Horoszkóp

Ezek a legszerencsésebb napok 2020-ban a horoszkóp szerint

A horoszkóp mindenkinek tartogat egy-egy napot 2020-ban, amikor valójában bármit elérhet, bármit megvalósíthat. Melyik lesz ez a nap? Olvasd el a részleteket, amiből az is kiderül, miben lehetsz igazán szerencsés ezen a napon...

Az új esztendő új lehetőségeket tartogat az élet minden területén, a karriertől kezdve a szerelemig. 2020 nagyszerű évnek ígérkezik a csillagjegyek számára, de egyvalaki szerencsésebb a szerencsések között is: ő pedig nem más, mint a Bak. Ezt annak köszönheti, hogy december 2-án, a nagy szerencse bolygója, a Jupiter a Bak jelébe lépett, s idén szinte végig ott is marad. A jószerencse a többiekre is ráköszönt. Az is biztos, legalább egy napot mindenkinek érdemes feljegyeznie a naptárába: 2020 legsikeresebb napját.

Kos: 2020. szeptember 29.

A Kosban járó Mars és az Oroszlánban lévő Vénusz ideális szöget vet egymásra, s így a szerelemben, barátságban, a valódi öröm megélésében támogat téged. S pontosan aznap, amikor ez bekövetkezik, komoly energiák szabadulnak fel. A szerelem, a romantika szikrázik benned, az újhold jelenléte pedig az új kezdetet erősíti. Egyszóval hozd ki a legtöbbet ebből október első napjából.

Bika: 2020. március 8.

Akár a karrieredben, akár a szerelemben keresed a szerencsédet, március 8-a nagyszerű napnak ígérkezik számodra. Mindez a Bikában járó Vénusz és Uránusz bolygók együttállásának köszönhető, használd is ki: láss világot, tapasztalj új élményeket. Miután a Vénusz a pénzügyeket és a karrieredet is támogatja, váratlan bevételi forrásra tehetsz szert. Az Uránusz bolygó jóvoltából pedig nem a megszokott dolgok kerülnek terítékre, inkább valami formabontó eseményre számíthatsz.

Ikrek: 202. augusztus 8.

Ikrek jegyűként a pénzügyek és karrier terén augusztus 8. lesz 2020-ban a legjobb napod. A Vénusz bolygó támogat és segít téged, míg a Nap a kommunikációban támogat nagyon erősen. Olyan időszak kezdődik az életedben, amikor az értékeid felszínre törnek, s szinte vonzod magadhoz a pénzt. Ha van régóta dédelgetett projekted, kezdj hozzá ezen a napon. Vág az eszed, ám ekkor még ennél is tökéletesebbet alkotsz: olyan módon tudod megosztani az ötleteidet, hogy a vágyaid megvalósítása nem ütközik majd akadályba.

Rák: 2020. június 21. és július 20.

Rák jegyűként Nagyon szerencsésnek érezheted magadat, hiszen két nagyszerű és igazán szerencsés nap is vár rád idén, amikor valóban a saját szerencséd kovácsa lehetsz. A párkapcsolatod szintet léphet, egyre inkább elmélyülnek az érzelmeitek. Új munkaajánlattal találhatnak meg, vagy új edzéstervnek kezdesz neki. Bármit elindíthatsz, amire csak vágysz. Aminek energiát adsz ezeken a szerencsés napokon, abban komoly sikereket érhetsz el.

Oroszlán: 2020. szeptember 6.

Ha Oroszlán jegyűként szerelemre vágysz, akkor szeptember 6. a te napod. A Vénusz hatására, mely éppen a jegyedben lép ezen a napon, valósággal elemedben érzed magad. A szépséged és az önbizalmad szinte mágnesként vonzza magadhoz az embereket, s ez a nap kiváló az első randira vagy egyszerűen csak kimozdulni és ismerkedni. S nem kizárt, hogy olyan partnerrel hoz össze a sors, akivel az életedet is összekötöd majd.

Szűz: 2020. augusztus 25.

