Horoszkóp

Napi horoszkóp 2020. január 13. – Hétfőn sokat tehetsz a jövődért

A hétfő ideális nap, hogy tegyél magadért, a boldogságodért, a jövődért. A bolygók ma nagyon erősen támogatnak a törekvéseidben. A napi horoszkóp szerint ritkán adódik ilyen különleges alkalom. Ugye, élsz vele?

Kos

Hétfőn hihetetlenül sokat tehetsz a jövődért. Még akkor is, ha kicsit enerváltnak, fásultnak érzed magad. Nem is baj, ha nem vagy ma túlzottan aktív, csak arra legyen energiád, hogy dönts a jövőbeni lehetőségekről. Ugye, készítettél kívánságlistát 2020-ra? Fontosak ezek a célok.

Még több horoszkóp Kos jegyűeknek

Bika

Semmit se halogass hétfőn! Minél több feladatot csinálsz meg ma, annál könnyebbé teszed a hét többi napját. Ma egyébként is elemedben leszel, és kicsit sem érzed megterhelőnek a munkát. Vesd bele magad teljes mellszélességgel, és dolgozz előre, amennyit csak tudsz. Hálás leszel érte pénteken.

Még több horoszkóp Bika jegyűeknek

Ikrek

Hétfőn erősen foglalkoztat a jövőd. Ne lepődj meg, de biztosan kapsz olyan jeleket, amelyek szerint egyik-másik tervedet újra kell értékelned. Nem biztos, hogy érdemes túl nagy erőfeszítéseket tenni, vagy még nincs itt az ideje a megvalósításnak. Legyél rugalmas, engedd el, és inkább valami más lehetőségen kezdj gondolkodni.

Még több horoszkóp Ikrek jegyűeknek

Rák

Egyre optimistábban tekintesz magadra, a lehetőségeidre. A Vénusz bolygó támogat, hogy felismerd mindazt a sok szépséget, pozitív energiát, ami valóban körbevesz téged. A szerelem is fellobbanhat a lelkedben. Ha van párod, iránta, ha még nincs, jöhet az új szerelem is…

Még több horoszkóp Rák jegyűeknek

Oroszlán

Hétfőn nagyon vigyázz a pénzedre, a pénztárcádra. Kellemetlen meglepetés érhet, ha figyelmetlen vagy. Valójában a legjobban akkor tennéd, ha magaddal sem vinnéd a pénzedet. Vagy csak annyit tarts a zsebedben, amennyire feltétlenül szükséged van. Nem jönne jól, ha anyagi veszteség érne.

Még több horoszkóp Oroszlán jegyűeknek

Szűz

Nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak érezheted magadat hétfőn is. Úgy érzed, most minden a lehető legnagyobb rendben van az életedben. Szereted, amikor a magad rendjében intézheted, teheted a dolgaidat, s ez bizony a mai napra valóban jellemző. Tervezhetsz, gondolkodhatsz, új életet kezdhetsz.

Még több horoszkóp Szűz jegyűeknek

Hétfőn nagyon sokat tehetsz a jövődért a horoszkóp szerint (Fotó: Pexels)

Mérleg

Bolygód, a Vénusz a Halakba lép hétfőn, amitől bizakodóbbá válhatsz. A munkahelyedet illetően mindenképpen. Ha eddig azon gondolkodtál, hogy új munka után kéne nézned, ma valódi jelet kaphatsz, hogy a lehető legjobb helyen vagy. Annyian támogatnak, hogy alig hiszed, ez tényleg veled történik.

Még több horoszkóp Mérleg jegyűeknek

Skorpió

Hétfőn törődj egy kicsit a lelkeddel is. A belső gyermeked vágyik a szeretet érzésére. Gondolj ma szeretettel magadra minél többször. Gondolatban át is ölelheted gyermeki önmagadat. Ha könny szalad a szemedbe, még jobb, mert az azt jelenti, utat találtak az érzelmek. Megérdemled a szeretetet. Fogadd el magad végre annak, akik vagy.

Még több horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Nyilas

Nem sok kedved van hétfőn a munkához. Ahelyett, hogy egész nap csak szenvedsz, vagy a kifogásokat keresed, inkább vedd ki a mai napot, és maradj otthon. Persze csak akkor, ha ezt megteheted. Rád férne a pihenés, és persze az is, hogy kicsit elmélkedj a jövődön. Mit szeretnél a szíved szerint csinálni? Vajon tényleg jó helyen dolgozol?

Még több horoszkóp Nyilas jegyűeknek

Bak

A hétfő ideális nap, hogy elutazz valamerre. Persze, ha ezt nem teheted meg, akkor legalább gondolatban utazz kicsit. Hová mennél szíved szerint? Megteheted vajon tavasszal, esetleg a nyáron? Tervezgetheted máris a nyaralást. Ma nem baj, ha a jelen helyett a jövőn ábrándozol. Persze, a munkádat is időben fejezd be.

Még több horoszkóp Bak jegyűeknek

Vízöntő

Kicsit frusztráltnak érezheted magadat hétfőn. Valahogy semmi sem úgy alakul, ahogy szeretnéd. Az is könnyen megeshet, hogy összevitatkozol a pároddal valami apróságon. A változások az állandók az életedben, ezt ma mindenképpen el kell fogadnod. Minden változik benned és körülötted, ha akarod, ha nem…

Még több horoszkóp Vízöntő jegyűeknek

Halak

Hétfőn Vénusz, a szerelem, a szépség, a kis szerencse bolygója a jegyedbe lépve támogat téged. Mostantól sokkal szebbnek látod magadat és a környezetedet is. A szerelem bolygója természetesen szerelmet is hozhat neked. Vajon nyitott vagy rá? Persze, ha párkapcsolatban élsz, a párodra figyelj inkább. Nem esik nehezedre.

Még több horoszkóp Halak jegyűeknek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top