Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 8. – Jól végződik ez a hét

A vasárnap ismét nagyszerű napnak ígérkezik a horoszkóp szerint. Csupa pozitív lehetőséget tartogat a mai nap. Persze, csak akkor, ha észreveszed, és élsz is velük. S hogy mi mindenre számíthatsz ma? Íme a részletek.

Kos

Vasárnap úgy érezheted, mindent be kell pótolnod, amit hét közben nem tudtál megcsinálni. Hidd el, nincs okod a kapkodásra, sőt, ma inkább a harmóniát, a békét válaszd. A párod partner lesz ma mindenben. Csak meg kell kérned, hogy tartson veled. Dolgoztál épp eleget a héten, ma lazíts minél többet.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Advent második vasárnapja nagyon harmonikus és békés nap lehet. Ha kedved tartja, elmehetnétek adventi vásárba a pároddal, és ihatnátok forralt bort, forró csokit, bármit, amihez kedvet éreztek. De az is nagyon szuper program lenne, ha lepróbálnátok a karácsonyi menüt. Mindkettőtöket feldobnak az illatok, az ízek ma.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnapra kicsit kimerülsz, ami nem is véletlen, hiszen eszméletlenül sokat futottál egész héten. Add át magadat ma a valódi pihenésnek. Ha kedved tartja, nézzetek filmet, vagy hallgassatok zenét a pároddal egész nap. Persze, össze is bújhattok, sőt ma még azt is megengedhetitek magatoknak, hogy egész nap ágyban maradtok…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Békés napnak látszik a vasárnap. Ma kedved lesz sütni, főzni, kicsit előre készülni a karácsonyra. Jól is teszed, ha takarítás helyett az ízek és illatok élvezetének adod át magad. Nemcsak a családod imád majd a mézeskalácsokért, a bejgliért, hanem te is örömmel kóstolsz bele. Persze, most óvatosan, mert könnyen felszaladhat néhány pluszkiló.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kényeztetésre, lustálkodásra vágysz vasárnap. Beszéld meg a pároddal, hogy ma csak lazítsatok. Biztosan ő is örömmel benne lesz. Főzés helyett rendeljetek valami finom kaját, pihenjetek sokat, hiszen a következő hét is hosszú és munkával teli lesz. Szóval, most tényleg megérdemlitek, hogy csak egymásra figyeljetek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A bolygók szerint a vasárnap a te napod. Nagyszerűen érzed magad, minden és mindenki a kezedre játszik. Valójában csak rajtad múlik, mire használod a kiváló lehetőséget. Például tesztelhetnéd Fortunát egy kicsit. Persze, csak akkor, ha nem veszed túl komolyan, és játéknak tekinted az egészet…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Mivel töltitek advent második vasárnapját? (Fotó: iStock)

Mérleg

Nem igazán találod a helyedet otthon. Éppen ezért jól is tennéd, ha vasárnap kimozdulnál a négy fal közül. Te imádod a karácsonyi fényeket, a vásárokat, fogd karon a párodat, a barátokat, és nézzétek meg a legközelebbi ilyen helyet. Imádni fogod az egészet. Advent második vasárnapjára nem is találhatnál jobb programot.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nehogy otthon maradj vasárnap! Főleg, ha párra vágysz. Hívd fel a barátokat, és menjetek sétálni, kirándulni, vásárolni. Bárhová, ami épp eszedbe jut. Aztán persze legyél figyelmes is, mert könnyen összefuthatsz egy szimpatikus ismeretlennel. Ne felejtsetek el telefonszámot cserélni…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Vasárnap figyelj az étkezésedre. Rendben, hogy egyre hidegebb az idő, és nehezebb ételekre vágysz, de ez még nem ok, hogy megterheld az emésztőrendszeredet. Ráadásul, ha túleszed magad, csak még lassabb és nehézkesebb leszel. Nem mellesleg a kilóid száma is gyarapodhat…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon elégedettnek érzed magadat vasárnap. Úgy tűnik, most minden a legnagyobb rendben van veled. Tudtad, hogy mennyire imádni való vagy, amikor ennyire pozitív a kisugárzásod? Nos, ha aktuális, ma randizhatnál valakivel… Képtelen lesz ellenállni neked a másik.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A vasárnap ideális, hogy előszedd az adventi és a karácsonyi díszeket, és feldíszítsd az otthonodat. A párod is örömmel segít, ha megkéred. Ha elkészültetek, igyatok forralt bort, forró csokit, téli teát. Nagyon melengetni fogja a lelketeket. A többit meg kitaláljátok magatok…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Egyre közeledik a karácsony, és téged különösen átjár az ünnep hangulata. Boldoggá tesz, hogy a második gyertyát gyújthatod meg az adventi koszorún. Lepd meg magadat ma valamilyen karácsonyi finomsággal. A pároddal vagy a barátokkal délután csináljatok közös teázást, sütizést. Imádni fogod.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top