Ha a karrieredben némi lökésre lenne szükséged, augusztus 25-én ezt a plusz energiát kétségtelenül megkapod. A Szűz jelében járó Merkúr a Bikában haladó Uránusszal alkot nagyon harmonikus fényszöget, amely kiváló időpont és lehetőség az írással, kiadással, szerkesztéssel kapcsolatos projekteknek. S egyúttal 2020 legjobb napja arra, hogy fizetésemelést kérj. Az Uránusz a meglepetések bolygója, nem várt előléptetést hozhat neked…

Ez a legszerencsésebb és legboldogabb napod 2020-ban (fotó: Pixabay)

Mérleg: 2020. február 7.

Mérleg jegyűként a Valentin-nap idén kicsit korábban érkezik az életedbe, mint ahogyan a naptárban szerepel. Uralkodó bolygód, a Vénusz támogat téged ezen a napon nagyon erősen. Ha párkapcsolatban élsz, szorosabbra fonódhatnak köztetek az érzelmi szálak. Míg ha szingli vagy, nagyszerű alkalom ez a nap arra, hogy megtaláld a lelki társadat. Vonzerődet használd ki más téren is: remekül tudsz érvelni és üzleti kapcsolatok terén is sikert aratsz.

Skorpió: 2020. október 3.

Skorpió jegyűként, akár a szerelmet keresed, akár a karrieredben lépnél előre, netán több pénzt keresnél, ezen a napon mindent megkaphatsz, amit csak szeretnél. Olyan pozitív lehetőségeid adódhatnak, amelyek hosszútávon hozzák meg gyümölcsüket. Ebben szerepet játszik, hogy remekül tudod „eladni magad”, s ezzel mind értékes személyeket, mind nagyszerű lehetőségeket vonzol magadhoz.

Nyilas: 2020. december 15.

Nyilas jegyűként ez a nap a szerelem és párkapcsolat terén új fejezetet nyit az életedben. Ha párkapcsolatban élsz, a Vénusz bolygó energiái arra ösztökélnek, hogy szorosabbá tedd a viszonyodat a pároddal. Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy bevonzd magadhoz a szerelmet. Ehhez elég csak annyit tenned, hogy kimozdulsz otthonról. Hidd el, minden szem rád fog szegeződni, bárhol is jelensz meg. Új élményekkel, barátokkal, potenciális randipartnerekkel, sőt üzleti lehetőségekkel leszel gazdagabb.

Bak: 2020. február 20. és március 28.

Jupiter, a szerencse bolygója egész évben a jegyedben jár, ami számtalan szerencsés napot hoz az életedbe. Ám az év elején, február 20-án különleges eseménynek lehetsz tanúja: a Szaturnusz, a Jupiter, a Plútó, a Mars és a Hold is a Bak jelében tartózkodik, aminek köszönhetően érzelmileg kiegyensúlyozottnak érezheted magad, feltöltődsz energiával, lelkesedéssel, s a spiritualitás is megérinti a lelkedet. Egy másik napot is érdemes feljegyezned, március 28-át, amikor a Bika Vénusz és a Bak Jupiter alkotnak csoda szép fényszöget egymással. Kitűnő nap a szerelemre, a szerencsés lehetőségekre.

Vízöntő: 2020. március 31.

A lendület, a tett, az akarat bolygója, a Mars, valamint az irányítás és az idő ura, a Szaturnusz együttállása nagyszerű alkalom, hogy Vízöntő jegyűként aláírd azokat a hivatalos papírokat, amelyek hosszú távú üzleti sikerrel kecsegtetnek téged. Világosan és objektívan látod az életedet, s kész vagy hegyeket megmozgatni, hogy elérd a célodat. A jegyedben járó Szaturnusz energiával lát el, míg az Uránusztól megkapod a kezdőlökést is.

Halak: 2020. december 5.

Halak jegyűként ez a nap ideális a szerelemre, a kreativitásra, a valódi érzelmekre. Ahogy egyre többet fantáziálsz, úgy erősödik a szerelem, az elköteleződés iránti vágyad. A meglévő kapcsolatodban megleled azt a tüzet, amit olyannyira keresel, míg ha szingli vagy, megtalálod a lelki társadat. Uralkodó bolygód, a Neptunusz ezen a napon felráz téged, s még a komfort zónádat is szívesen feszegeted. Késztetést érzel, hogy kedvességeddel másokat is gyógyíts, amiért cserébe még több szeretetet kapsz a többiektől.

(via bustle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top