Horoszkóp

Nem bírsz egy helyben maradni? Nyilas a csillagjegyed?

Egy helyben maradni vagy ugyanazt csinálni mindennap a halállal egyenlő neked? Akkor lehet, hogy te is egy olyan nyughatatlan jegy szülötte vagy, akik új tapasztalatoktól, álmoktól, ötletektől, emberektől, helyektől, esetleg horoszkópoktól boldogok.

Ha valaki nyugtalan, annak sok köze van az asztrológiához. Egyes állatövi jeleknek szinte csak olyan tulajdonságaik vannak, amelyek táplálják a nyugtalan természetet. Őket inkább az út érdekli, mint a rendeltetési hely, és akkor a legboldogabbak, ha folyamatos a változás körülöttük.

Nyilas

Új emberekkel találkozni – ez az egyik dolog, ami folyamatosan mozgatja a Nyilas jegy szülötteit. Nekik új arcokra, új ötletekre és új szokásokra van szükségük. Számukra nincs idegen, csak olyan, amivel még nem találkoztak.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a Nyilasnak nincs régi barátja, akiket ezer éve ismer – csupán szüksége van rendszeresen új benyomásokra.

Nem mindenki tud leállni (Fotó: Pexels.com)

Vízöntő

A Vízöntők folyamatosan új ötletekkel és új módszerekkel állnak elő, sőt általában több projektjük zajlik egyszerre. Tisztában vannak azzal, hogy különlegesek, és nem szeretik, ha szabályok szorítják őket.

Ha hagyjuk a Vízöntőket érvényesülni, azzal a világ is nyer. Nem növeli viszont a kreativitásukat, ha nem változtathatnak, nem engedjük őket barangolni, kalandozni. A Vízöntőknek szükségük van a napi rutin megtörésére, különben nem boldogulnak.

Ikrek

Az Ikreknek mély gondolataik vannak, és sokat gondolkodnak az életükről. Ritkábban csinálnak dolgokat vagy keverednek bármibe, vannak, akik ezt megteszik helyettük. Az Ikrek élvezik az élet szépségeit, és ez a hozzáállás teszi őket folyamatosan éhessé az újra.

Semmit nem akarnak elmulasztani, és remélik, hogy ha életük végén visszatekintenek, a kalandokról és kapcsolatokról lesz egy hosszú listájuk, nem pedig csupa unalmas dologról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top