Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 1. – Amilyen az újév, olyan lesz az éved

Létezik egy mondás, amely szerint, amilyen az év első napja, olyan lesz az egész éved. Már csak ezért sem érdemes átaludni január elsejét. Sőt, a napi horoszkóp szerint nagyon különleges lehetőségeket rejtő nap a mai...

Kos

Nos, remélhetően józanul kerültél ágyba ma hajnalban. Ez azért is fontos, mert szerdán különleges jósló álmod lehet. Ha emlékszel az álmodra az ébredést követően, mindenképpen jegyezd fel. Nagyon fontos üzenetet tartalmaz, ami akár az egész évedre hatással lehet…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

2020 első napja számodra a teljes kikapcsolódásé, a pihenésé. Ma nagyon jót tenne neked, ha fürödni, úszni, szaunázni mennél. Ha erre nincs lehetőséget, legalább este nyújtózz el egy forró, illatos kádfürdőben. Ha megkérded a párodat, biztosan szívesen csatlakozik hozzád…

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Könnyen lehet, január elsején megálmodod a jövőt. Viszont ez a különleges álombeli üzenet nagyon könnyen elillan a fejedből, ha nem jegyzed le az ébredést követően azonnal. Persze, ha semmire sem emlékszel, az még nem jelenti, hogy éjszaka ne dolgozott volna a tudattalanod. Lehet, hogy néhány nap múlva támad különöse ötleted.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Január elsején sokáig alhatsz, lazíthatsz egész nap. Könnyen megtörténhet, hogy ma a jövődre vonatkozóan fontos üzenetet kapsz az égiektől. Talán álom formájában érkezik a „jóslat”, de az is lehet, hogy furcsa megérzésed támad. Bármelyik is történik veled, írd fel, hogy később még visszatérhess rá.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Január elsején nem lesz igazán könnyű megtartanod az optimizmusodat. Pedig mindenképpen erre kellene törekedned, ha igazán vidám és jókedvű évet szeretnél megélni 2020-ban. A mai nap egyébként ideális a szortírozásra, az elengedésre. Dobj ki mindent szimbolikusan és szó szerint is, amire nincs már szükséget. Így teremtesz helyet az újnak.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Ha párra vágysz, ma mindenképpen érdemes kimozdulni otthonról. Szerdán ugyanis igen nagy az esélye, hogy különleges találkozásban lesz részed. Persze, önmagában már azzal is sokat teszel a boldogságért, ha megadod magadnak az esélyt. Tudod: amivel töltöd az év első napját, úgy alakítod az egész évedet is…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Amilyen az új év első napja, olyan lesz az egész év? (iStock)

Mérleg

Valójában úgy alakítod a mai napodat, ahogyan te akarod. Mit szeretnél a leginkább, hogy teljesüljön 2020-ban? Tegyél olyasmit, amivel a kívánságodnak energiát adsz. Te rajongsz a művészetekért is, délután valódi kikapcsolódás és feltöltődés, ha múzeumba mész. Nem is hitted volna, hogy január elsején is nyitva vannak, nem igaz?

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Nagyon pozitív érzésekkel tekintesz 2020 elé. Remélhetően a szilvesztered nagyszerűen alakult, mert a szerda is igazán pompás nap lehet. Kedved van a szeretteiddel tölteni a napot. Ha van a közeletekben uszoda, fürdő, érdemes lenne kicsit áztatnotok magatokat délután.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Ha voltál szilveszterezni azért, ha meg nem, épp azért vágysz ma a nyugalomra, a békére. A családodtól meg is kapod a figyelmet, amire vágysz. Persze, ha szerdán aludni van kedved egész nap, megteheted. Most tényleg az a legfontosabb, hogy teljesen kipihend magad. Hamarosan nagy fordulat vár rád.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyon jó kedvűen indul számodra 2020. Valójában pontosan ugyanilyen jókedvűen ért véget 2019 is. Biztosan nagyszerűen érezted magad, bárhol is töltötted a szilvesztert. Ez egy emlékezetes évbúcsúztató és évkezdet. Számodra telis-tele jobbnál jobb lehetőségekkel. Nem véletlenül vagy most bizakodó.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Különleges álmot hozhat 2020 első reggele. Ha emlékszel rá, hogy mit álmodtál, bármilyen kuszának, érthetetlennek is tűnik elsőre, mindenképpen írd el, amilyen részletesen csak tudod. A tudattalanod üzen ugyanis most neked. S ez az üzenet még nagyon fontos lehet a későbbiekben. Hamarosan megérted a jelentést is.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Te alapból is szívesen álmodozol, és gyakran álmodod meg a jövőt előre. Az év első napján pontosan ez történik veled. Az intuíciód bámulatosan felerősödik, és az álmaid is jóval intenzívebbek lehetnek, mint máskor. Bármit is érzel, bármit is álmodtál, mindenképpen írd le magadnak. Ezek ugyanis az életeddel kapcsolatos üzenetek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top