Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 21. – Szombaton szokatlanul sértődékeny mindenki

A szombat kicsit zaklatottnak tűnik a napi horoszkóp szerint. Ma türelemre lesz szükséged, ha meg akarod találni a hangot a többiekkel. Ne lepődj meg, ha mindenki ingerlékeny és sértődékeny lesz egész nap. Közeledik a karácsony, talán ez teszi...

Kos

Nem igazán találod a helyedet szombaton. Frusztráltnak, enerváltnak érzed magad. Könnyen kifakadhatsz, és könnyen megbántódhatsz. De ennél is fájdalmasabb lehet, ha veszteség ér. A horoszkóp javaslata szerint legyél körültekintő, és vigyázz a pénzedre, ha vásárolnod kell ma még.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Nagyon sebezhetőnek tűnsz szombaton. Te nem vagy az a sértődékeny típus, de ma mindenen felhúzhatod az orrodat. Főleg azokon a javaslatokon, megjegyzéseket, amiket a párodtól hallasz. Alig néhány nap van már karácsonyig, nem kéne épp most összeveszned vele.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Szombaton nagyon figyelj magadra, mert könnyen megfázhatsz. Nagyon nem jönne jól, ha lebetegednél közvetlenül karácsony előtt. Igyál minél több forró, mézes teát, s ha teheted, ma ne nagyon mozdulj ki otthonról. A forró és illatos kádfürdő is sokat segít. Ha ráveszed a párodat, hogy ő is veled fürödjön, pláne…

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Valójában nagyszerű napod lehetne szombaton, ha nem vinnéd túlzásba az aggódást. Hidd el, nem kell minden munkát egyedül megcsinálnod. Kérj segítséget a karácsonyi készülődéshez. A családod örömmel csinálja meg a rá bízott feladatot, csak hogy boldognak, mosolygósnak láthassanak téged.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Nem kéne szombatra túl sűrű programot szervezned, mert csak azt fogod érezni, hogy egyik helyről rohansz a másikra. Inkább csak egyet válassz, és azt közösen a családdal, a szeretteiddel töltsd el. Meglátod, nagy szükséged van rájuk is, és a nyugalomra is. Ma mindkettőt megtapasztalhatod.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Frusztráltnak érzed magadat szombaton. Vedd észre, amikor türelmetlen vagy a többiekkel, és ne felejtsd el bocsánatot kérni tőlük. Ne szúrd le őket, ha lassabbak és ügyetlenebbek, mint szeretnéd, inkább fogadd örömmel a segítségüket. Csak így tudod a mai napot túlélni, és csak így lehetsz nyugodt és elégedett este.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Szombaton mindenki megsértődik körülötted… (Fotó: iStock)

Mérleg

Három nappal karácsony előtt mindenki sokkal türelmetlenebb. Már csak ezért sem érdemes ma bevásárló központokba menni. A legokosabban akkor döntesz, ha ma otthon maradsz, és például mézeskalácsot sütsz a gyerekekkel. Ők is hihetetlenül boldogok lesznek, a pénzed is megmarad, és te sem idegesíted föl magad.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon sértődékeny hangulatba kerülsz szombaton. Hajlamos lehetsz mindenen felhúzni az orrod. Mindenképpen vedd észre, ezzel csak magadat akadályozod. Pedig csak egy kedves mosolyt várna tőled a párod, és azonnal ugrana, hogy segítsen a karácsonyi előkészületekben.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Igen, visszavonhatatlanul lezárul egy fejezet az életedben. De ez nem jelenti, hogy szomorkodnod kéne. Inkább gondold végig az elmúlt hónap, sőt az elmúlt egy év eseményeit. Mi minden történt veled? Miben értél el sikert? Mi mindenben fejlődtél? Ugye, mennyi mindenre lehetsz büszke?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Jó a kedved szombaton, mert érzed, hogy hamarosan nagyot fordul az életed. Bizony, egyre közelebb a nap, amikor új célokat valósíthatsz meg. Érdemes már ma gondolkodnod az ötleteken. Persze, nem kéne agyalással tölteni az egész napot, mert azt meg a párod nem veszi jó néven.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A szombat nem lesz a kedvenc napod, pedig valójában nagyon szépnek is láthatnál mindent és mindenkit. Valójában rajtad múlik, hogyan érzed magadat. Ha elborít a pesszimista hangulat, akkor ilyen lesz az egész nap, ellenben, ha reményekkel, optimistán tekintesz a lehetőségeidre, minden a lehető legjobban alakul.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nem lesz könnyű a szombat. De vigasztaljon, hogy hamarosan lezárul egy problémásabb, nehezebb időszak az életedben. Onnantól pedig minden sokkal egyszerűbb és kiszámíthatóbb lesz az életedben. Próbálj ma minél többet meditálni, pihenni, lazítani. Ne erőltess magadra semmit, ahogyan a környezetedet is kíméld ma.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top