Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 7. – Vitákat, feszültséget, sértődést hozhat a kedd

Kedden vitákat, feszültséget jeleznek a bolygók. A napi horoszkóp szerint ma nagyon fontos a türelem, a megértés, a visszafogott és meggondold kommunikáció. Sajnos nem könnyű kihívás…

Kos

Próbálj a lehető leghűvösebb fejjel gondolkodni kedden. Nem lesz könnyű, mert hajlamos lehetsz ma mindent túlreagálni. Főleg az érzékeny emberek bosszantanak fel pillanatok alatt. Ne lepődj meg, de mindenki jóval érzékenyebb lesz a környezetedben. Szóval igencsak fel van adva a lecke…

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Számodra mindenképpen szuper hír, hogy a hónapok óta a jegyedben hátráló Uránusz végre ismét elindul előre. Mostantól meglepő és váratlan fordulatok várnak rád. Lehet, ezeket nem mindig érzed előnyösnek, de legalább gyakorlod kicsit a rugalmasságot. Keddtől ez a legfontosabb feladat.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Kedden túlzottan is érzékenyen reagálsz a párod közeledésére. Talán ő most feszültebb, idegesebb a kelleténél, de hidd el, nem téged akar bántani, egyszerűen csak nincs jó passzban. Ha megsértődsz, csak még inkább felbosszantod. Mondjon ma bármit is, engedd el a füled mellett, és csak öleld meg. Azonnal jobb hangulatba kerül.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Mindenképpen óvatosan fogalmazz. Kedden ugyanis könnyen kikotyoghatsz olyasmit, ami később visszaüthet, vagy magyarázkodásra kényszerülhetsz miatta. Szóval, bármire is kell ma reagálnod, előbb vegyél néhány mély lélegzetet, s csak azt követően válaszolj. Magad is meglepődsz, mennyire másként fogalmazol, amikor higgadt vagy.

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Rengeteg munkát kapsz, és nemcsak kedden, hanem valójában az egész héten. Viszont te bírod a strapát, most bármit és bármennyit elviselsz. A lényeg, hogy ne dörgöld a többiek orra alá, ha nem olyan szívósak, mint te. Inkább csak legyél büszke magadra. Tényleg nagyszerűen teljesítesz.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Olyan nyugodt és magabiztos vagy kedden, hogy talán te lepődsz meg a legjobban a viselkedéseden. Most senki és semmi sem billenthet ki a nyugalmadból. Hatékonyan, következetesen és nagyon eredményesen dolgozol. Csak így tovább, hamarosan meglesz a szorgalmas munka jutalma is.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Vitás helyzeteket hozhat a mai nap. Legyél óvatos (iStock)

Mérleg

Családi gondok, problémák, félreértések okoznak kedden fejtörést neked. Hidd el, nem kell egyedül megbirkóznod a feladattal. Segítséget, javaslatot kérni nem szégyen. Többen is vannak körülötted, akik szívesen támogatnak téged, és akik kívülről látják a probléma gyökerét és megoldását.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Ha kedden komoly tárgyalásra készülsz, esetleg vizsgázol, a bolygók támogatnak téged a sikerben. A lehető legjobban alakul minden, ha előre tervezel és felkészülsz, tanulsz, átgondolod a mondandódat. Felkészülés nélkül nem sokra jutsz, de az is igaz, hogy ma nagyon könnyen kidumálod magadat. Azért persze jobb, ha nem beszélsz mellé.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Kedden nagyon könnyen megbánthatod a párodat, a környezetedben élőket. Ami számodra egyértelmű utasításnak, reakciónak tűnik, azt a többiek bántó megjegyzésnek vehetik. El kell fogadnod, hogy ők nem képesek követni a tempódat. Csak te lassíthatsz, mert most képtelenek felvenni veled a versenyt a többiek.

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

Nagyszerűen érzed magad kedden. Valójában az egész heted szuperül alakulhat. A nagyobb problémákból, feszültségekből kimaradsz – legalábbis egyelőre. Legyél mindenesetre ma kedves, figyelmes, megértő mindenkivel. A többiek is érzik a belőled áradó energiákat, már ezért is törekedj a pozitív gondolatokra.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Szerencsére kimaradsz a keddi vitás helyzetekből. Valójában azért, mert még mindig nagyon enerváltnak érzed magad, és semmi kedved, erőd a konfliktusokhoz. Jobban is teszed, ha ma egyszerűen csak magadra figyelsz. Végezd a munkádat a magad ritmusában. Szerencsére a gondolataid ma nem pihennek.

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Kedden megtapasztalhatod, milyen sokan támogatnak téged. Bármilyen helyzetbe is kerülsz, mindig lesz valaki, aki neked segít. Ráadásul kérés nélkül, önzetlenül teszi. Legyél hálás neki. Persze, nem kell nagy ajándékcsomagra gondolnod, hogy kimutasd a háládat, egy mosoly, egy köszönöm bőven elég mindenkinek.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top