Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 3. – Péntektől más témák foglalkoztatnak

Pénteken a Mars a Nyilas jelébe lép, innentől pedig egészen más témák foglalkoztatnak, mint korábban. A napi horoszkóp szerint nagyon változhat a hozzáállásod is az élethez, remélhetően sokkal optimistábban tekintesz a lehetőségekre.

Kos

Pénteken visszatér a valódi jó hangulatod. Ma nagy kedved lesz beszélgetni, viccelni a többiekkel. Nem mellesleg nagyon energikusnak érzed magad. Ha az elmúlt napokban nem tetted volna, ma biztosan kitűzöl magad elé új célokat is. Egyre tisztábban látod ugyanis a lehetőségeidet. Jól kezdődik az éved.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Egyre erősebb benned a késztetés, hogy elengedj néhány dolgot az életedből. A változásokhoz, az újdonságokhoz mindenképpen elengedésre van szükség. Így teremtesz helyet ugyanis az újnak. Érdemes élned a ritka lehetőséggel. Most ez sokkal könnyebben megy, mint máskor.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Talán nem is érted, a párod miért annyira izgága egész nap. Nos, mostantól az ő energiaszintje biztosan jóval magasabb, mint a tiéd. Az is biztos, nem lesznek unalmas hétvégéitek egy darabig. Próbáld felvenni a ritmusát, és csatlakozz hozzá. A belőle áradó energia téged is felpörget.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Legyél pénteken óvatos, mert könnyen megégetheted magadat. Szó szerint is. Az egészségedre is nagyon oda kellene figyelned, mert megfázás, gyulladásos betegségekre lehetsz mostantól hajlamosabb. Szóval, sok forró tea, de a forróvizes-kannát nagyon óvatosan fogd meg, és a teával is várj, amíg ihatóra hűl.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Valósággal feltámadsz pénteken, s úgy érzed, bármire képes vagy. A munkáddal nagyon hatékonyan haladsz, nem mellesleg fülig ér a szád egész nap. S ha még a szabadságot töltöd, mindenképpen szánj időt a mozgásra. Nagyon jól fog esni, ha egy kicsit megizzasztod magadat.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Pénteken erős benned a vágy, hogy átrendezd a lakást. Valójában nem kellene felfordulást csinálni, mert attól csak még feszültebb leszel. Egyedül sem tudod a bútorokat mozgatni, a családodnak meg semmi kedve ehhez a munkához most. Ha mindenáron pakolni szeretnél, variáld meg a képeket a falon…

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Más témák foglalkoztatnak pénteken a horoszkóp szerint (iStock)

Mérleg

Meglepően beszédes hangulatba kerülsz pénteken. Szinte egész nap fecsegsz, és nem is veszed észre, hogy bosszantod is vele kicsit a többieket. Főleg azokat, akik a munkájukra koncentrálnának. Sokkal okosabb ötlet lenne, ha este találkoznál a barátokkal, és nekik mesélnél el mindent, amit most fontosnak tartasz.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Uralkodó bolygód, a Mars a jegyedből lép át a Nyilasba, amitől frusztráltnak érzed magad egész nap. Intenzív érzések kavarognak benned, s valójában meglehetősen tanácstalan vagy. Nem baj, ha még nem tudod, hogyan tovább, hamarosan lecsillapodik benned minden, és innentől tisztábban látsz a jövőre is.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

A jegyedbe lépő Mars nagyon sok energiát, lendületet hoz neked. Nem véletlenül érzed magadat ma hihetetlenül tetterősnek. Pénteken a legszívesebben hegyeket mozgatnál meg. Érdemes lenne csinálnod valami igazán izzasztót, aztán gondolkozhatsz a jövő lehetőségein is.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Pénteken nehezen viseled azokat az embereket, akik nyüzsögnek, sürögnek körülötted, nem mellesleg folyamatosan sürgetnek téged. Próbáld megtartani az önuralmadat, és vagy ne vegyél róluk tudomást, vagy diplomatikusan mondd el, hogy azzal kicsit sem leszel gyorsabb, ha folyamatosan a nyakadon lógnak és sürgetnek.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Egyre energikusabbnak érzed magadat, s végre kezd eltűnni a korábbi napok lassúsága is. Pénteken mindenképpen érdemes a munka, feladatok mellett mozognod is. Lesz kedved hozzá, még csak noszogatni sem kell most téged. Sőt, többen is lesznek, akik csatlakozni szeretnének hozzád.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Inkább feszültség formájában jelentkezik nálad az az energia, amit a Mars jegyváltása szimbolizál. Péntektől még fontosabb lesz, hogy levezesd ezt az energiát, különben egy idő után „kirobban” belőled. Ez meg sem neked, sem a környezetednek nem tenne jót.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top