Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 5. – Szikrázó vasárnap

Csodaszép fényszögeket, egyúttal pedig szikrázó lehetőségeket jelez a napi horoszkóp erre a vasárnapra. Ma bármi megtörténhet, ugyanakkor higgadtan és rendíthetetlen nyugalommal fogadod az eseményeket...

Kos

Ezen a vasárnapon érdemes lenne a lehető legrészletesebb pénzügyi tervet elkészítened 2020-ra. Mennyi pénzre számítasz, milyen nagyobb kiadásokat tervezel? Már a nyaralásra is érdemes gondolnod. Rájöhetsz, hogy sokkal jobban állsz anyagilag, mint sejtetted. Nem is hangzik rosszul, igaz?

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Ezen a vasárnapon nagyszerűen érzed magad. Most tényleg kerek a világ, és okod sem lehet panaszra. Minden és mindenki a kezedre játszik. Ma te dönthetsz, mivel töltenéd a napot. Párod, a gyerekek, a családod nyitott a kívánságaidra. Tartsd meg ez a jó kedvet egész nap, hihetetlenül erősen inspirálhatod most a többieket.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Vasárnap hajlamos lehetsz az elmúlt éven merengeni. Az elveszett lehetőségeken nincs értelme bosszankodnod, viszont érdemes átgondolnod, mit tehettél volna másként. Nagyszerű felismeréseket tehetsz ma, melyek mind-mind nagy segítséget jelentenek a jövőben. Összegezd még egyszer utoljára 2019-et, aztán pedig tekints előre… Mégiscsak 2020 van.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Meglepően gyakorlatias leszel vasárnap. Ma nagyon pontosan láthatod át az előtted álló év feladatait. Kedvet is érezhetsz ma hozzá, hogy részletes havi terveket írj össze magadnak. Újíthatnál is: mostantól minden héten írd össze, milyen pozitív dolgok történtek veled. Év végén nagyszerű érzés lesz minderre visszagondolnod. Nem mellesleg, meglepődve tapasztalhatod, mennyi élményben lesz/volt részed.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Kicsit lehangoltnak tűnsz, főként az előző napokat követően ma. Aggódsz a munkád, a karriered miatt, vagy ha még tanulsz, a rád váró vizsgák okozhatnak fejfájást vasárnap szó szerint is. Nem érdemes ezekre túlzottan rágörcsölni, egyrészt ma úgy sem tehetsz sok mindent, másrészt néhány nap múlva kikristályosodnak előtted a részletek.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nagyszerűnek ígérkezik a vasárnap. Remélhetőleg ma szó szerint is kisüt a nap, és a lelked is ragyog. Érdemes a családdal közös programot terveznetek. Kiránduljatok, ha engedi az idő, ebédeljetek a kedvenc éttermetekben. Lehet ez a nap is az ünneplésé. Ha esetleg otthon, tévézéssel töltöttétek a szilvesztert, akkor pláne.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Csodaszép a mai vasárnap a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Kicsit nosztalgikus hangulatba kerülhetsz vasárnap. Nem baj, ha picit a múlton merengsz, de azért arra vigyázz, hogy ne ezek a gondolatok töltsék ki az egész napot. A párodnak fontos lenne, ha megbeszélnétek a közeli és távolabbi jövő legfontosabb programjait, a kiadásokat. Próbáld összeszedni magad, még ha sok türelmed nem is lesz ma ehhez.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Könnyen lehet, párod, vagy valaki, aki valamiért közel áll a szívedhez, különleges meglepetést okoz ma neked. Ez nem valami nagy és drága ajándék lesz, inkább megható és nagyon kedves gesztus. S éppen ettől válik emlékezetessé és nagyon fontossá a számodra. Legyél nyitott a környezeted közeledésére, nem tudhatod előre ugyanis, milyen meglepetést tartogatnak a többiek mára.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Az előző napokhoz képest vasárnapra kicsit lelassulsz. Jól is teszed, ha ma a pihenést választod. Hétfőn megkezdődik 2020 első igazi munkahete, amikor meglehetősen sok feladat vár rád. Érdemes ugyanakkor időt szánnod ma, hogy átgondold az idei évet. Anyagi szempontból mindenképpen. Persze, nem kéne túl sok időt töltened ezzel.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A vasárnap kétségtelenül a te napod. Nemcsak nagyon jól érzed magadat, de végre igazán kipihent és összeszedett vagy. Máris tele vagy tervekkel, ami azért is nagyon jó, mert tényleg szuper év vár rád. Szóval, érdemes összeírni magadnak, mi mindent tervezel a következő hónapokban. Írd mellé az összegeket is, amit ezekre a dolgokra szánsz. Amit leírsz, az meg is valósul…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A vasárnap ideális a rendrakásra. Most türelmed is lesz kicsit feltakarítani, és a helyére tenni a dolgaidat. Igazság szerint nemcsak a környezetedben kéne rendet tenned, hanem picit a fejedben is. Kezdd a lakással, aztán belül is takaríthatsz egy picit. Te is tudod: ami kint, az van bent. De ez fordítva is pontosan ennyire igaz…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Vasárnap meghívhatnád magadhoz a legjobb barátokat. Ha szilveszterkor nem találkoztatok, ez még inkább ideális program mára. Különben sem szeretnél ma egyedül lenni, és rád is fér már egy igazi baráti beszélgetés. Nagyszerűen alakul ma minden, és hihetetlenül feltöltitek, inspiráljátok egymást. Ha a barátok esetleg elfoglaltak, a pároddal csináljatok közös programokat.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top