Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 6. – Pompás első januári hétfő

Jobban nem is indulhatna 2020 első hétfői munkanapja. A napi horoszkóp szerint ma hihetetlenül átlátod a feladatokat, és nagy kedved is lesz a munkához. Szorgalmasan indul az új év.

Kos

Kicsit lassúnak érezheted magad hétfőn, ugyanakkor sokkal megfontoltabban és körültekintőbben is dolgozol egész nap. Ez az összeszedettség pedig különösen jól jön, hogy következetesen és szisztematikusan juthass a feladatok végére. Estére igazán elégedetten dőlhetsz hátra.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Tökéletesen indul január első munkahete a számodra. Jobban nem is érezhetnéd magad. Valójában már vártad is, hogy újra visszakerüljön minden a megszokott kerékvágásba. Örömmel találkozol a kollégákkal, és örömmel is veted magad a munkába. Ma tényleg felüdülést jelent, hogy dolgozhatsz.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Legyél megfontolt és visszafogott hétfőn, mert könnyen összetűzésbe keveredhetsz a környezeteddel. Nem kéne ezt az alapból pompás napot elrontani a vitatkozásokkal. Hagyd rájuk, hadd gondoljanak, amit akarnak. Te pedig próbáld meg kihozni a mai napból a lehető legtöbbet.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Meglepődve tapasztalod hétfőn, mennyire hiányoztál már a kollégáknak. Tedd a szívedre a kezedet: neked is hiányzott a munka a sok pihenés, az ünneplés ellenére is. Ma azt is megtapasztalhatod, mennyien támogatnak és kedvelnek téged. Nagyszerűen indul az év, hiszen különleges felismeréseket tehetsz.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn a karriered foglalkoztat a leginkább. Örömmel veted magad a munkába reggel. Érdemes lenne listát írnod a heti teendőkről. Meglepően sok munka zúdulhat a nyakadba. Ez viszont nemcsak azt jelenti, hogy sűrű hét előtt állsz, hanem azt is, hogy fontos tagja vagy a munkahelyednek…

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

A hétfő igazi ajándékot tartogat neked. Nemcsak nagyon gördülékenyen kezded az évet, de különleges lehetőségeket is tartogat a mai nap. Fejlesztheted a tudásodat, érdemes valamilyen új tanfolyamra iratkoznod. Magasabb szintre léphetsz, amelynek érdekében már ma sokat tehetsz. Nézz körül, hogy miben fejlesztenéd magad.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Pompás napnak ígérkezik ez a hétfő a horoszkóp szerint (Fotó: iStock)

Mérleg

Inkább feszülten indul a hétfőd, mintsem kitörő örömmel. Hidd el, ezek az érzések gyorsabban múlnak el belőled, mint sejted. Ha kedved tartja, érdemes átgondolnod az előző évet. Miben léptél előre? Hogyan valósítottad meg a céljaidat? Vond le magadban a tanulságokat, mert így ezeket a hibákat biztosan nem követed el újra. S pontosan így lehetsz igazán sikeres 2020-ban.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hétfőn nagyon könnyen megtalálod a közös hangot a többiekkel. Örömmel tölt el, hogy nyitottak a javaslataidra, elfogadják a véleményedet. Valójában bármit elérhetsz ma a többieknél, a kéréseidet is teljesítik. Szóval nem lesz ma okod a panaszra. Persze, ehhez fontos, hogy kérd őket, és ne követelj semmit sem…

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Magadat is megleped, mennyire összeszedetten teszed a dolgodat. Kifejezetten örülsz, hogy ismét találkozhatsz a kollégákkal, vagy az iskolatársakkal, ha még tanulsz. Te is érzed, milyen nagyszerűen indul ezzel a hétfővel nemcsak a hét, de a január és valójában az egész éved is. A pozitív kezdet pedig mindig pozitív jövőt sejtet…

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Neked nem lehet okod panaszra. A bolygók téged támogatnak most a leginkább. S nemcsak ezen a különösen pompás hétfőn, hanem az egész héten és hónapban. S ha már ennyire szuper nap ez az első januári hétfő, próbáld elképzelni, milyen lesz a hét többi napja? Ez most valóban még csak a kezdet…

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

A családi ügyek foglalkoztatnak téged a leginkább hétfőn. Talán akad egy-két elintézetlen ügyed még tavalyról, ami a nyakadba szakad. A lényeg, hogy legyél ma különösen rugalmas, ne akarj semmihez és senkihez sem ragaszkodni. Ha így teszel, olyan könnyedén oldasz meg mindent, hogy utána nem is érted, miért rettegtél ezektől ennyire…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Csodaszép hétfőre ébredsz. Ma mindenkivel nagyon könnyen megtalálod a hangot. Nagyszerűen kommunikálsz, önmagadhoz képest mindenképpen sokkal nyitottabb és közlékenyebb vagy. Arra azért vigyázz, nehogy olyasmit is kimondj, amit később megbánhatnál. Kicsit könnyelműbb és pletykásabb is lehetsz ma.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top