Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 25. – Csodálatos karácsony

Csodaszép fényszögekkel ajándékoznak meg mindenkit a bolygók karácsony első napján. A napi horoszkóp szerint szerdán nagyon nyugodt és pihentető napod lehet, töltsd akár a családod körében, akár wellnesshotelben pihenve.

Kos

Szerdán arra vágysz a leginkább, hogy kicsit kimozdulhass otthonról. Nagyon jót is tenne neked egy hosszú séta a friss levegőn. A legjobban persze akkor éreznéd magad, ha a párod is csatlakozna hozzád. Kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve. A horoszkóp szerint nem fog visszautasítani téged.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Szerdán béke és harmónia költözik az otthonodba, a lelkedbe. Ma átérezheted a karácsony varázslatát. Szépnek, szeretetteljesnek látod magadat és persze a környezetedet is. Tartsd meg magadban ezeket az igazán pozitív érzéseket, és ez a mostani karácsony felejthetetlen élmény marad.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Közeledve az év végéhez téged egyre inkább az elmúlás gondolata foglalkoztat. Ma van karácsony első napja, inkább a felhőtlen örömet, a szeretetet kellene most megélned. Szomorkodás helyett inkább bújj a párodhoz, vagy bárkihez, aki igazán fontos a szívednek. A múlton később is ráérsz még rágódni.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha tegnap sokat dolgoztál, szerdán engedd meg magadnak a pihenést. Ez mégiscsak ünnep, nem kell, hogy a fárasztó munkáról szóljon. Biztosan bőven maradt még a tegnapi vacsorából, senki sem fogja számon kérni, hogy miért eszitek ma is ugyanezt, ha közben azt látja, mennyire ragyog a lelked.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Magasztos hangulatba kerülsz egész nap. Most úgy érzed, minden a lehető legjobb az életedben. Boldogok a gyerekek körülötted, és a párod is sokat mosolyog ma. Ha nem utaztok családot látogatni, érdemes lenne kicsit kimozdulnotok. Sétálhatnátok egy nagyot a friss levegőn.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Tele van a szíved melegséggel szerdán. Családod legnagyobb örömére karácsony első napján átjárja lelkedet a boldogság. Legyél ilyen egész nap, s csak tedd, amit a szíved diktál. Te is tudod, semmi sem kötelező, és semmi sem elvárás. Ha ilyen gondolataid lennének, azok belőled fakadó érzések. Senki semmit sem erőltet rád.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszép lesz karácsony első napja a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Mivel töltöd általában karácsony első napját? Nos, pontosan ezen kellene ma változtatnod. Bármit is csináltál az elmúlt években, szakítsd meg a hagyományt. Tegyél valami egészen különlegeset, mást, mint eddig. Ha korábban otthon voltál, mozdulj ki. Ha otthon ebédeltél, foglalj asztalt a kedvenc éttermedbe. Bárhogyan dönthetsz…

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Tele vagy energiával szerdán. Ezért nem kellene csak otthon ülnöd a tévé előtt egész nap, mert estére nagyon feszült lehetsz. A legjobb lenne, ha sportolnál ma egy kicsit, futnál, bicikliznél, sétálnál egy jó nagyot, ha engedi az időjárás. Ha wellnesshotelben töltöd az ünnepeket, akkor se csak áztasd magad…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Meglepően érzékeny leszel szerdán. Ma olyan könnyen meghatódsz mindenen, ami valójában nem is igazán jellemző rád. A karácsony a szeretetről szól, és te most tényleg tele vagy érzelmekkel, szeretettel. Öleld meg minél többször a szeretteidet, és mondj nekik köszönetet, mert vannak neked…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ma bármit is teszel, minden jól alakul. Ha a családodat látogatod meg karácsony első napján, ha otthon maradsz, és filmet nézel a pároddal, vagy például moziba mentek, minden program nagyszerűen alakul. Ma semmi sem ronthatja el a kedvedet. Jó rád nézni, amikor ennyire optimistán tekintesz magadra és a környezetedre is.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Az elvárásokhoz, kötelezettségekhez ma nem sok kedvet érzel. Ha ígéretet tettél valakinek, hogy meglátogatod szerdán, akkor jól tennéd, ha tartanád is az ígéretedet. De csak akkor menj, ha nem morogsz egész idő alatt. Mégiscsak karácsony első napja van, s ez még mindig a szeretet ünnepe…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Nagyon erősen hat rád a karácsonyi hangulat. Most legszívesebben megállítanád az időt, és napokig élveznéd még a szeretetet, az örömet, az együttlétet. De miért csak karácsonykor érzel így? Valójában ezekre az érzésekre bármikor lehetőséged van. Csupán így kell döntened magadban. A szeretetre nem kell okot találni…

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top