Horoszkóp

Ez a csillagjegyek mantrája 2020-ban

A mantrák ereje lenyűgöző. Amit igazán el szeretnél érni, érdemes minél többet mantráznod magadban. A horoszkóp segít, hogy igazán hozzád illő mantrát választhass 2020-ban is. Valósítsd meg az álmodat!

Akár tettél újévi fogadalmat, akár nem, célokat mindenképpen érdemes magad elé tűzni. S hogy meg is tudd valósítani, amit igazán szeretnél, mantrázd minél többször magadban. A horoszkóp szerint 2020-ban ezeket a mondatokat érdemes kitűznöd minél láthatóbb helyre, és persze minél gyakrabban elolvasnod…

A Kos mantrája 2020-ra

Kos jegyűként 2020 számos kihívást és lehetőséget tartogat neked, amelyek azonban a boldog pillanatok mellett néha stresszel és feszültséggel is járhatnak. S igen, neked is szükséged van a segítségre. Mantrád éppen ezért erre az új évre: Elég erős vagyok, hogy megálljam a helyemet, elég okos, hogy tudjam, mikor kell segítséget kérnem, és elég bátor, hogy megtegyem.

A Bika mantrája 2020-ra

Bika jegyűként az Uránusz bolygó érezhető változásokat hoz 2020-ban az életedben. Te nem igazán rajongsz a változásokért, és néha hajlamos lehetsz negatívan, pesszimistán gondolkodni, pedig most nagyon sokat nyerhetsz, ha élsz a lehetőségekkel. Mantrád a jövőbeli sikerekért: Pozitív gondolatokkal pozitívan változik az életem.

Az Ikrek mantrája 2020-ra

Ikrek jegyűként 2020 új és igazán nagyszerű lehetőséget tartogat neked. Kíváncsiságodat számos új ismerettel is bővítheted. Tanulhatsz, fejlődhetsz, előreléphetsz, de bíznod kell magadban. Személyes mantrád ebben támogat téged: Nem stresszelek olyasmiért, amit nem érhetek el. Mostantól a pozitív lehetőségekre figyelek.

A Rák mantrája 2020-ra

Rák jegyűként szívesen fejleszted magadat, az önismeretedet. Otthonod, a párkapcsolatod mindennél fontosabb a számodra. Az élet ugyanakkor változások folyama, idén pedig a kapcsolataid változnak a legtöbbet. Mantrád 2020-ra nem véletlenül ez: A legjobb dolog az életemben, amikor együtt lehetek a többiekkel.

Az Oroszlán mantrája 2020-ra

Oroszlán jegyűként örömre, boldogságra, romantikára születtél. 2020-ban, nagyon sokat elérhetsz, ha teszel a sikeredért. Fedezd fel a benned rejlő kreativitást és tehetséget, mantrád ebben támogat téged: Örömmel változom, és örömmel változtatok.

A Szűz mantrája 2020-ra

Szűz jegyűként önmagadra találhatsz 2020-ban. Az élet lehetőséget ad neked, hogy megmutasd, mi minden rejlik benned, és igazán sikerre vihesd az életedet. Idén megtapasztalhatod, hogy igazán fontos és értékes ember vagy. Mantrád ebben segít és támogat téged: Az élet túl rövid, hogy elszalasszam a lehetőségeket. A mának élek. Megvalósítom magam.

Íme a csillagjegyek mantrája 2020-ra (Fotó: Pexels)

A Mérleg mantrája 2020-ra

Mérleg jegyűként az idei évben a kapcsolataid még fontosabbá válnak, főként a család és a legközelebbi hozzátartozókkal találhatsz harmóniára, békére. Mantrád 2020-ban: Nem élhetem meg kétszer ugyanazt a pillanatot. A jelenre figyelek. Most élem meg a boldogságot.

A Skorpió mantrája 2020-ra

Skorpió jegyűként kitartó és szenvedélyes ember vagy. Valójában akkor érzed magadat igazán boldognak, amikor azt teheted, amit a szíved diktál, amire szívből vágysz. Mantrázd ezért 2020-ban minél többször: Soha nem adom fel a céljaimat, mindent megteszek most, hogy elérjem azokat.

A Nyilas mantrája 2020-ra

Nyilas jegyűként idén sem lesz okod panaszra, csodás év elé nézel. Uralkodó bolygód, a Jupiter a hosszú távú céljaidban támogat téged. A sikerhez mantrázd minél gyakrabban: Nem várok. Most cselekszem, most teremtem meg a boldogságot.

A Bak mantrája 2020-ra

Bak jegyűként az idei év szinte hihetetlennek ígérkezik. Uralkodó bolygód, a Szaturnusz mellett 2020-ban a Jupiter, a nagy szerencse bolygója is a jegyedben jár, és támogat téged. Idén valójában bármit megvalósíthatsz, és elérhetsz, amit igazán szeretnél. Személyes mantrád ebben támogat téged: Lehetőségeim végtelenek. Mindent elérhetek.

A Vízöntő mantrája 2020-ra

Vízöntő jegyűként nagyon különleges a személyiséged. Valódi egyéniség vagy, éld meg önmagadat, bontakoztasd ki magadból a lehető legtöbbet. Mantrád is ebben segít téged: Egyedinek születtem, nem tökéletesnek.

A Halak mantrája 2020-ra

Halak jegyűként remek év előtt állsz. 2020 különleges lehetőségekben részesít téged. De ehhez persze arra is szükséged lesz, hogy higgy magadban, higgy az álmaidban. Mantrád az idei évre: Mindent elérek, amiben mélyen hiszek.

(via awareness act)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top