Horoszkóp

Újévi első heti horoszkóp 2019. december 30. – 2020. január 5. – BÚÉK!

Vajon hogyan végződik az óév, és hogyan indul 2020? Hihetetlenül különlegesen... Minden részletet megtudhatsz az újév első heti horoszkópjából.

Szerdán átlépünk 2020-ba. Különlegesen végződik 2019, és még különlegesebben folytatódik a hét, hiszen elkezdődik az újév. Vajon mit ígérnek a bolygók szilveszter éjjelére, és mi mindent jeleznek január első napjaira? Az újév első heti horoszkópjából megtudhatod a legfontosabb részleteket. Nagyon boldog új évet kívánunk!

KOS

Kos jegyűként kissé álmosan indul a heted. Az év utolsó napjaiban meglehetősen fáradt leszel, szíved szerint ki se dugnád az orrodat otthonról. Semmi kedved egy újabb nagy bevásárlókörúthoz. Igazad van. Nézz körül otthon, hogy mi maradt, és abból gazdálkodj! A hétfői Merkúr-Uránusz fényszög épp ezt a takarékos „üzemmódot” támogatja. Január 1-re virradóan jósló álmod lehet egy Hold-Neptunusz együttállás szerint. Figyelj az üzenetre! Az év első hétvégéje a Bika Hold szerint új pénzügyi terv készítésre alkalmas.

BIKA

Bika jegyűként nagy dilemmát mutatnak neked a bolygók az óév búcsúztatásával kapcsolatosan: lenne kedved barátokkal bulizni, közben a család is vár, és kettesben is kéne lenned a pároddal. Hihetetlen, de úgy tűnik, mindhárom bele fog férni az idődbe. Egy hétfői Merkúr-Uránusz fényszög szerint zseniálisan meg tudsz szervezni mindent. Szilveszterkor és újév első napján is Halak Hold lesz, ami arra int, hogy az alkohol mellett igyál nagyon sok vizet is, így előbbi nem száll a fejedbe. Az újév első vasárnapján elemedben leszel.

IKREK

Ikrek jegyűként hétfőn még repkedsz, majd estére elnehezülhetsz, ha túl sokat foglalkozol a jövővel. Valójában az év vége felé előbb le kell zárnod az óévet, s csak utána tudod megtervezni és elindítani az újat. Január 1-re virradóan együtt fog állni a Hold és a Neptunusz, ami szerint megálmodhatod a jövődet. Ez egy rendkívül illékony üzenet, amit el kell csípned. Ha nem sikerül, ne bánkódj! Az év első hétvégéjén érdekes, fura, ambivalens emberekkel futhatsz össze. Ítélkezés nélkül szemléld őket! Tanulhatsz tőlük…

Izgalmasan indul 2020 a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

RÁK

Rák jegyűként szerencsés vagy, mert az óév utolsó és az újév első napján is lubickolsz. Sőt, január elsejére virradóan egy Hold-Neptunusz együttállás jóserejű álmokat ígér neked. Mindegy, mikor kerülsz ágyba, igyekezz megjegyezni az álmodat, mert a jövő évre vonatkozó információt tartalmazhat! Az év első hétvégéje meglepően gyakorlatiassá tesz téged. A Bika Hold szerint érdemes időt szánnod rá, hogy megtervezd az előtted álló heteket, hónapokat. Csak akkor lesz hasznos ez, ha nem csinálod túl mereven…

OROSZLÁN

Oroszlán jegyűként a hét elején, az óév végén további kiadások látszanak. Észnél kell lenned, ha nem akarsz gondterhelten belemenni 2020-ba. Egyszerűen, olcsón, low budgetból meg tudod oldani a szilvesztert. Az újév második napjától valósággal feltámadsz: a Kos Hold és a Nyilasba lépő Mars visszaadja az életkedvedet és a derűlátásodat. Ezzel a lelkesedéssel sokkal fényesebbnek látod az előtted álló új időszakot. Hétvégén a karriered okozhat fejfájást szó szerint és átvitt értelemben egyaránt. Nem éri meg rágörcsölni…

SZŰZ

Szűz jegyűként a szerelem lesz a központi témád az óév búcsúztatásakor és az újév kezdetekor. A hagyomány szerint, amivel ez év első napját töltöd, azzal fogod tölteni az egész évet. Emiatt is muszáj bizakodóan nézned a párkapcsolat témájára akkor is, ha van, és akkor is, ha még nincs párod. Pénteken a Mars jegyet vált, és felfordulást szimbolizál az otthonodban. Ez akkor igaz, ha rögtön elkezded átrendezni a lakást. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenc napod három szuper fényszög szerint. Végre tervszerűen mennek a dolgok…

