Horoszkóp

Tényleg ez a szó jellemezte a 2019-es éved?

Ideje megnézni, bejöttek-e a tavaly év végi jóslatok.

Az év végéhez közeledve érdemes visszagondolni, mit vártunk 2019-től. Erre jó módszer, ha megnézzük, mit jósolt a 2019-es évre a Lótusz Caféblog posztja az egyes csillagjegyeknek. Egy-egy szót jelzett csak előre:

Kos: mozgalmasság

2019-ben a Kos nem lesz képes leállni. Új távlatokat akar felfedezni és tanulni valami újat. A Kos képes lesz elérni sok céljait, az év energiája nagyon fogja ebben segíteni.

Bika: erő

Semmi nem fog megakadályozni abban, hogy elérd a céljaidat. Nyugodtan tervezhetsz és álmodozhatsz. Minden nehézséggel könnyen megbirkózol. Nem lesz, aki utadba állna. Ha mégis, akkor könnyen legyőzöd.

Ikrek: önismeret

2019 segít abban, hogy rájöjj, hogy valóban szükséged van a teljes boldogságra, ami lehetővé teszi a megfelelő irányba való elmozdulást. A Disznó éve sok fényes pillanatot és új felfedezést ígér számodra.

Rák: változások

A 2019-es évben a Rákra csodás változások várnak. Minden a lehető legjobban fog alakulni. Ne félj az újtól. Csak a félelmeid akadályozhatják meg a boldogulásod. A változások kedvezőek lesznek, még ha első pillanatban ez nem is látszik.

Oroszlán: önbizalom

Az Oroszlán legendás önbizalma 2019-ben sem fogja elhagyni a magasztos célok elérésében. Számos új dolgot fog felfedezni az Oroszlán a Disznó évében. Tehát semmi oka a félelemre! Mindent megkapsz, amire vágysz.

Ha a többi csillagjegy jóslatát is elolvasnád, a Lótusz Caféblog posztját ajánljuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top