Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 22. – A téli napforduló különleges változást sejtet

A Nap a Bak jegyébe lép vasárnap. Ma van a legrövidebb nappal, és a leghosszabb éjszaka, hiszen ez a téli napforduló ideje is egyúttal. A fény születése a természeti népek egyik legfontosabb ünnepe. Érdemes ma gyertyát gyújtani, és nemcsak advent kapcsán.

Kos

Vasárnap megnyugszik a lelked, a tegnapi feszültségnek nyoma sincs. Érdemes otthon maradnod, és az otthoni teendőkkel tölteni az idődet. Nem fog nehezedre esni a munka, bármilyen feladat is várjon rád. Aztán, ha még marad egy kis energiád, érdemes picit már a jövő évre is gondolnod.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

A téli napforduló új inspirációt, új célokat ad neked. Sőt, merészebbnek, bátrabbnak is érzed magad. Már vasárnap érdemes kitalálni, miben újítanál, mit változtatnál az életedben? Ugyan nem rajongsz a változásokért különösebben, de most késztetést érzel rá. Végre… El ne szalaszd a lehetőséget!

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

A vasárnapot töltsd kettesben a pároddal. Ma felébrednek bennetek az ösztönök, a vágy. S miért is ne bújhatnátok össze? Hidd el, ez sokkal inspirálóbb és örömtelibb, mintha gyászos hangulatba kerülnél. Ez a fény ünnepe, gyújtsatok ma mécseseket az adventi koszorú mellett.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Vasárnapra valamelyest oldódik az aggodalmad, a feszültség. Szívesen gyújtod meg a negyedik gyertyát az adventi koszorún is. A teljesség, a béke is átjárja a lelkedet. Tartsd meg magadban ezt a pozitív érzést, hiszen pontosan ez az ünnep értelme. A szeretet a legfontosabb, és nem az, hogy minden tökéletes legyen karácsonyra.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kijár neked a pihenés az elmúlt hetek rohanása után. Ez már az ünnep előtti utolsó vasárnap, pontosan így is kellene tekintened rá. Ne töltsd munkával a napot, hiszen ez mégiscsak egy vasárnap. Szó szerint is aranyozd be. Ma mindenképpen gyújts gyertyát. Ha van aranyszínű, akkor azt is.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A téli napforduló számodra mindig különleges alkalom. Tedd is különlegessé a mai napot. Engedd meg magadnak a lazítást, dolgoztál épp eleget az elmúlt időszakban. Vasárnap ebédeljetek étteremben a családdal. Mikor, ha nem a fény ünnepén? S persze, ne felejts el ma gyertyát gyújtani. Ha kedved tartja, kívánhatsz is valamit.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

A téli napforduló egyben a leghosszabb éjszaka napja is (Fotó: iStock)

Mérleg

Mindenképpen családi körben kéne töltened az aranyvasárnapot. Vagy a saját családoddal, vagy a szüleiddel. Ugyan még nincs karácsony, de a mai nap tökéletes lehetőség az ünneplésre, a közös programra. Menjetek és nézzétek meg az adventi vásárokat. Egy pohár puncs, vagy forralt bor, és mindenkinek nagyszerű lesz a kedve.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Aranyvasárnap add át magadat a teljes pihenésnek, lazításnak. Eszedbe ne jusson ma bevásárlókörútra menni. Semmi sem lehet olyan fontos, hogy elrontsd a hangulatodat. Inkább készíts ma illatos gyümölcsteákat, vagy forró csokit. Gyújts szép gyertyákat, sőt, ha kedved tartja, pároddal közösen fürdőzhetnétek is.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Minden, amit elterveztél a Nyilas havában, mostantól fejlődésnek, érésnek indul. Nincs okod a szomorkodásra, hiszen a lehetőségek mostantól nyílnak meg előtted. Ünnepeld te is a téli napfordulót, az aranyvasárnapot. Töltsd az időt a szeretteiddel, csináljatok közös programot mára.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A fény ünnepe valójában a te ünneped is. A Bak jelébe lép a Nap a téli napfordulón, mellyel eljött a te időszakod. Mostantól egy hónapon át minden a vágyaid szerint történik. Hamarosan itt a születésnapod is, három nap múlva karácsony, szóval mostantól tényleg lesz mit ünnepelned…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Tudj róla, mostantól bármikor betoppanhat az életedbe a szerelem. Persze csak akkor kéne felfigyelned rá, ha még keresed a társadat. Ha párkapcsolatban élsz, nem árt a józanság. Persze, ha igazán boldog a párkapcsolatod, eszedbe sem jut másfelé kacsingatni.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Aranyvasárnap minden okod meglesz a jókedvre. Ha teheted, utazzatok el ma a pároddal. Nem kell távoli utazásra gondolnod, ha csak a következő településre mentek például ebédelni, már azzal is nagyon boldoggá teheted a napot. Aranyozd be a vasárnapot, legyen ez ma igazi ünnep a számodra.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top