulat, érdemes lenne mindenféle bevásárlóközpontot messze elkerülni. Nem lenne elég türelmed a sok emberhez, a sorban álláshoz. Találsz még alkalmasabb időpontot ehhez, ma inkább a lelkedet tölts fel.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ez a szombat a szerelemre tökéletesen alkalmas lehet. Ma nagy összhangba kerülsz a pároddal. Szinte kitaláljátok egymás gondolatait. Nem is kéne ma másra figyelned, csak rá. Engedjétek meg magatoknak, hogy csakis kettesben tölthessétek a napot. Ha vannak gyerekeitek, bízzátok őket a nagyszülőkre. Megérdemlitek az énidőt…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton is nagyon energikusnak, aktívnak érzed magad. Csináljatok a pároddal közös programot. Mozduljatok ki otthonról, kiránduljatok, vagy sportoljatok kettesben. Eszedbe se jusson ma a munka, vagy az otthoni takarítás, bőven ráérsz még ezekre. Holnap már úgysem lesz sok kedved kimozdulni a meleg lakásból.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Úgy érzed, egyre jobban sürget az idő, máris a nyakadon a karácsony, és te még sehol sem tartasz a készülődéssel. Pánik helyett sokkal jobban teszed, ha leülsz, veszel pár mély levegőt, majd felírod egy lapra minden szeretted nevét, és kitalálod, mivel ajándékoznád meg őket a legszívesebben. Ha megvan a végleges lista, csak akkor indulj tudatosan vásárolni.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Szombaton nagyon megérint a karácsonyi hangulat. Egyre lelkesebben várod az ünnepeket, és egyre lelkesebben is tervezel. Ma nagyon jól tennéd, ha táblázatot írnál, végiggondolnád az ajándékok listáját, pontos pénzügyi tervet készítenél, hogy mire mennyit költesz. Aztán érdemes a webshopokban körülnézned, és ami tetszik, már ma meg is veheted.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Kicsit türelmetlen leszel szombaton, de ez csak azért van, mert túlzottan sok feladatot akarsz megcsinálni egyszerre. Te nagyon tudsz rendszerben gondolkodni, állíts fel prioritási sorrendet. Kezd azzal, ami a legfontosabb, és haladj szépen sorjában. Amivel meg nem készülsz el délutánig, azt egyszerűen engedd el. Sokkal jobban fogod érezni magad…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Igaz, munkanap a mai, de így is nagyon szuper lehet ez a szombat (Fotó: iStock)

Mérleg

Tény és való, nem lehet és nem is tudhatsz mindent pontosan megtervezni karácsonyig. Mégis szombaton érdemes lenne legalább egyszerű „forgatókönyvet” írnod. Mikor és melyik nap ünnepelsz otthon, mikor látogatod meg a szeretteidet, kiket fogadsz, és így tovább. És jól teszed, ha máris írsz ajándéklistát is.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Szombaton a szerelem jár a fejedben. Nos, érdemes a napot a pároddal töltened. S hogy a program otthoni lesz, avagy kimozdultok a lakásból, valójában csak kettőtökön és a hangulatotokon múlik. Az biztos, a szenvedély most nagyon erős köztetek. Szóval bármi beleférhet ebbe az igazán izgalmas napba…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Szombaton újra a régi önmagad vagy. Már csöppet sem búsulsz, sőt kirobbanó formában érzed magad. Érdemes szabadtéri programot szervezni mára. Menj kirándulni, ülj fel a libegőre, sétálj az erdőben, a lényeg, hogy csupa olyan programot válassz, ami kimozdít otthonról, és tölti a szívedet, a lelkedet.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon frissnek, aktívnak érzed magad szombaton. Mintha nem is dolgoztad volna végig az egész hetet. Látod, ennyit jelent, amikor pozitívan tekintesz magadra, a lehetőségeidre. Az optimista szemlélet is eltölti a lelkedet, és emeli az energiaszintedet. Tartsd meg ezt az igazán pozitív hangulatot, nagyon jól áll neked.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Elintézheted a karácsonyi bevásárlást szombaton, mert kellő energiád és lendületed is lesz hozzá. Viszont mielőtt elindulnál, feltétlenül írj bevásárlólistát, különben csak ide-oda kapkodsz, vagy meggondolatlanul olyasmit is megveszel, amiről később kiderül, semmi haszna. Legyél mindenképpen körültekintő és tudatos, átgondoltsággal sok időt spórolhatsz.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem biztos, hogy jó ötlet szombatra időzíteni a nagyobb karácsonyi bevásárlást. Most biztosan összefutnál olyan emberekkel, akik nagyon bosszantanak és türelmetlenné tehetnek téged. Aztán a vége csak az lesz, hogy elmegy a kedved az egésztől. Ennyit meg tényleg nem érne meg. Inkább bújj össze a pároddal, ő most nagyon is megért téged.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top