Horoszkóp

Napi horoszkóp 2019. december 30. – 2019 utolsó hétfője

A napi horoszkóp szerint aktív és passzív pihenésre is alkalmas 2019 utolsó hétfője. Ma nem életbevágóan fontos, hogy bárhová is menj, inkább gyűjts energiát a holnapi óévbúcsúztatásra. Szóval, csak lazítás, lazítás...

Kos

Semmi kedved hétfőn kimozdulni otthonról. S nagyon jól is teszed, ha pihensz, lazítasz egész nap. Ha a párod vásárolni akarna vinni, mindenképpen mondd el neki, semmi kedved most ehhez. Előzd meg a vitákat, nem ér annyit az egész, hogy az év utolsó napjaiban összevesszetek.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Már hétfőn látod, hogy egyszerre kéne a családot meglátogatni, a barátokkal bulizni, és még a párodra is időt szakítani. Ha nem hagysz mindent az utolsó pillanatra, mindenre juthat idő. Csak egy kis szervezést igényel, hogy ma látogasd meg a családot, holnap meg a pároddal és a barátokkal együtt tölthesd 2019 utolsó napját.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Nagyon jó a hangulatod hétfőn. Érdemes ezért vidám programokat szervezni mára. Ne lepődj meg, de estére nagyot változik a kedved, s innentől inkább csendre, békére és a párod társaságára vágysz. Bújjatok össze, pihenjétek ki közösen az egész évet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Ha mindenképpen muszáj, napközben még elintézheted a legfontosabb teendőket. De aztán estére már semmit se tervezz magadnak, inkább a pároddal, a családdal töltsd az időt. Ez amolyan összebújós este lesz, szóval, ha tehetitek, töltsétek kettesben.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Ha vásárolni szeretnél még néhány dolgot szilveszterre, mára időzítsd ezt. Viszont legyél visszafogott, és ne költsd el az összes pénzedet. Egyszerűen, olcsón is ünnepelheted az újévet holnap. Például miért ne ehetnétek lencsét? Ismered az újévhez kapcsolódó hiedelmeket: a lencse sok pénzt hoz. Rád is férne már…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Napközben még nagyon energikus és jókedvű leszel, estére viszont mintha kicserélnének, elcsendesedsz, kicsit magadba fordulsz. Érdemes is a lelkedre figyelned. Vajon mire vágysz belül igazán? Ha most csupán békére, nyugalomra, csendre, ezt biztosan megkapod a családodtól, a párodtól.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Érdemes pihenéssel tölteni 2019 utolsó hétfőjét… (Fotó: iStock)

Mérleg

Hétfőn sem kéne a lakásban bezárva tölteni a napot. A bezártságtól biztosan nagyon feszült és ideges leszel. Ha teheted, tölts ma is minél több időt a friss levegőn, mert most ez tölti igazán a lelkedet. Korcsolyáztál mostanában? Bármi is a válasz, érdemes ma időt szakítani rá.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Picit ingerlékeny lehetsz hétfőn. S hogy levezesd magadból a feszültséget, érdemes a nap nagyobb részét szabadtéren töltened. Sétálj az utcán, nézegesd a kirakatokat, de persze kirándulhatsz is. Csinálhatnál persze valami igazán szokatlant is. Az egész napos mozgás estére kellően elfáraszt, és csodás érzéki hangulatba hoz…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Hétfőn még kedvet érzel, hogy kimozdulj otthonról, a barátokkal találkozz és felhőtlenül csevegj. Ne lepődj meg, de estére teljesen megváltozik a hangulatod, sokkal csendesebb leszel, és tőled szokatlan módon egyedüllétre, magányra vágyhatsz. Érdemes még ma átgondolnod, hogy holnap el akarsz-e menni buliba, vagy inkább maradnál otthon?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Ha még nem döntöttél a szilveszteri buliról, valójában hétfőn sem késő megszervezni. Persze, gyorsan döntsd el, hogy a barátokat hívod, vagy te fogadod el valaki meghívását. Nem dönthetsz rosszul, mert mindkét esetben nagyszerűen érzed magad. Ha hozzád jönnek az ismerősök, még szerezz be néhány dolgot holnapra.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Amilyen feldobott és vidám leszel egész nap, estére legalább annyira elönti a szívedet a nosztalgia. Azért ne menj vissza túlzottan a múltba, az is bőven elég, ha 2019-et gondolod végig. Mi minden történt veled? Mi mindent valósítottál meg az elképzeléseidből? Milyen évnek értékeled?

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek:

Halak

Nem igazán leszel lelkes hétfőn. Úgy érzed, mindenki örömmel szervez körülötted, te meg a legszívesebben átaludnád a napot. A szabadságodat töltöd, nem igaz? Ha egyedül élsz, miért is ne tehetnéd meg? Ha már házas vagy, sőt gyerekeid is vannak, kicsit nehezebb a helyzeted. De közös társasjátékozást szervezhettek mára.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top