Január elsején megálmodhatod a jövőt (Fotó: iStock)

MÉRLEG

Mérleg jegyűként te nem álmos, hanem álmodozó leszel az óév utolsó és újév első napján. Sőt január elsejére virradóan jósló álmod lehet egy Hold-Neptunusz együttállás szerint. Még előbb a Halak Hold arra int, hogy legyél mértéktartó az alkohollal, mert most sokkal ütősebb lesz, mint máskor. Kár lenne elrontanod a szilveszteredet részeges rosszulléttel. Csütörtöktől a szerelemé a főszerep. Ha van párod, legyél vele minél többet. Ha még nincs, nyisd ki a szívedet és a szemedet, mert összefuthatsz a nagy Ő-vel…

SKORPIÓ

Skorpió jegyűként neked nemcsak az óévet kell elbúcsúztatnod, hanem bolygódat, a Marsot is. Január 3-án, pénteken kilép a Skorpióból, és csak két év múlva tér vissza hozzád. Mielőtt elhagyna téged, még utoljára intenzív érzéseket kavar fel benned. Hogy ez pontosan mire hat (szerelem, család, hivatás, egészség, anyagiak, ingatlan), attól függ, hogy aktuálisan mi érint a legérzékenyebben. Arra kell vigyáznod ezen a héten, hogy semmit ne reagálj túl. Hétvégén a párod, vagy egy közel álló ember kedves gesztussal lep meg.

NYILAS

Nyilas jegyűként a Hold azt javasolja neked, hogy a legokosabb, ha otthon szilveszterezel. Ha elutaznál, kimozdulnál, legyél toleráns és elnéző mindenhol mindenkivel! Az újévbe nem érdemes illumináltan belépned. Tiszta fejjel tiszta helyzetet tudsz teremteni, és tisztábban látod a jövődet. Pénteken nagy ajándékot kapsz 2020-tól: a Mars belép a Nyilasba, és rengeteg energiát hoz magával. Csupán arra ügyelj, hogy ne sürgess senkit és semmit! Önmagadat se. Az év első hétvégéje alkalmas pénzügyi terv átgondolására és leírására.

Néhány csillagjegyre rátalál a szerelem (Fotó: iStock)

BAK

Bak jegyűként ismered már magadat: nem érdemes semmit magadra erőltetni szilveszterkor sem. Sem a jókedvet, sem a társasági életet, sem a bulizást. Bár most kivételesen nem zárkózol el a vidám partitól. Ha nem mész sehova, otthon is tarthatsz szilveszteri mulatságot. Nem kell hozzá sok ember és sok alkohol sem. Az újév ennél jobban nem is indulhatna: az év első hétvégéjén három szuper fényszög (Hold-Jupiter, Hold-Merkúr, Nap-Hold) is lesz az égen, ami bizakodásra ad okot. Most érdemes megtervezned a 2020-as évedet.

VÍZÖNTŐ

Vízöntő jegyűként nosztalgikus hangulatba kerülhetsz a hét elején, és az újév első napján is. Annyi minden történt 2019-ben, hogy döbbenet. Szánj rá kis időt, és vedd sorba, hogy mennyi dolog változott körülötted és benned! Adj mindezért hálát, és ilyen derűs hangulatban lépj be 2020-ba! Január elsejére virradóan egy Hold-Neptunusz együttállás jósló álmokat hozhat. Ha emlékszel rá, hogy mit álmodtál, üzenetként is felfoghatod. Az újév első hétvégéjén rendbe kéne szedned a lakásodat, a szobádat és főleg a konyhádat.

HALAK

Halak jegyűként elemedben leszel az óév utolsó napján, és az újév elején. Akkor is fel leszel dobódva, ha nem iszol alkoholt. Próbáld meg, milyen józanul bulizni! Január elsejére virradóan együtt fog állni a Hold és a Neptunusz a Halakban, ami az intuíciód felerősödését jelenti. Fantasztikus dolgokat álmodhatsz meg előre. Ha figyelsz rájuk, üzenet kaphatsz a tudatalattidtól. Az újév első hétvégéje felemás lesz: szombaton a pénzt számolgatod (Kos Hold), vasárnap társaságra vágysz (Bika Hold). Szervezd e szerint a hétvégédet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top